Fulgusori Nov-Dec2009(62)
Raspunsuri - Pagina 7
cristina_boc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camy_pus
nasica lui m-a invatat sa-i fac 30ml lp si la blender cu banana...si pe masura ce creste pun mai mult lp si mai multa banana.. ..si am gustat si eu, e chiar delicios [center] Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- |
Laptele cu banane l-am descoperit cand eram in liceu. Era un local in Cluj unde faceau asa ceva. Este intr-adevar tare bun. Acasa parca nu iese la fel.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
laviniablaga spune:
No, hai ca am revenit de prin plimbari...am iesit si noi in ploaie....
Mama tizului, nu fi supi, dar l-am admirat si pe tiz insa acum, si vreau sa zic ca e un frumos si un albastrel!
lylyana.ion spune:
lavi, faina tinuta! ce faci cu strumfu pe parcursul petrecerii? avem si noi un botez pe 25 si nu stiu cum sa fac
Padi, eu chelesc in cotinuare si sunt aproape 5 luni de la nastere.ne revim noi stai linistita. Cat priveste joaca cu tzitzi, si pe al meu il mai apuca
Cristina, Alex are dermatita atopica pe fata, si tot asa, cum nu dau cu crema cateva zile, cum apare
Mitzi, sa traiasca Motanu Senior, daca-mi permiti exprimarea, si multam de tortuletz
Ralu, sper sa fiti ok, fara febra sau alte reactii. Ce se aude cu pozele alea?
o sa incepem si noi marea D, am luat 200 de grame in 3 sapt, deci Coque, in caul nostru nu se aplica teoria ta cu ca si cresterea in greutate
poate reusesc sa revin pe seara cu schema. primul lucru introdus va fi ceaiul sa-i pot da fierul ala nenorocit, apoi suc de mar/morcov. va pove mai trz ca acu-s cu el in brate si se agita
pupici
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
My_Lady0091 spune:
Citat: |
poate reusesc sa revin pe seara cu schema. primul lucru introdus va fi ceaiul sa-i pot da fierul ala nenorocit, apoi suc de mar/morcov. va pove mai trz ca acu-s cu el in brate si se agita pupici Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) pozicile noastre varsta noastra "Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni." Copilul de pe Marte-Menno Meyjes |
DC tre sa ii dai ceai pentru a-i da fierul? ce fel de fier ii dai? eu de la HAUSSMAN.
si eu chelesc....dar mai am si alta problema...nush daca mai trece cineva prin asta....ma dor oasele cumplit...oare de ce?..si asta de vreo luna juma
BECCA 6 APRILIE 2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
ralu_seby spune:
Lili, nu stiu de ce nu pot sa vad nici pozicile acestea. Felicitari pentru evolutia Mariucai, cred ca e f bine
Lumi, vad ca febra BLW are adepti printre fulgusori. Ce frumos ca Anabelle e incantata de venirea lui tati..
Ionela, e bine in cuibusorul de nebunii? Strumful e in al 9-lea cer?
Lavi, am eu ciorba de loboda cu stefieee si stevie prajita si pilaf cu pui si un ostropeeel si....nelipsitele CAPSIUNI
Tina, a luat bine Stefanut in greutate.
Noua ne-a zis dr ca incepand cu luna asta, adica a 4a, o sa ia mai putin in greutate, in jur de 500 gr pe luna. SI sa nu ma grabesc cu diversificarea. Daca am san, vorbim spre 6 luni. Sunt tare fericita pt ca la ecografie, dr. Stamate s-a declarat multumit. Nu are probleme la sold si cu rinichiutii stam mai bine, nu au mai crescut valorile, repetam eco la 8 luni. DOamne ajuta!
A_driana, multumim de grija!
Biara, way to go cu Maia, mica Diversificata. Sper sa aiba o evolutie bunaaa
Camy, thanks for the tip cu hainutele de la Real...oare tot tu ne-ai spus si de cele de la Fox?!
Mitzi, sa iti traiasca taticul multi ani sanatos, sa va bucurati de el si el de voi toti!
Gabitza, vb azi cu dna dr Georgescu, ca parca si tu ai gemenii la ea, ca suntem partenere de forumeala.
Ma duc sa-mi iau niste inghetataaaa
Ce scoatem pe masa diseara?!?!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Biara spune:
Ancutza am gasit storcator de la alpina la 100 de lei
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
krelia spune:
lavi, n-as putea fi supi pe tine nici intr-o mie de ani
...sa va fie de bine plimbarea!
....mi-ati adus aminte de vremurile cand aveam un pretin care lucrase ca barman si de fiecare data cand mergeam la el imi facea un shake de lapte cu banana la blender, iar pe deasupra puneam topping de caramel ...bun rau!....sigur o sa le placa si fulgusorilor
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby Lili, nu stiu de ce nu pot sa vad nici pozicile acestea. Felicitari pentru evolutia Mariucai, cred ca e f bine |
logheaza-te cu fulgusori
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Andrecluj spune:
Lili Nici eu nu pot sa vad pozele, desi sunt logata. Why? sefa cu meniu' organizeaza ca imediat vin pescarii sio-mi ocupa locul pe bancuta. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
grigore_tina spune:
ralu,stiu ca a luat bine dar a zis sa incepem incet cate 1/4 lg,1/2 lg pna ajungem la un castronel.deci doar probam gusturile sa zicem.
a spus sa nu insist sa manance mult.
tot lapticul e baza.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848