Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *132*
Raspunsuri - Pagina 22
suede spune:
Nela
Ce bine ca sunteti bine!!!
Si eu simt acelasi lucru!Ma bucur cand mananca si nu ma supar cand plange.Tot ce-mi doresc este ca el sa fie bine.
Sunt asa de suparata cu mancarea,dar sunt convinsa ca o sa fie bine...Dumnezeu e sus si vede cat ne chinuim pentru ei si cat ii iubim.
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Doamnelor, va salut! Intru sa va dau cea mai buna veste din ultima perioada: m-am intors de la doctori si Ana a luat 360 de grame in 8 zile! Sunt atat e fericita,plutesc pur si simplu. Ma gandeam ca poate ia 200 gr trase de par, ca a mai fost si racita doua zile. Se pare insa ca micuta mea isi revine, incet incet. Imi vine sa zburd si alta nu. Mai avem pana revenim la o greutate cat de cat normala, dar suntem pe drumul cel buna si asta ma bucura enorm! Am citit tot, bt of course! Atata vreau sa va zic.Dupa experienta cu Ana, in aceasta ultima luna, eu am ramas tare marcata. Nu are rost sa va mai povestesc ce inseamna sa ai un copil bolnav. Fereasca Dumnezeu pe toata lumea. Insa, din toata aceasta experienta eu am intiparit bine in capsor un singur lucru: SANATOASA sa fie Ana, restul nu conteaza. Si inainte gandeam la fel, insa pana nu treci printr-o experienta din asta, nu iti dai seama cat de importanta este sanatatea copilului tau! Poate Ana sa imi planga NON STOP, eu nu ma supar. Se trezeste de 4 ori pe noapte si nu ma supar (ea care dormea toata noaptea, stiti voi), ma bucur ca se trezeste si suge, cat de putin, dar ia laptic in stomacel, ia papica sa creasca in greutate. Cand ma mai enervez ca plange si face fitze si nu vrea nicicum sa doarma, imi aduc aminte de corpusorul ei fara vlaga din zilele cand isi vomita si sufletul...si imi trece supararea, o iau in brate si ce ma bucur! ca plange! Cand ma doare spatele sau mana , cand o tin pe mana, ma bucur si-mi zic in gand ca a luat in greutate, ce bine ca simt la spate, e un lucru bun! Sambata e ziua sotului meu. L-am intrebat ce-si doreste de ziua lui. Mi-a raspuns scurt: "Sa fie Ana sanataosa!". La multi ani, Doris! La multi ani, puiuti mici si dragi Ana, Alex, Rares! Sa cresteti mari si sanatosi, sa cresteti frumos! Ioana, ce frumos este Carol, de ieri am vrut sa iti zic cat de tare mi-au placut pozele voastre de la munte! Si ce precoce e, la olita deja? Suuuper! Nela si Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui NelaM Ioana, ce frumos este Carol, de ieri am vrut sa iti zic cat de tare mi-au placut pozele voastre de la munte! Si ce precoce e, la olita deja? Suuuper! |
multumeeeesc
tocmai ma uitam la fotografiile Anei ce domnisorica superba este si tzu o mamica speciala
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
moni_iulia spune:
Hai ca eu sunt franjuri.Efectiv plang.
Mi-a raspuns intr-un final pediatrul si mi-a zis ca nu trebuia sa-i dau stodal ca nu se da pana la un an si ca sa-i dau ambroxol si daca se indeseste tusea pana maine sa-i dau si amoxicilina care e antibiotic.
UNde gasesc frate dr d-astia????
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
NelaM spune:
Ioana, va pup. Am facut si noi pozici multe acasa, numai ca nu ma descurc cu masinaria sora-mii. Ajung eu acasa si rescarc si ordonez si postez. Am si calcu' meu dupa mine, insa mi-e lene sa il scot. Poate o fac zilele astea si pun si eu pozici cu noi.
Laura, chiar vroiam sa iti scriu un mesaj. Nu fii mama suparata cu mancarea ca este solutie pentru tot. Nu insista cu cerealele, ca uite asa am facut eu cu banana (care stiam ca e favorita Anei), si Ana intorcea capul numai cand o vedea. Se poate sa fi prins alergie. Nu stiu.
