Aspirante optimiste > 20 ani (475)
Raspunsuri - Pagina 3
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Trecut pe toata lumea in lisaoanab04 te-am trecut si pe tine Camcris ai bani?Dai de beut atunci Paula,Roxi,Danutza,mandreea si la toate fetele Cosmi |
Multumimmmmmmmmmmmmm, imi place sa ma vad si eu pe lista!
Andreea M.
ukume24 spune:
fetele ce viteza aveti!!!!
Stiti ce m-am apucat sa fac? sa ma palpez sa vad daca ma dor sanii . Doar vorba aia sunt la servici.... tu fetelor ma dor sanii dar numai cand ii ating. In rest ca si simptome: vomit dimineatza si in restul zilei mi-i un pic greatza.:)
camcris spune:
citat din mesajul lui IONY_82 Haideti nu va suparati va trimit cate un si o la toate si sa veniti cu II liniute cat mai repede sa umplem si noi paginile odiseelor Aaa uitam vreau si eu pe listuta cu data nasterii DN 25.03.1982 asteptat cu optimism |
acuma spui de ziua de nastere,ai asteptat sa treaca ca sa nu mai dai de baut
de ce n-ai spus in martie ca faceam chef mare rau
camcris spune:
ukume credeam ca ai plecat ce greu raspunzi sau ai fost la baie sa te pipai pe sani ca sa poti sa ne raspunzi
mandreeac spune:
citat din mesajul lui cos_minutza mandreeac cele 14 zile se calculeaza de la ovulatie. Yoni Cosmi |
Am inteles! Multumesc frumos, atunci abia pe 23 aprilie- 24 sa imi fac testul! Fir-ar sa fie cu atatea calcule, ca ma zapacesc si cu toate aceste simptome.
Multumesc Iony pentru raspuns si pentru complimente!
Andreea M.
bb_yasmi spune:
helloooo
bebelu iti sta super!!! ai o silueta...
paula, ai ochii asa frumosi!!!
azi i-am aratat bucata ce a mai ramas din testul cu pricina mamei mele si spre mirarea mea a vazut si ea liniuta cea palida
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
IONY_82 spune:
Chiar asa ce o fi cu Ukume ne-a parasit a plecat la odisee?
Haide Ukume mai intra sa ne molipsesti si pe noi
Eu sunt in a 21a zi de la CM mai am o saptamana de asteptat pana la test
asteptat cu optimism