Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *132*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Fram, mami, ce mai faceti?
Ce mai face frumusica Natalix? (stii ca de fiecare data cand ii dau vit.D Anei imi aduc aminte de voi, parca la voi am vazut pozica cum ii dau ceva picaturi).
Nu am mai vazut-o demult in pozici.
Ce i-ai mai dat sa pape?
Ana nu mananca decat cereale din acelea cu orez. Mi-e frica sa mai incerc ceva pana nu se face bine suta la suta dupa raceala.
Poate mai incerc o leguma, ceva. Pana acum mi-a vomitat cu succes banana si marul (ambele in combinatie cu faimoasele cereale care ii plac, pe care le mananca, cat de cat). De cartof isi face greata. Nu stiu cat o sa mai pot sa o mai tin pe cereale...pana la gradi!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Yupiiiiiiiiiii!NELA,ce ma bucur ca ne scrii.Ce face Anuska?

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Si baita pot sa-i fac?

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Monikus, da, saru-mana. Suntem mai bine acum. Zilele trecute a luat raceala Ana de la mine. Apropo de asta, Camy dear, stai cat maia departe de pui sau ia medicamente sa te faci bine rapid! Imi plangea sufletul cand o vedeam pe Ana cu ochii injectati ieri...
Eu nu am putut sa ma tratez decat homeopat, pentru ca alaptez.
Sa revin, Monikus, suntem mai bine, multumim lui Dumnezeu. Maine merg la doctorita sa vedem ce branza am facut dupa o saptamana de cereale si sa ne dea ceva trimitere pentru analize in Timisoara (mergem saptamana care vine).
Ma chinui sa ii dau lapte praf ca supliment si nu vrea deloc. Noi sa fim sanatosi, ca le scoatem la capat cumva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Fram, mami, ce mai faceti?
Ce mai face frumusica Natalix? (stii ca de fiecare data cand ii dau vit.D Anei imi aduc aminte de voi, parca la voi am vazut pozica cum ii dau ceva picaturi).
Nu am mai vazut-o demult in pozici.
Ce i-ai mai dat sa pape?
Ana nu mananca decat cereale din acelea cu orez. Mi-e frica sa mai incerc ceva pana nu se face bine suta la suta dupa raceala.
Poate mai incerc o leguma, ceva. Pana acum mi-a vomitat cu succes banana si marul (ambele in combinatie cu faimoasele cereale care ii plac, pe care le mananca, cat de cat). De cartof isi face greata. Nu stiu cat o sa mai pot sa o mai tin pe cereale...pana la gradi!

Off, draga de ea! Va incepe ea sa manance dar cu multa rabdare din partea ta.

Natalie e bine,bubitele sunt estompate, nu i-au trecut de tot dar macar sunt sub control..sau cel putin asa am impresia.
Nu se omoara cu mancatul, isi provoaca voma cand ii dau, dar deocamdata sunt relaxata. Pana acum am incercat doar mar, as vrea sa-i mai dau si para, pepene si poate niste caise si piersici la borcanele, asa de gust.

Ati facut pregatirile pt botez?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Moni, eu m-as abtine de la baita. Eu una nu i-am facut Anei. Mi-e frica sa nu revina raceala.

Doris, de-ai sti tu cata lume nu-mi zice mie ca Ana e mai mica decat varsta ei... ooof of. Dar eu m-am invatat, ii ignor pur si simplu. Le zic ca asa e ea, e fetita si e mai delicata. Ignora, prostia omeneasca e mare si de multe ori te lasa fara replica! Ai o fetita superba, cu niste ochisori...

Vik, mami, LA MULTI ANI Mamarutzei! Sa creasca mare si sanatoasa!
Si tie multa sanatate. Am citit de necazul cu masina, of of! Lasa, bine ca sunteti bine si nu a fost nimic grav. Restul.. se repara ele!
Ce mai mancati, cum va mai diversificati?

Dana, distractie la botez duminica! Si noi tot dumninica il facem, m-am hotarat sa chem preotul acasa. O sa o botezam acasa, in cadru foarte restrans. Am emotii un pic, cat pe ce sa nu mai fac niciun botez.
Va pup. N-am apucat sa vad si eu filmuletul cu Ana razacioasa, nu stiu ce player nu mere de pe calc.sora-mii. Vad eu cand ajung la mine acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

