"LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**195**"
Raspunsuri - Pagina 8
Monnvas spune:
ANCA, daca io-s Maitreyi, sotzul cine e, Eliade sau vanzatorul de fructe?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Timi07 spune:
Citat: |
Daaa, iar mi-am amintit ca ar cam trebui sa iau si eu o olita Voi de care aveti ? la ce sa ma uit cand o cumpar ?? Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
Ma bag ca musca-n lapte tinind cond ca citesc tot pe sarite dar OLITA deja?
Cred ca-ti bati cuie-n talpa si nici fetei nu-i faci un favor.
Eu cu Saya nic nu ma gandesc sa incep anrenamentul la olita pana duuuuupa 2 ani decat daca ma roaga si ma implora ea de o suta de mii de ori.
Pisik nu dispera cu mersul, stiu ca de-abea astepti sa vezi ca o face si pe asta dar la fel de bine stii ca fiecare copil are ritmul lui. Nici macar pe frati nu-i normal sa-i compari.
Soph a mea a inceput sa mearga la 11 luni, facea cativa pasi dupa care pauza n-a mai mes pana la un an dar atunci a recuperat f repede. Saya a incput sa mearga la 11 luni dar progreseaza mai lent.....
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
adrisimo28 spune:
stiu ca s-a mai discutat cu ceva timp in urma de autism si testul portage http://autism.gamara.ro/portage/index.php
dragastoasa de
Monnvas spune:
citat din mesajul lui mireal fetelor, vaccinul ror ofera imunitate pe viata? Pisigri,cum se numeste vaccinul pt.Rujeola?Parca l-as face si eu numai pe asta,se gaseste? |
Nu, doar 7 ani. Atunci se face rapel.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
mireal spune:
citat din mesajul lui pisigri Mireal, habar nu am cum se cheama, de gasit cred ca se gaseste ca altfel nu mi-l recomanda pediatrul...Noi ar trebui sa facem vaciin (ROR sau asta) saptamina viitoare; pediatrul e la Targoviste saptamina asta. Deci daca poti astepta pina saptamina viitoare, vin cu mai multe informatii. Ce stiu e ca antirujeolicul asta cica se face de vreo 30 de ani in pediatria romaneasca si nu au fost dispute pe tema lui.If you can't say something nice, then don't say nothing at all"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jacksonhttp://pisigri.blogspot.com/Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Timi07 spune:
Cred ca din greseala am primit invitatie de pe ID mart.apr09
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
shasa spune:
citat din mesajul lui Floric Pisikule, nu te supara. Te consolez eu cu "achizitiile " lui Rares. Cand vad ca, care mai de care, merge singurel sau macar sta in picioare o secunda sau un minut...imi zic...ei, lasa ca or mai fi copii care fac mai greu una alta. Si gandul imi fuge la Ana. Asa fa si tu. Gandeste-te la Rares care din ce incerc sa il fac sa mearga macar de o mana, parca in ciuda mea face. Nu mai vrea nici de o mana. Se agata de piciorul meu si gata. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Ma bag si eu in club!!!!!
Petru spune mama, tata, Ighi (Iri) si atat!!!!
Nu merge de-a busilea, nu merge decat tinut de manuta (acum vreo 2 luni a facut vreo 3-4 pasi singur si de atunci nu mai vrea)
Dar nu ma necajesc deloc!!!!! Imi place sa vad ca inca este bebe......stiu cat de dor o sa imi fie de perioada asta si ma bucur de ea la maxim.
Hai sa vedem cine se mai baga in club!?
Lista deschisa
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Daaa, iar mi-am amintit ca ar cam trebui sa iau si eu o olita Voi de care aveti ? la ce sa ma uit cand o cumpar ?? |
Cea pe care am cumparat-o initial, nu a servit decat la joaca... fiindca scapa copilul in ea. Pana la urma am luat una de la primii pasi, micutza... eu am luat-o "la disperare", ca toate erau mari pentru poponeatza printzesei. Nu-s buna de dat sfaturi pe tema asta...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas ANCA, daca io-s Maitreyi, sotzul cine e, Eliade sau vanzatorul de fructe? |
Aici e simplu: se "indeletniceste" cu istoria religiilor, nu? (sau am retinut eu brambura?) So... e clar!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
shasa spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Eu aici pe forum am citit zeci de povesti ale copiilor cu probleme, am vazut poze cu ei, am citit relatari crunte; cum as putea sa ma ingrijorez ca fata mea nu umbla inca nesustinuta de manutze?! Sau ca nu arata care e drosophila melanogaster? Io pledez pentru relaxare; nu va mai faceti ganduri negre cand nu e cazul! Copiii nostri sunt vazuti regulat de pediatri (nu numa de dne Ficatzei:)), ar trage ei semnale de alarma cand ar fi cazul! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 11luni Manole forever |