"LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**195**"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si pentru ca nu mai e mult pana maine ma grabesc sa-i urez pe sarbatoriti !!

BRISEIS, DAVID, AIDAN VICTOR

1 AN

Olga, Georgiana pt voi cate un buchet mare mare de si multi

Petrecere placuta maine !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Buna fetelor!

Eu sunt tare suparata!
Fiica-mea a muscat dintr-o mingiuta din burete un pic mai tare. In prima faza nu am stiut de ce a vomitat o data, a doua oara, dupa care am vazut ca are ceva roz pe limbuta am incercat sa o scot cu degetul dar nu am facut decat sa ii provoc voma, nu stiu daca a iesit bucatica.
Am sunat pediatra si a spus sa merg la spital sa ii faca film la stomac si spalaturi stomacale. Am innebuinit, de atunci nu sunt buna de nimic...
Nu cred ca dorm in noaptea asta prea bine.
Voi ati patit asa ceva?

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Fug la ca maine e vineri !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Olga parca scria ca a vazut la David un magnet in kk, dar ea nu e online sa imi povesteasca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Buna fetelor!

Eu sunt tare suparata!
Fiica-mea a muscat dintr-o mingiuta din burete un pic mai tare. In prima faza nu am stiut de ce a vomitat o data, a doua oara, dupa care am vazut ca are ceva roz pe limbuta am incercat sa o scot cu degetul dar nu am facut decat sa ii provoc voma, nu stiu daca a iesit bucatica.
Am sunat pediatra si a spus sa merg la spital sa ii faca film la stomac si spalaturi stomacale. Am innebuinit, de atunci nu sunt buna de nimic...
Nu cred ca dorm in noaptea asta prea bine.
Voi ati patit asa ceva?

Off Cami, dar asa mare e bucatica ??
Si Alexandra am vazut eu ca gusta din mingiutele alea asa ca le-am aruncat dar ea rupea bucatele mici
De ce trebuie film si spalaturi ? asa grav e ? eu cred ca se va elimina bucatica in kk, nu ?
Hai nu mai fi suparata ca nu e asa grav

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Magdy ce repede trece timpul! Cum te simti? Ti-e rau? Cum te descurci cu casa, bebe, sot si bebe di burtica?

Si eu ma gindesc la autism, dar, v-am spus, "mama disperatelor" imi scrie in frunte
Chiar, cine stie mai multe desprea acest subiect sa ne impartaseasca si noua aceste informatii

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Olga parca scria ca a vazut la David un magnet in kk, dar ea nu e online sa imi povesteasca

Pai asta zic, se elimina prin kk ce a inghitit, asa a vazut si ea ca a inghitit David magnetul , altfel nu cred ca stia

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Cami si al meu a mancat din mingiute, dar n-a patit nik... sa treceti cu bine peste asta...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Servus!
Sasha poze???????
Ma bag si eu in club si imi pare rau ca mi-a venit azi noapte sa ma laud cu ce face berbecu ,dar nu am vrut sa se ingrijoreze nimeni si sa se faca comparatii.
Eram doar mandra ca l-a laudat dr.
Eu sunt fericita ca face si atat la cate griji mi-am facut cu el.Nu l-am invatat nimic in mod expres ci doar a prins ce ia covevenit lui din "conversatiile" pe care le avem.Eu sunt o guraliva si imi merge gura nonstop, ii spun tot ce fac si ce imi trece prin cap,ii arat pe langa ce trecem si ce face fiecare, da nu l-am dresat.
O sa ziceti ca sunt nebuna dar eu l-am dus la toti medicii posibili sa ma asigur ca e ok.La ce sarcina am avut si ce diagnostice i-au fost puse la cateva saptamanii de viata nu cred ca sunt asa de condamnat.Asa ca m-am bucurat cand cineva a sesizat ca face niste lucruri de laudat si am vrut sa imi impartasesc bucuria cu voi nu sa creez altceva.
Oricum Gianina, Anna, Pisik,Floric si toate celelalte mamici care sunteti ingrijorate de anumite lucruri , eu v-as sfatui sa consultati persoane avizate pt ingrijorarile respective si sa va linistiti.Eu am fost pe principiul ca mai bine sa ma considere lemea nebuna si paranoica decat sa ignor niste semne care ar putea insemna ceva so mai tarziu sa ii para rau.
Clau si familia mea m-a condamnat mult ca am dus copilul la atatia meici , dar eu sunt impacata , stiu unde are probleme si ce trebuie sa fac ca sa fie un copil absolut normal.

Mergi la inceput

Novus,daca a inghitit-o pana la urma nu putea fi prea mare pt ca ea isi face greata si cand ii dau coaja de paine sau nu ii paserez bine mancarea.
Dar nu imi aduc aminte sa o fi vazut cand a vomitat si de aceea sunt dispe.
Doctorita zice ca poate sa o elimne, poate nu, sa ii urmaresc scaunul, iar daca vomita sau are diaree sa merg de urgenta cu ea la spital.
Speram sa fie bine!
Dar nu sunt buna de nimic

Mergi la inceput