"LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**195**"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannnah

Azi mi-am amintit ca exista si albus la ou - nu numai galbenus, si m-am hotarat sa-i dau Marei. I-as face o omleta cu dovlecel, e voie asa ceva? Nu e prajeala? Eu nu i-am dat pana acum nimic prajit in ulei...voi cum faceti omleta?

fara ulei in teflon...o fac ca si ptr noi

dragastoasa de

Mergi la inceput

Brisees, bebe de Georgiana310

David, bebe de Olishka

Aidan Victor, bebe de Mona_B

dragastoasa de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dannnah

Neatza fetelor!
Raportam zi cu soare de la Timisoara - asta dupa ce ieri a plouat cu grindina, tunete si fulgere toata ziua!

trimite soarele aci...

dragastoasa de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

buna dimineata.
am trecut la lapte nestle junior. ea bea laptele praf cu multa placere. chiuie cand vede biberonul, dar nu vrea sa si-l tina singura, ma pune pe mine sa il tin.

eu il pun sprijinit de o perna sau o jucarie, cand nu vrea s ail tina si apoi il tine singur

dragastoasa de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

N-as fi crezut vreodata ca-n ziua in care Ian le trage la aghioase pina dupa ora 9, eu o sa ma plictisesc!

ei cum sa te plictisesti? noi de ce suntem aici?

dragastoasa de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Servus!

.Asa ca m-am bucurat cand cineva a sesizat ca face niste lucruri de laudat si am vrut sa imi impartasesc bucuria cu voi nu sa creez altceva.

mami de berbecut
Darius Andrei (27.03.2009)

Joanna. Stai linistita ca mie zau ca-mi place sa citesc despre progresele ghioceilor. Ar fi culmea sa nu mai zica nimeni nimic despre progresele lor numai pentru ca unii-s mai mototoli (odrasla personala inscriindu-se cu brio in aceasta categorie)!Doar asta e unul dintre rolurile majore ale forumului: sa ne dea ocazia sa ne infoiem in pene de mandrie sau sa ne varsam oful cand e cazul!Eu am trecut de faza ingrijorarilor si ma bucur de gulia mea, ca e o shodenie de copil! Azi am inceput ziua cu un concert- cantat si dansat- pe muzica lui Julio Iglesias (" tataia lalaielilor", vorba cuscrei), prilej pentru barbatu-meu sa decida viitorul copchilului: il facem star rock!Numai ca de la Julio Iglesias la staruri rock mai avem, neica...

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Astazi dimineata a facut si Calin prima data la olita! Sper sa mai faca

felicitari si la mai mutle reusite!!!

dragastoasa de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

noi avem o olita simpla de la Chicco; nu mi se par ok cele "tunate" pentru ca intentionez sa deserveasca doar scopului pentru care a fost creata; una muzicala, de exemplu, mi se pare ca ar putea crea confuzie in mintea utilizatorului, cum ca ar avea un kur cintator sau alte bazaconii

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Ca bine zici! Cu olitele tunate, ne-om trezi mai tarziu ca vrea copilul sa faca spectacol cu public la fiecare "productie"!

Mergi la inceput

Mababei, hotarata fata!Eu va admir din tot sufletul pe cele care v-ati apucat de bb2 !

Mergi la inceput

Cami, sper ca a fost totul bine si ca a eliminat buretele ala nenorocit!

Mergi la inceput