Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *132*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Inca una si ma duc ca de 3 ore tot zic ca ma apuc de curatat cocina

Deci, Techilo, maica cu tine am treaba: de dimineata fata mea tot maraie, vrea sa zica ceva si nu poate, ca stiti ca nu vorbeste fluent inca..i-am dat un pix si-o foaie ca poate se exprima mai bine in scris..eeee, a luat pixu' si-a scris, mai urat ce-i drept: techila..starbacs..techila..starbacs

Eee, ai vreo idee cucuoana, ce vrea?

Va pupa fata!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

ioanna - eu inca nu ii dau iaurt maiei. ii voi da de la 7 luni. de la muller am folosit doar lapte pentru branzica calcica. acum nu-i mai dau branzica d-asta, dar ii voi face tot cu muller de la 7 luni cu iaurt si lamaie dupa reteta lui elle.
iaurt inca nu stiu de care voi folosi, oricum nu muller pt ca am citit ca contine zahar. si o sa-mi cumpar un aparat d-ala ca a lu' uka..ca sa-mi fac viata usoara .

uka - cerealele le poti pune in iaurt fara sa le dizolvi inainte in apa sau lapte. n-are sens...adica eu nu vad sensul...
le iei din cutie si le pui direct in iaurt. eu asa ii dau in fructe - pun 1-2 cupe cereale in piureut. si mie imi era neclar cum sa i le dau in fructe ca tot auzeam "fructe cu cereale" si nu stiam, oare dizolvate, nedizolvate...si am intrebat-o pe doc si mi-a zis sa desfac cutia si sa le pun direct in fructe.
mai poti sa-mi dai si mie link-ul cu aparatul ala de facut iaurt? si cum il faci? si ce tip de iaurt folosesti? si cat dureaza facutul?

fragutza - tu ziceai odata ca facea mamaia ta iaurt sau branza...
imi mai zici o data cum, te rog?

elle - imi zici si mie mami reteta de branzica? da', asa explicit pentru o nebucatareasa, negospodina, netortuleasa , pentru o cumparatoreasa .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola,

doris

Iulia Anamaria elenuta23
Ioana Maria Alexandra de Danuta1979
Sonia de adinus8
Denis-Tudor de DenysaB

Alexandru Daniel de Raluk16
Rares Andrei de Monikus
Ana Elisa de Dana15
Izabela de Danuka

Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Cred ca asta va fi ultimul lucru scris de mine in ceea ce priveste discutia aparuta. Cine v-a zis voua ca plang pt ca nu sunt multumita de copilul meu? Cine a zis ca nu imi iubesc copilul? Cine a zis ca nu apreciez darul acesta primit de la Dzeu? Cine a zis ca un copil nu are nevoie de alint si alinare? Cine a zis ca un copil mai plangacios nu va fi iubit si dragalit poate mai mult decat unul cuminte? Cine a zis ca nu ii multumesc lui Dzeu de fiecare zambet al lui? Cine a zis ca eu nu gasesc copilul meu perfect chiar daca nu ma lasa sa dorm si sunt capiata de cap? CINE? Va raspund tot eu: NIMENI.

Am crezut ca suntem aici ca sa ne spunem pasul si sa ne incurajam una pe alta nu sa ne aruncam cu rosii.

Poate ca Luto nu a fost rea intentionata, dar eu una nu am indraznit sa comentez cand cineva s-a plans de ceva. Nu am putut decat sa ma gandesc: uite cate trage si ea saraca, dar va trece si asta. Nu am indraznit sa lovesc cu cuvinte pe cineva care are nevoie de o incurajare directa.

Nu ma intelegeti gresit dar cand cineva isi spune offul aici nu se asteapta la mistouri. Pt acea persoana, la momentul acela cel mai important e o vorba buna si o mana intinsa. Sunt fete pe acest forum ca Uve, Raluca, Cristina, Lullaby care m-au sunat fara sa fie obligate sa ma intrebe cum ma pot ajuta. Sunt fete care mi-au scris PM-uri cand m-au vazut trista si pt asta le mutumesc din suflet. Nu as vrea sa stric o pritenie cu ele. Pentru acele fete voi continua sa scriu. Sper ca cele care nu m-a suporta dintr-un motiv sau altul sa ma ignore.

