Fulgusori Nov-Dec2009(62)
Raspunsuri - Pagina 8
grigore_tina spune:
dam ceva cereale la flacau si revenim.am o de ciorbita de stevie...
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
dymomo77 spune:
A_driana eu stiam ca nu e indicat(nu ca nu e voie) sa dai zahar la bebelusi.(inainte de 89 tot ce se dadea sugarilor se indulcea cu zahar iar la maternitatea din iasi ceaiul si acum e de fapt apa cu zahar). Unul din motive sunt dintocii care ar putea sa apara deja cariati.
Biara felicitari pt papatul cu lingurita. Si Danut e incantat de ea.
Ali si eu i-am dat lui Danut banana simpla si cu mar copt si ii place.
Mitzi La multi ani tatalui tau.
My lady cu durerea ta de oase nu ma pricep. Pe mine ma doare coloana (ce e drept de cand am nascut dorm pe un alt pat la Danut in camera si e cam incomod). Eu insa aveam dureri dinainte de sarcina.
mami fericit de Dan Mihail
Evy30 spune:
am fost si noi astazi la controlul de 5 luni
suntem bine , am luat 500 de grame luna asta . diversificare de luna viitoare. cand o sa incep eu , sa vezi ce caut de nebuna ce scrieti voi acum , care deja ati inceput
fontanela , s-a inchis . de acum vom lua 2 picaturi de vigantol /zi. pana acum noi nu am luat deloc.
ne-a spus sa stam linistiti ,creierasul se dezvolta caci nu s-a osificat zona . off..sper sa fie bine .
i-am spus ca s-a ridicat in poponet si mi-a spus sa il las . fiecare copil are ritmul lui . important e sa nu il punem noi fortat . el sa decida cand vrea . daca da semne ca vrea sa se ridice, sa il incurajati mi-a spus .ok si cu asta.
Rotarix ne-a sfatuit sa nu ii mai administram si a doua doza , si sincer, nici eu nu prea mai aveam tragere de inima , asa ca renuntam .nu stiu daca e bine , sau nu , insa asa am decis noi .
Pentru ca avem cojite in cap , in crestetul capului ne-a prescris o crema care o vom da la preparat maine la farmacie .sper sa aibe efect.
cam atat .
frumoasa rochita si pantofii Lavinia!!!!!
Ralu_seby ma bucur ca ati trecut cu bine de vaccin . asa da ! si ce medic , sa ii cante ...pk]
raluci_b spune:
bagam repede o ciorba de salata cu afumatura, ca sa nu bem pe stomacul gol minunata sangria pregatita special cu potocale si mere
apoi ne delectam cu alune, caju si fistic,
hai fie si niste bacardi
www.youtube.com/watch?v=wcHNZVrxEts" target="_blank">sa ne incante urechile
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
vias spune:
'seara
inca putin si mergem la baita...mai scriem 2 cuvinte...
MyLady se poate ca durerea de oase sa fie de la lipsa de Ca...poate incepi vreun tratament ceva... Sanatate!
Ralu_Seby mi se pare normal sa anunt reducerile...asa sa faceti si voi...mu am spus eu de ox, dar am cumparat si de acolo!!!!
si acum la baita cu noi...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
ralu_seby spune:
DJ Raluci in za houseeee
Evy, felicitari pt ridicatul in fundulet! Noi vom face luna viitoare si a 2a doza de Rotarix. Mi-a zis o dr. ca este un fel de publicitate negativa impotriva producatorilor pt ca americanii vor sa lanseze pe piata un produs concurent.
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
grigore_tina spune:
raluci vreau si ciorbita de la tine.
ralu_seby,noi ar trebui sa ne diversificam pentru ca e constipat si balonat.pana atunci a zis sa ii pun juma de supozitor cu glicerina in fiecare seara(o sa ii pun un sfert).
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
strumfy_12 spune:
Am fost si noi sa tatonam piata...Am aruncat un ochi pe cutia de cereale de la Humana si scria "fara sucroza" Camy as vrea sa imi comfirmi dak am vazut bine.
Da vreo una din voi lp Humana?
Eu tot caut cartofii aia dulci sa-i vad si eu cum arata... da nu-i gasesc. Prin ce zona sa-i caut in Carrefour?
Mi-ati facut pofta de milkshake de banana...asa ca fug sa fac sa fie gata cand veniti pe bancuta.
Revin cu milkshake-ul
Mami fericita de strumfita
laviniablaga spune:
Krelia
Ralu_seby ce bunaciuni ai tu acolo de papa!Hmm...bun bun!
Eu m-am iubit o tura cu fecioru...si astept sa ma iubesc si cu sotzu...daca ma lasa asta mic
Lyly, o sa il luam cu noi pe Rares, pe considerente de alaptare.Daca nu alaptam il lasam acasa cu soacra-mea...dar asa....Mai problematic va fi la nunti...atunci nu stiu cum o sa ma descurc!