Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *132*
Raspunsuri - Pagina 9
Lali_mete spune:
Mai duamnelor,ati disparut pe la baitze toate ?
Santorini unde esti mami? Nu mai intri?
Si mai sunt cateva mamici care cam lipsesc la apel...am vrut sa le enumar dar mi-am dat seama ca sigur as sari pe cineva si ar crede ca poate de ea nu ne este dor.. Fetelor,mai dati-ne vesti...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
anamaria1979 spune:
La multe lunite Isabela!
Ma bucur ca ellenuta a intrat si ne-a dat vesti bune.
Nela bine ai revenit intre noi.
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Vik sa-ti traiasca printesa!
Claucia sper sa fie vesti bune pe 2 mai.
Elle m-a impresionat tare mesajul tau, off, ce a fost in sufletul tau si cata suferinta exista. Te imbratisez.
Doris este dulce foc papusa ta, nu pune la suflet ce zice lumea, eu nu prea inteleg genu' acesta de remarci ...
Moni Iulia sper sa descoperiti de la ce e febra si sa treaca repede.
Nela ma bucur ca ai mai scris si ca sunteti mai bine. Sa treaca raceala pana duminica si odata cu ea si grijile! Pup pe Ana zambareata!
Iulika ce a crescut Brucu. Se vad deja semne de vreme frumoasa la voi.
Am aruncat un ochi pe listuta si am vazut ca toata lumea aduce cate doua tipuri de papica, cred ca o sa mai iau si niste carnati si ma gandeam ca ar merge si o salata, as putea sa trec prin piata sa iau cateva salate, ceapa, ridichii ...
Au anuntat la stiri ca vor fi 20 de grade sambata, suuuper, eu ma pregatesc de plaja.
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lullaby_2009 Au anuntat la stiri ca vor fi 20 de grade sambata, suuuper, eu ma pregatesc de plaja. |
piscina era doar pentru copilasi
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
raluk16 spune:
Vik esti o scumpa . La multe lunite domnisoarei frumoase! Sa fiti sanatoase si fericite! sa treaca febra si laringita!
Le pup cu drag pe Elle si pe Nela .
Si plec inapoi la Terminatorul meu .
Scuze, iar am citit pe sarite si oricum nu apuc sa scriu nimic despre ce am citit.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
doris_79 spune:
Fetele, multumesc pt. remarcile la adresa puilor mei.Sunt lumina ochilor nostri.Hepi, vorbele tale m-au emotionat rau de tot.Va pup pe toate.Sunteti cele mai tari. Cand sunt suparata, daca va citesc pe voi uit de suparare.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
piscina era doar pentru copilasi Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Cum da norocul peste unii cu polonicul si la altii cu pipeta Hmm!! fetelor så va distrati frumos si så måncati si pentru mine acolo un copånel , o fleica, 2 mici si ceapå multa ceapå la gratar da?? vå rog eu!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Mai revin si eu cu mesajul meu de dimineata pt ca deja ma apuca panica. Inca e vioi si razacios dar, are 37.9. De aseara pana dimineata i-am bagat supozitoare cu paracetamol dar,imi face caca dupa fiecare si n-as mai vrea sa-l stimulez.Sa-i dau panadol sau nurofen sau doar dk depaseste 38?? Mi-e groaza ca nu stiu ce e Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii Romania- The land of choice |
ai scazut cele 0.5 grade? nu cred ca e febra totusi... nu stiu ce sa zic
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
monica_dicut spune:
Buna seara si de la noi, adica de la mine
Vin si eu la apel ca nu se poate sa lipsesc asa o zi nemotivata.
Elle, ma bucur din suflet tare tare ca e totul bine si ca ati ajuns acasa iar Anna e razacioasa. Te cu mare drag.
Mi-a ramas in gand mesajul hepilicai . Doamne mami ce-ai mai suferit si tu. Intr-un fel inteleg foarte bine ce a fost in sufletul tau, dar intr-un fel nu pot sa imi inchipui cum este sa te chinui atatia ani... ma bucur tare ca Doamne Doamne ti-a ascultat rugile. N-am vazut inca pozicile, sper sa reusesc in seara asta, dar eu deja sa sti ca visez ferma ta noaptea. Si intr-o zi cand ma plimbam prin parc si erau pomii infloriti, si miroseau frumos, ma gandeam la tine si la livada si cat de frumos trebuie sa fie. DEja am o imagine asa creata.
mai duamna cu copii patrupezi si copii cu ochi si falci, 11-11,30, pai copilu meu abia face ochi pe la ora aia. SPer ca nu va suparati daca intarziem . By the way, venim la papion sau la treling? Si mai am un question. Eu am zis ca aduc vin ca am vazut ca toata lumea s-a bagat la bere. Da intrebarea e daca bea cineva vin. Si daca da, sa aduc alb sau rosu si cate sticle?
Am facut si eu astazi shoppingul pentru sambata. Abia astept . Sunt doar trista ca nu-mi merge javra de aparat foto, adica pot ca sa fac poze dar nu pot sa le scot pe calc ca nu mi-l recunoaste calculatorul (daca se pricepe cineva la trebi din astea si ma ajuta si pe mine dau o naveta de bere )Oricum il iau cu mine sa pastrez pentru eternitate.
Nela, ma bucur teribil de tare sa te vaz. Imi pare rau ca ati racit. Ma bucur sa aud ca Anuca e o razacioasa
Aveti mare grija ca umbla o nenorocita de viroza urata rau. Eu am avut-o. Am fost azi la doc si m-a mai umplut cu o sacosa de medicamente ca nu m-am vindecat de tot. Asa ca sunt pe antibiotice si antitusive... vai stomacul meu. Dupa ce termin tre sa fac o radiografie la plamani... M-a trimis si la o eco abdominala ca ma doare rau in partea dreapta ficat/fiere si rinichi. Saptamana viitoare donez si sange. Vai de mine ca m-am degradat rau de tot, ma dezintegrez pe zi ce trece.
Revin pe masura ce imi mai amintesc ce vroiam sa spun ca sigur am uitat multe
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Iulika29 spune:
moni_iulia foarte bine ca e vioi..daca papa si bea bine så nu iti faci probleme.decat så il urmaresti så nu creascå temperatura.Al meu a avut si 40 de grade si era la fel , radea si bea foarte bine.intr-adevar numai cu supozitoare mai scadea febra dar doza pt greutatea lui( noi ii bagam pt varsta nu greutate, dar la spital ne-a explicat ce si cum si a fost mai bine).Dar la noi a fost viruselul nebunelu' si numai asa a scapat de el ..prin febrå.
Pup piciulinul scumpel så ii treaca repede repede.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå