"LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**195**"
Raspunsuri - Pagina 14
dannnah spune:
Neatza fetelor!
Raportam zi cu soare de la Timisoara - asta dupa ce ieri a plouat cu grindina, tunete si fulgere toata ziua!
Trebuie sa caut si eu o olitza mai de Doamne-ajuta, eu am luat-o pe prima pe care am gasit-o si Mara plange cand o pun in ea! E prea mare gaura si ii intra funduletzul de tot! Ufff, n-am stiut ca e asa de mare filozofie cu olizele astea!
Azi mi-am amintit ca exista si albus la ou - nu numai galbenus, si m-am hotarat sa-i dau Marei. I-as face o omleta cu dovlecel, e voie asa ceva? Nu e prajeala? Eu nu i-am dat pana acum nimic prajit in ulei...voi cum faceti omleta?
Sa aveti o zi frumoasa!
Mara
Bebelusa Mara 23 martie 2009
m_monique spune:
dannnah eu i-am dat ioanei omleta. ea mai nou vrea sa manance din ce mananca andrei. daca nu-i dau face un circ de ma stie tot cartierul. asa ca atunci cand andrei mananca omleta trebuie sa-i dau si ei.
am facut-o in tigaia de teflon, cu o picatura de ulei. in omleta am pus si cascaval.
ioanei i-am dat bucatele de omleta pe care le-a mancat cu mana ei. a mancat cu o pofta de zile mari.
doranna spune:
'neatza!!!
multumesc celor care mi-au raspuns la mesajul legat de hidrasec
nu stiu de ce, nu mai pot da reply la mesaje private
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +
Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI, logodnicillor BRIS si DAVID!!!
Si multi pentru cele doua mamici-model, ba chiar mamici-top-model!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever
doranna spune:
kea,
hidrasec este un medicament antidiareic, pe care il putem lua din farmacii fara reteta
Poze - 1 an +
m_monique spune:
buna dimineata.
acum reusesc si eu sa intru si sa va mai spun cate ceva despre noi.
copii sunt bine. andrei a inceput tratament de imunizare, si a inceput putin sa mai tuseasca. ioana va incepe tratamentul dupa ce terminam cu vaccinurile. sper ca saptamana viitoare sa-l duc pe andrei la gradinita, ca nu a mai fost de 4 saptamani.
ioana se cocoata peste tot, si tot mai sus. deja nu o mai pot lasa nesupravegheata. pe cat e de dolofana, pe atat e de mobila.
am inceput si noi operatiunea olita. destul de timid, dar am inceput. sper ca pana la toamna sa avem rezultate. sincer as vrea sa nu mai ajung cu pampers pana la 2 ani. ca am vazut cat e de greu sa dezvat copil de 2 ani de scutec.
cu intarcarea suntem aproape de final. mai suge numai dimineata la 4, cand eu sunt prea adormita sa merg sa-i fac lapte praf. sper ca in curand nu se va mai trezi la ora asta si atunci incheiem. am trecut la lapte nestle junior. ea bea laptele praf cu multa placere. chiuie cand vede biberonul, dar nu vrea sa si-l tina singura, ma pune pe mine sa il tin.
dupa cum ati vazut in poze, am fost la intalnirea din Herastrau cu ambii copii. multumesc anca_nicolae ca m-ai sunat, ca altfel nu as fi stiu de intalnire.
Ilinca_M. spune:
Mababei, mie nu mi-a venit inca Mosh Craciun, da' nici pe fapte mari bebe2 nu-s pusa, deci poa' sa stea cat vrea...fac economie la O.B. :)))
Monvass, merci de ponturile cu noua gama Organix. Am fost ieri la Real si i-am incarcat caruciorul cu haleala, sunt mari promotii pt. bebeloshi, la Hipp, Humana, Organix...Numa cu biscuitii organix am dat chix rau, si i-am luat 3 cutii: nu-i plac si pace! Nici "dizolvati" in iaurt nu i-a vrut!! Desi par mai ok decat hipp, ca-s indulciti cu suc de struguri, nu cu zahar...dar ei ii plac hippii, astia-s prea moi, nu fac "croc" cand musca din ei...
Din toata marfaraia ce i-am luat, un singur borcan a fost de legume, sa-mi mai incerc norocul...dar am cu cine?! A mancat vreo 5 linguritze, dar stiti cum? La 5 linguritze scutura din cap si se stramba, pe a 6 a o lua...si tot asa. I-au luat 40 de minute pt. cateva linguritze.
Noi avem o olitza primita cadou de cand avea vreo 2 luni (!!), zace pe undeva prin dulap, n-am de gand s-o scot pana nu va avea un an jumate. Si atunci intai o sa-i explic care-i schema si n-o s-o pun decat cand va raspunde cu "da" la intrebarea:"vrei sa stai pe olitza?"
Imi amintesc primele zile/ saptamani cu Manole, ahhh, ce vremuri cacacioase...si-i mai si mergea burta de obicei, ca era sensibil la stomacel...Noroc ca stateam in chirie in Cluj :))) Primul pishu cu piciorul ridicat l-a facut pe perete, in hol:))) Nici pe el nu l-am stresat cu "olitza", dar s-a prins relativ repede care e treaba, scumpul de el...
Inapreda, da, chiar m-a sunat husbandul sa ma intrebe:"e ok pretzul de 60 de lei pt. o rochitza Zara?":))) Ca tare i-au placut, dar nu-s sigura ca nimereste marimea! De ia mai maricica nu-i mare bai ?(desi poate-i vor fi bune in iarna!!) dar de ia mai mititele...mai nasol.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever
doranna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_05 Si noi avem olita, tot necantatoare si nu pt ca nu vroiam dar nu am gasit, acum daca ziceti voi ca e mai bine asa ma bucur ca am luat una simpla. O pun pe olita si ii spun sa faca pisssssssssssssssss, ea se uita la mine, verifica olita, se lasa pe spate (crede ca e in fotoliu) si se ridica, evident fara sa faca nimic. Ei ne-om obisnui noi pana la urma... Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009) |
macar nu tipa fata mea incepe sa urle de parca ar durea-o ceva am incercat de vreo 3-4 ori si m-am lasat pagubasa
chiar ma gandeam sa va mai intreb cum stati la cap. olita; eu nu cred ca o sa am succes prea curand, iar maica-mea ma cam streseaza (prin tel.), eu ii spun ca tipa, ea zice ca nu-i nimic, sa mai incerc
Poze - 1 an +
Anaan spune:
Buna dimineata!
La multi ani Briseis, David si Aidan !Sa fiti fericiti alaturi de cei dragi!
Multe urari de bine pentru mamici!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)