"LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**195**"
Raspunsuri - Pagina 11
novus spune:
Cami, pune-te sa dormi linistita ca nu e asa grav, o va elimina cu siguranta !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
cami_05 spune:
Monica, tot mingiute din burete cu Winnie the pooth?
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_05 Monica, tot mingiute din burete cu Winnie the pooth? Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009) |
La noi, da !
Ieri cand am vazut ce ciuruite sunt, le-am facut vant !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
inapreda spune:
Novus, nu vorbesti cu Pisi sa tina un curs si pentru barbatii nostri? Ca prea e "baiat gigea" al tau!
Tot Novus: noi avem o olita simpla de la Chicco; nu mi se par ok cele "tunate" pentru ca intentionez sa deserveasca doar scopului pentru care a fost creata; una muzicala, de exemplu, mi se pare ca ar putea crea confuzie in mintea utilizatorului, cum ca ar avea un kur cintator sau alte bazaconii
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
cami_05 spune:
Novus si eu le-am facut vant dupa patanie, dar nu stiu ce sa ii mai dau bietei fete sa se joace? Aia nu ca se rupe, aia nu ca se loveste cu ea, pe jos se loveste. Greu mai e sa fi mama, dar e si nemaipomenit!
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
Monnvas spune:
Nu erau cu Winnie, dar erau tot dintr-un fel de burete, ceva mai dens insa.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
inapreda spune:
Cami, imi pare tare rau dar, ca si fetele, cred ca nu e cazul sa te panichezi; stiu, daca as putea sa-ti si spun cum sa faci asta...
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Monnvas spune:
Sa zic si eu
La multi ani, David!
La multi ani, Bris!
Sa cresteti sanatosi, veseli, frumosi si intelepti (dar nu asa, de la inceput, sa faceti si cateva prostioare inainte )!
Eu ma retrag
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
joanna27 spune:
Cami stai linistita ca nu cred sa se intample ceva.Nu a putut inghiti nu stiu ce mare bucata ca ai fi observat pe minge.Si berbecu a papat de vreo luna din o minge si papat destul de bine dar nu a avut nimic.
Novus si noi avem o olita simpla.O persoana mai avizata m-a atras atentia ca olita trebuie sa fie cat mai simpla,ca sa se stie clar scopu pt care e conceputa.Iar atunci cand incepi initierea sa o asezi sa ii spui ce se face sa faci si tu prin mimica si sunete,dar sa nu o faci sa stea cu jucarii si alte cele pana nu intelege care e scopul.Si mai ales de toate nu trebuie fortat si nici tinut copilul mai mult de 10 min.