"LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**195**"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Multumesc pt voturi. Se poate vota in fiecare zi.

In privinta jucariilor, eu nu cred ca procedez f bine, in sensul ca la noi jucariiloe stau in camera ei si acolo ne si jucam, pt ca este mai multa lumina. Astfel, are acces la toate jucariile si sare de la una la alta. Are cateva jucarii care o pasioneaza si de care nu se plictiseste (bine, pt 2-3 minute, nu va imaginati altceva), asa ca nu are inca rost sa le ascund. Trebuie insa sa ii dau doar cate una, sa nu mai treaca asa de la una la alta.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei
Si inca una, ca tre' sa ma apuc de treaba: a mai ramas vreo fata nevizitata de omu' roshu? Oare dupa ce perioada revine dupa ce o sa intzarc puiul?

eu eu eu!!!! nici gand de asa ceva... cu toata ca am o maaare curiozitate, pentru ca saptamana tercuta am avut toate simptomele mele de ovulatie (le cunosc ca-n palma.... ca aveam 2-3 pe an); sunt atre curioasa... undeva in jur de 20 ar trebui sa-mi vina daca chiar a fost asa; sau poate pur si simplu au mai luat-o hormonii mei la goana

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doranna
macar nu tipa fata mea incepe sa urle de parca ar durea-o ceva am incercat de vreo 3-4 ori si m-am lasat pagubasa
chiar ma gandeam sa va mai intreb cum stati la cap. olita; eu nu cred ca o sa am succes prea curand, iar maica-mea ma cam streseaza (prin tel.), eu ii spun ca tipa, ea zice ca nu-i nimic, sa mai incerc

nuuuuuuu, sa n-o forteezi!!! lasa fata in pace o perioada, si n-o mai aseza pe olita daca nu vrea; dar tine olita prin preajma, sa o vada, sa se obisnuiasca cu ea, in joaca mai aseaz-o asa imbracata, dar la primul semn ca nu vrea ridic-o direct; stii ca multi zic ca nu e cazul s aincepem de acum cu olita.... maia les daca bubulina nu o suporta... o sa iasa urat.
la noi a mers destul de usor cu olita, dar a avut si el momente cand n-a vrut si nu l-am fortat niciodata; noi facem acum kk numai la olita; acum 2 zile cand era si kkcios de la dintisori se tot vaita si se zbatea si nu intelegeam ce are..... voia sa faca kk, cauta olita la locul ei- si evident ca era in baie.... asa ca a scapat putiiiin in pampers si s-a pus pe jelit; cand mi-am dat seama l-am pus pe olita.... vaaaaaai ce fericit era; imediat s-a pus pe scremut si a facut .... era cel mai multumit, chiuia si-mi arata cu degetelul ca a facut kk

UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doranna
nu stiu de ce, nu mai pot da reply la mesaje private

e posibil sa ai casuta de PM plina; mai sterge 3-4 mesaje si dupa aia o sa poti; am patit-o si eu

UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Hai la capitol nou, buhuhu!

Mergi la inceput