"LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**195**"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Ilinca, apoi ne trebuie o smotoceala ca prea o ia neuronu` razna... e bine pe undeva sa fiu mai atenta la gesturile lui... da, te rog sa ma bati daca treci prin Bacau si asa nu are cine sa ma bata (daca ar fi acasa sotu` cred ca m-ar smotoci la cate prostii imi trec prin cap)

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

I sa-l vedeti pe fii`meu cum il cauta pe tac`su prin gura... am un film mai lung dar nu a vrut sa se incarce

http://family.webshots.com/video/3017243200104535410qMDnvf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Ilinca , cat despre framantarile cu ce face sau nu face copilu adevar graita-i. Eu pe Maia me nu am invatat-o nimic in mod expres, pur si simplu trancan toata ziua prin casa si ii povestesc tot ce fac, iar ea a prin din zbor anumite chesti cum ar fi pa,pa si sa faca cu mana pt. ca toata lumea cand plecau de la noi spuneua si faceau cu mana, sau intr-o zi cand era la masa isi pusese mainile in cap iar eu am facut la fel si am inceput sa zic "vai-vai ce durere imi da mami sa mananc si eu nu vreau " si bineinteles ca a prins-o imediat, sau intr-o zi umbla prin casa cu mainile catre spate ca si cum ar cauta ceva iar eu i-am spus " nu-i mingea, nu-i" la fel imediat a prins gestul dar asta pt. ca o amuzau si pea ea. Daca e sa vorbim despre chestii serioase are formele de potrivit de la 7 luni si nici gand sa faca ceva cu ele in afara de a le rontaii sau arunca. Asa ca mi-am dat seama ca va face numai ce vrea si ce i se pare ei interesant, degeaba ii arat eu ca daca ei nu ii starneste interesul pot sa ma scalambai eu mult si bine .

Nu stiu cat am fost de coerenta, ideea era ca trebuie sa-i incurajam sa faca chestiile care le fac placere chiar daca e ceva ce nu e chiar ok, adica daca ei vor sa scormoneasca in pamantul de la flori sa facem in asa fel in cat sa invete si din chestia asta ceva.

Hai ca iar m-a apucat vorbaria, se vede ca pitica mea iar doarme, dar la noapte cine danseaza si are chef de joaca, asta daca nu cumva imi face reactie de la vaccin

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Alexandra nu si-a depasit ora de culcare nici astazi deci ca de obicei doarme de la 19.30 !

A venit apa aseara intr-un final, a stat Pisi pana la 2 sa spele toate vasele si sa faca curat

I-am admirat pe cei doi balacitori David si Maria si m-am topit cand i-am vazut ; Olga, Mihaela neaparat trebuie inca un bb ca tare bine s-au distrat ei

Astazi avand in vedere vremea ploioasa de afara am plecat in vizita la o prietena care are un baietel de 4 luni si pe care Alexandra cred ca era geloasa ca-l tineam in brate , imediat a venit si s-a cerut si ea

Vad ca iar se discuta progresele bebelusesti, eu sunt de aceasi parere cu Ilinca , haioasa in exprimare ca de obicei, adica nu repet o chestie pana vad ca a prins-o si Alexandra, povestesc cu ea ca de la egal la egal
Bine, mai ma apuca si pe mine sa o intreb cum face catelul,pisica, rata si ma umflu in pene cand imi raspunde pe limba ei

Si am observat ca in mediul ei e altfel decat in afara lui adica vorbeste toata ziua, face balet ( asta dupa ce i-am aratat eu pasul de defilare in joaca si ea repede l-a prins de a doua zi nu stiau ce tot ridica ea piciorul ) pe cand daca mergem undeva intai studiaza terenul si abia apoi isi da drumul incetut

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ILINCA, da, sotul stie de framantarile mele. Ma linisteste mereu, ma mai si cearta...Acuma un pic s-a ingrijorat si el de faza cu mersul, mai ales ca a vazut toti ghioceii mai mici mergand...plus ca e dubios ca nu isi doreste sa mearga, desi a descoperit treaba asta. Eu stiu ca odata ce descopera nu ii mai opresti, la ea insa parca e invers. Cu cat ar putea sa mearga, cu atat se incapataneaza sa ramana patruped.
Cat despre achizitii, nu lipsa lor ma ingrijoreaza neaparat, ca nu arata x si y, ci faptul ca nu mai zice niciun cuvant cu sens. Doar mama si tata a zis si acu nu le mai zice. Nu a zis niciodata ceva de genul pa sau papa, apa, etc. In fine...griji aiurea probabil.
Imi place de tine, esti relaxata si naturala si nu tii lista cu "ce face Phiphi"

Am fugit, nu cred ca mai intru asta seara.

Noapte buna, daca nu ne mai auzim

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Vad ca iar se discuta progresele bebelusesti, eu sunt de aceasi parere cu Ilinca , haioasa in exprimare ca de obicei, adica nu repet o chestie pana vad ca a prins-o si Alexandra, povestesc cu ea ca de la egal la egal

Si noi tot "discutii" purtam, mai exact, stam la "shushueta". ("Shushueta" este cand eu imi beau cafeaua, iar ea sta pe olita)

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Saby, era vorba despre alta poza, una pe care o are sotzu' in Romania libera. Am facut-o acasa si mult timp dupa ne-am prins ca in fundal e o cutie de Durex

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si noi tot "discutii" purtam, mai exact, stam la "shushueta". ("Shushueta" este cand eu imi beau cafeaua, iar ea sta pe olita)

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Daaa, iar mi-am amintit ca ar cam trebui sa iau si eu o olita
Voi de care aveti ? la ce sa ma uit cand o cumpar ??

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Mihaela, am salivat la gandul prajiturilor tale dar si cand am vazut pestele la tava !!

Pe la Deva n-ai treaba ?

frumoasele

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ELA sincera sa fiu n-am prea inteles cum merge Ianis, tot ce pot sa zic e ca si al meu la inceput aducea un picior spre interior (nu mai stiu care si in ce conditii), dar de cand si-a dat drumul merge bine. O fi contribuit si faptul ca l-am incaltat numai in ghetute cu talonet, nush...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput