"LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**195**"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ela - tinem pumnii pentru maine

m-am luat cu ale mele si am uitat ceva important: magdyi draga - pupacim bebelachele mic de 10 cm si mamica dulcica
sarcina usoara incontinuare
sa mai intri macar din cand in cand la un raport scurt, sa stim ca sunteti bine, ca oricum stam cu pumnii stransi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

fetelor, vaccinul ror ofera imunitate pe viata?Pisigri,cum se numeste vaccinul pt.Rujeola?Parca l-as face si eu numai pe asta,se gaseste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Magdy bine ca ne mai dai de stire despre tine

Oli, cunosc prajiturile Mihaelei, si nu pe toate. E o "gospodara" pe cinste. Nu stiu de unde le stie pe toate.Eu una tot la stadiul de cartofi prajiti sunt

Pozele din parc sunt mortale. Care mai de care mai minunat. Mamicilor

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mersi.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 14+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Cand am fost la ortoped cu Theo pe la cateva luni mi-a spus ca e bine sa se faca un control pe la 1 an,chiar daca copilul nu are probleme,mai ales dupa ce incepe sa mearga pt ai verifica coloana.Acum nu stiu daca e asa sau nu, noi inca nu am ajuns.Magdy ce frumos, sa ne pui poze cu burtica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Multumesc mult Magdyi, Saby si Geanina pentru incurajari!

Imi iau inima in dinti si mergem maine la ortoped.

Magdyi, felicitari pentru bebe de 10 cm din burtica! Sarcina usoara in continuare! Esti foarte curajoasa Tatal meu tot incearca sa ma convinga sa-l fac acum repede pe al doilea, sa-mi mai prelungesc concediul cu 2 ani si sa creasca amandoi impreuna, dar eu am reusit sa gasesc mai multe argumente "contra" decat "pro"

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Ela mersi mult de tot .

Acum 14+

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ela - tinem pumnii pentru maine

m-am luat cu ale mele si am uitat ceva important: magdyi draga - pupacim bebelachele mic de 10 cm si mamica dulcica
sarcina usoara incontinuare
sa mai intri macar din cand in cand la un raport scurt, sa stim ca sunteti bine, ca oricum stam cu pumnii stransi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Multumesc mult si tie . Nu mai gandi si tu negativ in privinta fetei tale caci atragi raul fara sa vrei. Si eu am luat multe medicamente in timpul sarcinii cu Gabriel(sub obs med) si eu mi-am facut griji ca daca asa si pe dincolo si uite ca acum am un baiat sanatos care nu mi-a racit odata iarna asta si nici febra sau alte minuni nu mi-a facut. Pt asta multumesc lui Dzeu in fiecare zi si ma rog ca si bb3 sa fie la fel de sanatos si istet. Cei drep tu ai avut pana acum si o groaza de probleme si poate esti pe deplin indreptatita sa gandesti asa, dar capul sus si cu nadejde in Dzeu totul va fi bine.

Acum 14+

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Legat de ortoped, si ANA merge cu talpitele in interior, dar mie ambele pediatre mi-au spus sa merg la ortoped dupa ce incepe sa mearga si merge bine. Asa ca incerc sa nu imi fac griji (si) pt asta.

Hai mai GIANINA, nu incepe si tu cu autismul. Mie mi-au trecut piticii astia, nu ma gandesc asa departe. Dar acum pe bune, chiar e asa important sa arate tabloul, sau sa bea din canita? Face altele si oricum, are abia 1 an. Eu am observat ca Ana a facut oarece progrese acum, in ultima luna, adica dupa 1 an si o luna. De atunci baga inelele pe bat (nu in oridea lor, desigur, dar le baga toate), e interesata de forme si incearca sa le bage in locurile lor, dar nu reuseste si nici nu ma baga in seama daca ii arat unde trebuie bagate, a invatat cat de cat treaba cu canita, dar nu reuseste sa o ridice sa bea ca lumea din ea, cel putin incearca...dar repet, in ultima vreme de abia.

Iar de vorbit, Ana nu mai zice nimic inteligibil, doar ba, bai si pai...

Hai ca va las, ma duc sa ma joc cu copiii mei, ca si tati e tot un copil

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mah, io va spun sincer ca ma-nervez de mor cand v-aud pe cate una "ioi, autismu', daca n-arata nasu', ochiu', putza e autist etc"; Ramona, pe tine ce te-a apucat? Ce-mi vine sa va scarman!
Pisik, sotzul tau stie cat te framanti tu de Ana?! Nu stiu de ce tot ai dezamagiri, io am vazut filmuletzul cu Ana mergand, e clar ca poate face orice, dar daca nu simte nevoia?! E chiar un copil absooolut normal, mie mi se pare chiar peste medie!
Io pe Sophiphi n-o invatz nimic "sistematic", mecanic, fortzat:"unde-i nasuuuu'? uite naaasuuu'"...Am avut surpriza s-o vad raspunzand la "tai-tai", dupa ce ca flutura mana mai zicea si "ta! ta!" Mi-am dat seama pe loc ca a dresat-o maica-mea, cu o consecventza pe care numa o bunica o poate avea. Io asa cred, ca demonstratiile astea de fortza, ambitia de a pune copilul sa spuna ceva sau sa arate ceva sau sa faca "tai-tai" is chestii de babe, asta e parerea mea, sa curga bulionul peste capul meu!:))
Amu sa nu intelegeti ca pledez pt a lasa copilu' sa creasca precum o buruiana, nebagat in sama, "nevorbit"- no way! Io vorbesc mereu cu Phiphi, dar ca si cu o persoana, asa mi se pare normal. Bine-nteles ca daca afara se uita la un caine ii zic:"veeezi, ce frumos...cainele! ala-i cainele!" dar nu o toc nonstop la cap:"zi muuu muuu" sau alte cele:)))
Eu aici pe forum am citit zeci de povesti ale copiilor cu probleme, am vazut poze cu ei, am citit relatari crunte; cum as putea sa ma ingrijorez ca fata mea nu umbla inca nesustinuta de manutze?! Sau ca nu arata care e drosophila melanogaster?
Io pledez pentru relaxare; nu va mai faceti ganduri negre cand nu e cazul! Copiii nostri sunt vazuti regulat de pediatri (nu numa de dne Ficatzei:)), ar trage ei semnale de alarma cand ar fi cazul!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Saby, multumiri sotzului de aprecieri! Si io va admir toata familia: tu, o creola "focoasa", el- un "suedez" cu ochi de husky, Maia- cireasa de pe tort:). Si eu de cand am vazut 2 liniutze pe test am zis:"va fi fata cu ochi albastri!!" Parca eram nebuna, dar in ruptu' capului nu credeam ca va lua ochii mei caprui, eram sigura 100% ca vor fi albastri, nu ma-ntrebati de ce:))) Si da, predictiile voastre de la "motz" sunt foarte plauzilbile, interpretarea e foarte buna la modul concret! La modul figurat ar putea fi:
- telefonul= expert in comunicare
- banii= putere si influentza
- stampila de avocat= elocintza si buna oratoare!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mireal, habar nu am cum se cheama, de gasit cred ca se gaseste ca altfel nu mi-l recomanda pediatrul...
Noi ar trebui sa facem vaciin (ROR sau asta) saptamina viitoare; pediatrul e la Targoviste saptamina asta. Deci daca poti astepta pina saptamina viitoare, vin cu mai multe informatii. Ce stiu e ca antirujeolicul asta cica se face de vreo 30 de ani in pediatria romaneasca si nu au fost dispute pe tema lui.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput