"LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**195**"
Raspunsuri - Pagina 15
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dannnah Azi mi-am amintit ca exista si albus la ou - nu numai galbenus, si m-am hotarat sa-i dau Marei. I-as face o omleta cu dovlecel, e voie asa ceva? Nu e prajeala? Eu nu i-am dat pana acum nimic prajit in ulei...voi cum faceti omleta? |
fara ulei in teflon...o fac ca si ptr noi
dragastoasa de
adrisimo28 spune:
Brisees, bebe de Georgiana310
David, bebe de Olishka
Aidan Victor, bebe de Mona_B
dragastoasa de
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui dannnah Neatza fetelor! Raportam zi cu soare de la Timisoara - asta dupa ce ieri a plouat cu grindina, tunete si fulgere toata ziua! |
trimite soarele aci...
dragastoasa de
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui m_monique buna dimineata. am trecut la lapte nestle junior. ea bea laptele praf cu multa placere. chiuie cand vede biberonul, dar nu vrea sa si-l tina singura, ma pune pe mine sa il tin. |
eu il pun sprijinit de o perna sau o jucarie, cand nu vrea s ail tina si apoi il tine singur
dragastoasa de
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui inapreda N-as fi crezut vreodata ca-n ziua in care Ian le trage la aghioase pina dupa ora 9, eu o sa ma plictisesc! |
ei cum sa te plictisesti? noi de ce suntem aici?
dragastoasa de
Anaan spune:
citat din mesajul lui joanna27 Servus! .Asa ca m-am bucurat cand cineva a sesizat ca face niste lucruri de laudat si am vrut sa imi impartasesc bucuria cu voi nu sa creez altceva. mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
Joanna. Stai linistita ca mie zau ca-mi place sa citesc despre progresele ghioceilor. Ar fi culmea sa nu mai zica nimeni nimic despre progresele lor numai pentru ca unii-s mai mototoli (odrasla personala inscriindu-se cu brio in aceasta categorie)!Doar asta e unul dintre rolurile majore ale forumului: sa ne dea ocazia sa ne infoiem in pene de mandrie sau sa ne varsam oful cand e cazul!Eu am trecut de faza ingrijorarilor si ma bucur de gulia mea, ca e o shodenie de copil! Azi am inceput ziua cu un concert- cantat si dansat- pe muzica lui Julio Iglesias (" tataia lalaielilor", vorba cuscrei), prilej pentru barbatu-meu sa decida viitorul copchilului: il facem star rock!Numai ca de la Julio Iglesias la staruri rock mai avem, neica...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui mababei Astazi dimineata a facut si Calin prima data la olita! Sper sa mai faca |
felicitari si la mai mutle reusite!!!
dragastoasa de
Anaan spune:
citat din mesajul lui inapreda noi avem o olita simpla de la Chicco; nu mi se par ok cele "tunate" pentru ca intentionez sa deserveasca doar scopului pentru care a fost creata; una muzicala, de exemplu, mi se pare ca ar putea crea confuzie in mintea utilizatorului, cum ca ar avea un kur cintator sau alte bazaconii Gina lu' Ian Ian are 1 an! |
Ca bine zici! Cu olitele tunate, ne-om trezi mai tarziu ca vrea copilul sa faca spectacol cu public la fiecare "productie"!
Anaan spune:
Mababei, hotarata fata!Eu va admir din tot sufletul pe cele care v-ati apucat de bb2 !
Anaan spune:
Cami, sper ca a fost totul bine si ca a eliminat buretele ala nenorocit!