LUTO,FRAHUTZA,UKA sper sa iesiti din starea aia proasta de care v-ati vaitat,eu sunt sigura ca e de la vreme
X-GGG l-am vazut si pe Rares in premergator si se vede ca-i place dar e incepator,al meu e deja la categoria experimentati
MONI_IULIA multa sanatate puiutului,sa treaca raceala,eu zic sa nu-i faci baie ca sa nu se agraveze in caz ca are vreo raceala,eu l-am tinut pe fi-mio nespalat o saptamana cand a fost racit,il stergeam cu servetele
CRISTINA nici mie nu mi-a intrat indemnizatia,nu mi-a venit nici alocatia nimic.Mai speriat cu roseola ca si Iri a avut aseara 38.8 si la fel ca MONI_IULIA nu stiu de la ce,ca nu se vede nici un dinte,nu mai tuseste doar ii mai curge putin nasucu.Cum imi pot da seama daca e roseola?
RALUCI multumesc pt reteta au iesit tare bune spaghetele,la fel si lui ANDRE o sa fac dupa reteta ta data viitoare ca deja ma apucasem
VIK_CJ si Isabelei multa sanatate,sa treaca febra si sa creasca mare
CALUCIA sanatate la fetite si sa speram ca Isa nu va face oreion
DORIS la multi ani pentru soacra si sper sa-si revina si Theo si sa pape ca inainte,am vazut si pozele ai niste copii frumosi iar Theo e o zambareata
ELLENUTA ma bucur ca Anna e bine si imi inchipui cat de greu ti-a fost si cat a trebuit sa doara sa-ti sti fetita in sala de operatii dar bine ca totul e ok acum
NELA ma bucur ca te-am citit si mai ales ca sunteti mai bine chiar daca Anuta a racit putin
MONIKUS te si sper ca Rares sa se faca baietel cuminte
Of ca am citit numai de bebici raciti,sper sa le treaca la toti.Eu iar am avut o noapte de cosmar in care am dormit 3 ore si ceva,cu maraieli si cu febra 38.8 din ce mnotiv habar nu am ca nu tuseste si ii curge nasucu doar putin,iar de la dinti e deja prea mare.Ma baga in ceata Cristina cu roseola dar o sa ma uit dupa bubite sa vad daca apar.El are o stare mai de zacut asa,nu prea are chef de nimic dar sper sa-si revina ca tare mile mie de el cand il vad asa.Azi nu a mai avut temperatuira sper sa nici nu mai faca.

Mergi la inceput

Ei, cu botezul i-a luat Sorin ceva hainute Anei (e in Timisoara, lucreaza). Lumanarea si prosop si ce mai trebuie luam impreuna sambata. Duminica vine preotul si vreau neaparat sa iau o coronita din aceea de impodobit cazanul, nu stiu la cine am vazut, dar vreau eu neaparat, mi se pare tare stilat, cu gust!
Si cam atat cu pregatirile.
Masa dupa o sa fie la restaurant, nu ceva inchiriat, mergem si comandam (suntem foarte putini). Nu necesita pregatiri amanuntite. Pentru mine oricum crestinarea in sine, cu preotul, este importanta, restul... asa, ocazie sa ne mai adunam cu totii.

Ma bucur ca DA este sub control.
Cu mancarica, nici n-ai de ce sa te stresezi, Natalixul sta super bine cu greutatea. Cu rabdare, le-om face noi pe toate.
O sa incerc si eu borcanasele astea, incerc cu legume, poate am succes cu ele la Ana. Ah, la morcov nici nu mai deschide gura!
M-am inarmat cu rabdare. Incet, incet, o biruim si pe asta!
Un lucru e sigur: cu tiztzi in ghiozdan mergem in prima zi de scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna fetelor!!

Nu am mai apucat så intru pt ca suntem mai mult pe afara, ba maraiti de nu stiu in ce pozitie så il tin..Dar de citit am mai citit asa putin.

In primul rand va foarte multumesc pt urarile de ieri..Sunteti minunate!!Urez si eu La multi ani sårbatoritilor de azi ,de ieri!!

Elle am intrat så vad ce ati facut si så stii ca ma bucur tare mult ca ati trecut cu bine..M-am gandit mult la voi!

nela oof mami cum dati voi din una in alta..voiams ås criu ca m-am bucurat tare cand am våzut ca sunteti pe calea cea buna..dar acum cu raceala..ei så stii ca si noi am avut la fel desi a fost muult mai scurt dar la fel au fost 'evenimentele' si s-a sfarsit cu o raceala de toata frumusetea si pt el si pt mine..vå pup mult si astept så ne scrii ca sunttei bine sånåtoase tun si totul e oki.

Fetelor nu mai tin minte mai nimic..må iertati da?? Da va pup duuulce ca tare imi sunteti dragi!

Noi am fost azi la controlul de 8 luni..Am luat 800 de grame luna asta si avem 10,5 kg( il simteam eu ca s-a mai ingreunat) si suntem luuungi 75 cm..Cu DA dr mi-a spus ca e o forma usoara si el a spus ca pana luna viitoare cel mult 2 luni ar tb så ii dispara( ei merg pe chestia ca a facut de la frig, aer rece, vant pe care le-am avut la ordinea zilei)Parca se mai duc , asa le vad eu dar vom vedea.

Andre

Am vazut poze tare frumoase... pe toate ,toate

avem si noi cateva poze noi.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Buna dimineata!

Puiul meu are febra intre 37.5-37.7 de aseara si nu stiu de la ce.

Fusei acum la dr si m-am dus bou si m-am intors vaca.Cica n-are nimic:nici dintii nu-i ies,nici rosu-n gat,nici raceala... Atunci CE?

Mai revin si eu cu mesajul meu de dimineata pt ca deja ma apuca panica.
Inca e vioi si razacios dar, are 37.9. De aseara pana dimineata i-am bagat supozitoare cu paracetamol dar,imi face caca dupa fiecare si n-as mai vrea sa-l stimulez.Sa-i dau panadol sau nurofen sau doar dk depaseste 38?? Mi-e groaza ca nu stiu ce e

A mea a facut des 37,7- 38,2 doar din agitatie, fara cauze. Dr. a zis ca doar peste 38 ne alarmam si dam Panadol si asta daca se mentine, ci nu e doar un epiod datorat agitatiei copilului. A mea de regula are 37,2-37,5.

Eu zic sa-i dai eventual si un tel. la pediatru.

Multa sanatate!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput