Comori de nov-dec 2004 (204)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!Sa aveti o saptamana frumoasa!

Ioana, juniorului, 3 luni , de acum incolo sa vezi ce zambete si chiote.
Alexa, ce sirena esti mami. Nu mai zic nimic de zgatia mica. Cum mai stau ai tai la kilograme?

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Mirandolina wow, bine ca sunteti bine, ne-ai dat ceva emotii.

Intrebare pentru voi toate:
Pot "umbla" un piculet la prima paginuta? In sensul ca linkul cu "Gala puradeilor nostrii" nu duce nicaieri (contraziceti-ma daca gresesc) si PS-ul cu poze pt gala pt Try si Fulguletz nu cred ca mai sunt de actualitate....la fel si pt completarea la "Comorile toamnei" a lui Aime (linkul ramane). sper ca intelegeti ce vreau sa spun. Si daca mai doriti alte modificari spuneti.

18+ si mamica de Bianca

Multumim de "oferta". Normal ca sunt pentru, sunt schimbari ce de mult trebuiau facute.
Poti sa treci si la Jasmine pe bb "31.03 - Cristian Robert de Jasmine"? In rest am vazut aici ca Misticgirl e graviduta.
In rest nu mai stiu, poate vin si alte mamici cu completari. Vreo noua poate , nu stiu de ce ma gandeam la Diana2004
Tu cum te mai simti? V-ati gandit la nume?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 27+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Otilia, la kg stam "bine" ce pot sa zic el 15 ea 13 si ceva...
tu cum mai esti, ce mai face burtica?
Onitza sa va traiasca baiatul la cat mai multe lunisoare si cat mai linistite
Mirandolina ce face curajosul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Hello!
Otilia, multumesc de intrebare, ma simt super OK...a mai disparut din oboseala si din griji de cand il simt. Ne hotaraseram la un nume, sau cel putin asa am avut eu impresia......ca acu sotu sa spuna ca nici vorba de asa nume, mai intelege-l... Asa ca am facut o listuta de vreo 10-11 nume din care taiem pe parcurs, om vedea cu ce om ramane.

Tu cum mai esti?

Am facut ceva modificari pe prima pagina, sa va uitati sa spuneti daca e OK sau nu.

Noi am fost sambata la o nunta si drept urmare am lasat-o pe Bia de vineri la mama...si cand am luat-o parca vazuse lupu' asa voce avea. Nu stiu ce s-a intamplat, n-am mai patit sa o las la mama si sa nu o iau OK, in general e superatenta cu ea, am toata increderea.... Ma gandesc ca a iesit afara si poate era imbracata prea gros si o fi transpirat...cine stie. Ii dau miere+lamaie+polen pt gat, sa speram ca n-o tine mult. Vroiam sa-mi iau 1 sau 2 sapt de concediu in functie de ce treaba am la servici, sa ma relaxez si eu...si parca vad ca-mi iau si stau cu Bia acasa, of...

Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata.

18+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

pffuuu, si eu care credeam ca mi-e sunt singura cu copil asa slabut, uitasem de Silviu Paxela, nu stiu cum se face, dar de cand i-au venit lui Matei poftele de a manca sanatos, a mai luat 1 kg, a ajuns si el, la 17,9

oti Adam e mai bine cu ochii, s-a mai limpezit privirea, cu picaturile tot circ avem cand trebuie sa le punem... Noroc ca azi e ultima zi de stat in casa, macar de maine o sa putem iesi putin...

Matei azi mi-a facut figuri la trezitul pentru gradi, ca s-a saturat, ca nu mai vrea... L-a luat tati cu binisorul si s-a dus... cred ca i s-a urcat la cap mini-vacanta

Va ziceam ca se duce la dansuri de societate...nu mai merge, pacat ca apucasem sa dau si banii, cum mi i-a cerut, dar apoi nu a mai facut orele din varii motive, iarMatei a fost tare dezamagit Noroc ca acum merge la karate si mai compenseaza

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput

pai si Silviu de cand papa a pus 1 kg si ceva.... el vara trecuta avea nici 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Multumim pentru urari. SUntem voinicel, avem 6 kile la 3 luni, Culcer mi=a spus aseara ca are greutatea de 4 luni, deci e f bine. I-am facut Rotarixul, si suntem linistiti. Eu ma confrunbt in continuare cu ciuperca pe sfarcuri, doare la alaptat ceva de speriat, dar merg pe tratament in continuare, trebuie sa scap de ea, mama ei astazi si maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ONITZO - Ai facut BCG-ul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

ONITZO - Ai facut BCG-ul?

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

N-am facut, pe 14 iunie merg la culcer si o intreb si de vaccinul asta....ea n-a zis nimik de el deocamdata.

Mergi la inceput

Dupa lungi si grele cautari, scumpii nasi ai lui Daniel au reusit sa ii gaseasca gecuta (eu am cautat 2 luni si nu am gasit pt marimea lui, sau macar pt 6 luni), asa ca suntem taaare aratosi (ah, ce-si mai lauda cioara asta puiul!!!!!!! )si venim cu DOVEZI.

MULTUMIM FRUMOS OTILIA SI PAXELA!!!!!!!! Imi place tare mult gecuta, ii vine f bine, zic eu!

Mergi la inceput

cateva pozite noi aici si aici

Mergi la inceput