Ana mananca numai cereale cu morcov (din acelea, burtica sanatoasa parca le zice). Mai incerc cu legumele, trebuie sa ii placa si ei ceva pana la urma. Nu-ti zic ca m-am gandit sa ii pun isa, incet, cate cevain cerealele aste (altceva in afara de fructe, poate o branzica, o leguma, nu stiu, incerc orice).
Sunt sigura ca o scoatem noi la capat!.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
happy_uka spune:
citat din mesajul lui NelaM Doamnelor, va salut! Intru sa va dau cea mai buna veste din ultima perioada: m-am intors de la doctori si Ana a luat 360 de grame in 8 zile! Sunt atat e fericita,plutesc pur si simplu. Ma gandeam ca poate ia 200 gr trase de par, ca a mai fost si racita doua zile. Se pare insa ca micuta mea isi revine, incet incet. Imi vine sa zburd si alta nu. Mai avem pana revenim la o greutate cat de cat normala, dar suntem pe drumul cel buna si asta ma bucura enorm! Am citit tot, bt of course! Atata vreau sa va zic.Dupa experienta cu Ana, in aceasta ultima luna, eu am ramas tare marcata. Nu are rost sa va mai povestesc ce inseamna sa ai un copil bolnav. Fereasca Dumnezeu pe toata lumea. Insa, din toata aceasta experienta eu am intiparit bine in capsor un singur lucru: SANATOASA sa fie Ana, restul nu conteaza. Si inainte gandeam la fel, insa pana nu treci printr-o experienta din asta, nu iti dai seama cat de importanta este sanatatea copilului tau! Poate Ana sa imi planga NON STOP, eu nu ma supar. Se trezeste de 4 ori pe noapte si nu ma supar (ea care dormea toata noaptea, stiti voi), ma bucur ca se trezeste si suge, cat de putin, dar ia laptic in stomacel, ia papica sa creasca in greutate. Cand ma mai enervez ca plange si face fitze si nu vrea nicicum sa doarma, imi aduc aminte de corpusorul ei fara vlaga din zilele cand isi vomita si sufletul...si imi trece supararea, o iau in brate si ce ma bucur! ca plange! Cand ma doare spatele sau mana , cand o tin pe mana, ma bucur si-mi zic in gand ca a luat in greutate, ce bine ca simt la spate, e un lucru bun! Sambata e ziua sotului meu. L-am intrebat ce-si doreste de ziua lui. Mi-a raspuns scurt: "Sa fie Ana sanataosa!". La multi ani, Doris! La multi ani, puiuti mici si dragi Ana, Alex, Rares! Sa cresteti mari si sanatosi, sa cresteti frumos! Ioana, ce frumos este Carol, de ieri am vrut sa iti zic cat de tare mi-au placut pozele voastre de la munte! Si ce precoce e, la olita deja? Suuuper! Nela si Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
m-ai facut sa plang ..
sa dea Doamne-Doamne sa fie Ana sanatoasa toata viata !!!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
suede spune:
Moni eu pentru tuse i-am dat Eurespal.
E scarbos la gust,dar e bun pentru tusea micutilor.
Nu mai ...sanatate multa!
citat din mesajul lui moni_iulia Hai ca eu sunt franjuri.Efectiv plang. Mi-a raspuns intr-un final pediatrul si mi-a zis ca nu trebuia sa-i dau stodal ca nu se da pana la un an si ca sa-i dau ambroxol si daca se indeseste tusea pana maine sa-i dau si amoxicilina care e antibiotic. UNde gasesc frate dr d-astia???? Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii Romania- The land of choice |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
Ioanna81 spune:
fetiliiiiii!?!?!?!? copchiii vostri au celulita pe fundeci????
Pataniile noastre
Ioanna81 spune:
Moni nu mai plange te cu drag. sanatate muuulta
Pataniile noastre
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 fetiliiiiii!?!?!?!? copchiii vostri au celulita pe fundeci???? Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
am vazut la Carol ca are, in poza cu olitza, da nu am zis nimic, il luam oricum
are si Carinoasa, da' mai putina, se vede cand ii fac masaj la bucimexe..hihihi..toti copiii au
si copilu' lu mama mea are, la greu
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
am vazut la Carol ca are, in poza cu olitza, da nu am zis nimic, il luam oricum are si Carinoasa, da' mai putina, se vede cand ii fac masaj la bucimexe..hihihi..toti copiii au si copilu' lu mama mea are, la greu Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Pataniile noastre