Bazar (9)
Raspunsuri - Pagina 41
mihaela77O spune:
Alexandrina,am castigat o fustita oferita de tine,insa parca nu este specificat pt cine este donata,aleg eu unde merg banutii?
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
arcadia spune:
Am descoperit de ce nu puteam actualiza, eram cu iexplorer pe xp, am trecut pe mozilla si merge.
Alexandrina, mi-am actualizat licitatiile mele, voiam sa ma ocup si de celelalte dar am vazut ca ai scris tu
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
alexandrina spune:
Mihaela DA.
Licitatii finalizate pentru alinamoro, anca_27, koko_1, boticelina, matilda33, AnnaBaby
Restul am gasit actualizat tot.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Selene_Bunny spune:
Fetelor care sunteti pe aici si actualizati - eu fac o supa de legume, dar mai trag cate o privire - ati "scapat" supralicitarea boticelinei la H134 - 8 lei. Azi, la ora 10:34:07.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Fetelor care sunteti pe aici si actualizati - eu fac o supa de legume, dar mai trag cate o privire - ati "scapat" supralicitarea boticelinei la H134 - 8 lei. Azi, la ora 10:34:07. |
N-am scapat-o, am gresit-o, c-am vazut 6 in loc de 8.
Scuze, repar.
Edit: ba da am scapat-o, dar cand a scris boticelina ca nu i-am vazut licitatia s-a "quotat" cu cea cu 6 lei, si aia era inregistrata. Of incalceala asta, cand o sa avem un automatism.
Dau strigare, cine gaseste un hosting serios pe net si cat mai gratis?
ducky spune:
Azi am facut platile restante (pentru H109 si E243)si am trimis dovada pe mail. Plus, am pus si cateva articole pentru bazar pe mail, va rog sa le puneti cand aveti timp.
Am primit pachetul de la Mari Paun. Astept si restul.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky Azi am facut platile restante (pentru H109 si E243)si am trimis dovada pe mail. Plus, am pus si cateva articole pentru bazar pe mail, va rog sa le puneti cand aveti timp. |
Eu nu pot sa vizualizez chitantele in formatul .mdi
Alte atasamente nu sunt la mai, adica n-am vazut produsele.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
kriss79 spune:
AM PUS AZI PACHETE PENTRU:
ANNABABY(L238)
ELLINIA(BLUGII TU)
VALENITA(un pachet voluminos:)
Cristina, mamica de Alessia Stefana
ducky spune:
Le-am mai trimis odata sunt extensia tif. Altfel nu am cum.
Mai e un alt mail cu produsele.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ana l spune:
Produse noi de la ducky:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/OBijuterii#
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/G34Ani#
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)