Comori de nov-dec 2004 (204)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Io sunt pentru! Am rascolit pe acolo si cu greu am gasit link-uri valabile

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput

pozeeee

Paxela, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Mirandolina, ma bucur ca sunteti bine, ii doresc refare rapida piciului
vezi ca linkul de poze nu merge

Mergi la inceput

cateva pozitenoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui paxela

cateva pozitenoi

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,

Superbe

Poate ai mai spus si daca da te rog sa te repeti...ce rasa e catelul?

18+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Alexa foarte frumoase poze, iar Silviu parca emodel, asa sta la pozat Cumva primele poze sunt din parcul IOR?

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput

Am un coleg de care am "tras" vreo juma de an sa duca a sa catelusa la catel sa faca puiuti si sa-mi dea si mie unu...si uite ca trebuie sa fete in curand....si e labrador. Si al tau e la fel?

18+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

catelul este un Golden Retriever o rasa ideala pt copii, f cumine ascultator si cu un comprtament de pisica, singurul impediment, parul lung, asta e diferenta vizibila intre el si labradorul clasic, in rest mici diferente de comportament

Mergi la inceput

Mirandolina da sunt in IOR facute

Mergi la inceput

E superb, sa va traiasca!
Abia astept sa am si eu labradorul acasa...chiar spunea colegul meu ca este galbena catelusa si s-a imperecheat-o cu unul negru...ma intreba daca am ceva impotriva. Dupa ce ca a dus-o la catel de gura mea, imi mai si da pui degeaba, eu sa mai am si mofturi....nu conteaza ce culoare va avea, doar sa fie catelus. Bianca nu stie de ce sa fie mai incantata...de catelul care va veni sau de fratior...he he, de-am fi sanatosi!

18+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput