Bazar (9)
Raspunsuri - Pagina 40
Mercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O cred ca si eu am castigat produsele licitate(L280,L281 si L294),in afara de L224,care mi l-a "suflat",Mercedes(n-am mai fost pe faza)... |
mihaela- nu e fair play ce scrii indiferent ca il pui in ghilimele ori nu, eu nu ti l-am suflat ci am licitat conform regulamentului ori daca e cazul sa se schimbe regulamentul si nu va mai fi cazul. Puneam altfel problema daca era un obiect pentru un copilas din interiorul bazarului.
carminabulina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mercedes
mihaela- nu e fair play ce scrii indiferent ca il pui in ghilimele ori nu, eu nu ti l-am suflat ci am licitat conform regulamentului ori daca e cazul sa se schimbe regulamentul si nu va mai fi cazul. Puneam altfel problema daca era un obiect pentru un copilas din interiorul bazarului. |
Vai ce mi-a stat inima in loc ! Eu tocmai ma pregatesc sa platesc produsul si eram si sigura ca l-am castigat...Dareste vorba despre altceva (E 244)
alexandrina spune:
Mercedes eu am citit acel "suflat" sub forma de gluma.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Mercedes spune:
Eu nu sincer.Ma repet daca era pentru un copil din bazar renuntam la ideea de a licita dar asa fiind un produs in bazar pentru licitatii pentru adulti consider ca am respectat regulamentul.
arcadia spune:
Licitez si E208
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
boticelina spune:
citat din mesajul lui boticelina Supralicitez H134, 6 lei |
Actualizati si la mine, va rog.
Alex_andra am primit pachetelul, multumesc mult
Valentina nu-i absolut nicio graba cu pachetelul, sanatate multa fetitei, uff, ce situatie nasoala...
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
alexandrina spune:
Cineva de la organizare a comentat la poza de mai jos din alt album si i s-a raspuns. Eu nu stiu despre ce e vorba.
http://picasaweb.google.com/adrienukka/TRICOURI?feat=comment_notification#5449581836512605106
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
inapopescu spune:
Am facut platile pt toate licitatiile cu masinute castigate si am trimis pe mail chitantele
Mamagiuliei am primit coletul..merci foarte mult sunt super
mihaela77O spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mercedes
mihaela- nu e fair play ce scrii indiferent ca il pui in ghilimele ori nu, eu nu ti l-am suflat ci am licitat conform regulamentului ori daca e cazul sa se schimbe regulamentul si nu va mai fi cazul. Puneam altfel problema daca era un obiect pentru un copilas din interiorul bazarului. |
Mercedes,exact cum a spus si Alexandrina,totul a fost sub forma de gluma,mi-am permis sa fac o mica gluma,intr-o atmosfera serioasa si cu scop nobil!....scuza-ma daca ti-am gresit cu ceva!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
alexandrina spune:
citat din mesajul lui Mercedes [quote]citat din mesajul lui alexandrina Mercedes eu am citit acel "suflat" sub forma de gluma. Eu nu sincer.Ma repet daca era pentru un copil din bazar renuntam la ideea de a licita dar asa fiind un produs in bazar pentru licitatii pentru adulti consider ca am respectat regulamentul. |
L-ai respectat fara niciun dubiu.
Dar chiar si Mihaela a recunoscut ca urmarit licitatia sa contraliciteze. Nu-i nicio samanta de scandal dupa parerea mea, si n-o cunosc personal ca sa zici ca-i tin vreo parte. Doar mi-am scris parerea.
Actualizez.