Bazar (9)

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

cred ca si eu am castigat produsele licitate(L280,L281 si L294),in afara de L224,care mi l-a "suflat",Mercedes(n-am mai fost pe faza)...

mihaela- nu e fair play ce scrii indiferent ca il pui in ghilimele ori nu, eu nu ti l-am suflat ci am licitat conform regulamentului ori daca e cazul sa se schimbe regulamentul si nu va mai fi cazul. Puneam altfel problema daca era un obiect pentru un copilas din interiorul bazarului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

Citat:

cred ca si eu am castigat produsele licitate(L280,L281 si L294),in afara de L224,care mi l-a "suflat",Mercedes(n-am mai fost pe faza)...

mihaela- nu e fair play ce scrii indiferent ca il pui in ghilimele ori nu, eu nu ti l-am suflat ci am licitat conform regulamentului ori daca e cazul sa se schimbe regulamentul si nu va mai fi cazul. Puneam altfel problema daca era un obiect pentru un copilas din interiorul bazarului.

Vai ce mi-a stat inima in loc ! Eu tocmai ma pregatesc sa platesc produsul si eram si sigura ca l-am castigat...Dareste vorba despre altceva (E 244)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Mercedes eu am citit acel "suflat" sub forma de gluma.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Eu nu sincer.Ma repet daca era pentru un copil din bazar renuntam la ideea de a licita dar asa fiind un produs in bazar pentru licitatii pentru adulti consider ca am respectat regulamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Licitez si E208

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Supralicitez H134, 6 lei

Actualizati si la mine, va rog.

Alex_andra am primit pachetelul, multumesc mult

Valentina nu-i absolut nicio graba cu pachetelul, sanatate multa fetitei, uff, ce situatie nasoala...

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Cineva de la organizare a comentat la poza de mai jos din alt album si i s-a raspuns. Eu nu stiu despre ce e vorba.

http://picasaweb.google.com/adrienukka/TRICOURI?feat=comment_notification#5449581836512605106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Am facut platile pt toate licitatiile cu masinute castigate si am trimis pe mail chitantele

Mamagiuliei am primit coletul..merci foarte mult sunt super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:

Citat:

Mercedes,exact cum a spus si Alexandrina,totul a fost sub forma de gluma,mi-am permis sa fac o mica gluma,intr-o atmosfera serioasa si cu scop nobil!....scuza-ma daca ti-am gresit cu ceva!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Citat:

[quote]citat din mesajul lui alexandrina

Eu nu sincer.Ma repet daca era pentru un copil din bazar renuntam la ideea de a licita dar asa fiind un produs in bazar pentru licitatii pentru adulti consider ca am respectat regulamentul.

L-ai respectat fara niciun dubiu.
Dar chiar si Mihaela a recunoscut ca urmarit licitatia sa contraliciteze. Nu-i nicio samanta de scandal dupa parerea mea, si n-o cunosc personal ca sa zici ca-i tin vreo parte. Doar mi-am scris parerea.

Actualizez.

Mergi la inceput