Danuta, Iulik, Anamaria . Ma bucur ca ati inteles si punctul meu de vedere.

Ioana felicitari pt primul pisu la olita. Perspicace copil.

Acum va urez o zi buna pt ca am decis ca restul zilei de azi sa i-o dedic in totalitate copilului meu.

Edit: Va multumesc celor care ne-au urat La multi ani pana acum si celor care ne vor mai ura de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

uka- nu acum ca si asa is bulversata de inceputul diversificarii, ok dam grisina, am pepsi cu lamaie

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

ioanna - eu inca nu ii dau iaurt maiei. ii voi da de la 7 luni. de la muller am folosit doar lapte pentru branzica calcica. acum nu-i mai dau branzica d-asta, dar ii voi face tot cu muller de la 7 luni cu iaurt si lamaie dupa reteta lui elle.
iaurt inca nu stiu de care voi folosi, oricum nu muller pt ca am citit ca contine zahar. si o sa-mi cumpar un aparat d-ala ca a lu' uka..ca sa-mi fac viata usoara .

uka - cerealele le poti pune in iaurt fara sa le dizolvi inainte in apa sau lapte. n-are sens...adica eu nu vad sensul...
le iei din cutie si le pui direct in iaurt. eu asa ii dau in fructe - pun 1-2 cupe cereale in piureut. si mie imi era neclar cum sa i le dau in fructe ca tot auzeam "fructe cu cereale" si nu stiam, oare dizolvate, nedizolvate...si am intrebat-o pe doc si mi-a zis sa desfac cutia si sa le pun direct in fructe.
mai poti sa-mi dai si mie link-ul cu aparatul ala de facut iaurt? si cum il faci? si ce tip de iaurt folosesti? si cat dureaza facutul?

fragutza - tu ziceai odata ca facea mamaia ta iaurt sau branza...
imi mai zici o data cum, te rog?

elle - imi zici si mie mami reteta de branzica? da', asa explicit pentru o nebucatareasa, negospodina, netortuleasa , pentru o cumparatoreasa .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Draga mea, voila www.comel.ro/Electrocasnice/Aparat_de_facut_iaurt.html" target="_blank">linku cu aparatu de facutu iaurtu.
Si uite asa se prepara : prima oara cand faci se pun 100 ml de iaurt cumparat care trebuie sa fie aproape de termenul de expirare (asta pt enzime) intr-un litru lapte cu 1,5% grasime, se amesteca bine, se pun aproape pline borcanasele alea, se inchid foarte bine si se lasa 6 ore in aparatul ala si gata yogurtu .
E super bun, eu care nu-s mare amatoare, pe asta-l mananc cu pofta, mai ales ca e facut de mine
Aa, trebuie sa opresti 1 borcanel pt "enzime", pentru data viitoare cand faci, adica peste 2-3 zile, ca e mai ok sa pui d-asta decat de cumparat .
Pofta buna Maia !

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

uka- nu acum ca si asa is bulversata de inceputul diversificarii, ok dam grisina, am pepsi cu lamaie

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Ba ACUM !!
Vezi ca i-am raspuns Hepilicului, e acceasi reteta si pentru tine

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Tudorita:

http://www.youtube.com/watch?v=T9_0Kyx3UK4

http://www.youtube.com/watch?v=GsyYtB7Whqo

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Ioana felicitari pt primul pisu la olita. Perspicace copil.

iti multumesc

sa ai o zi divina alaturi de frumosul tau pletos

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

Intru sa va dau cea mai buna veste din ultima perioada: m-am intors de la doctori si Ana a luat 360 de grame in 8 zile! Sunt atat e fericita,plutesc pur si simplu. Ma gandeam ca poate ia 200 gr trase de par, ca a mai fost si racita doua zile. Se pare insa ca micuta mea isi revine, incet incet. Imi vine sa zburd si alta nu.
Mai avem pana revenim la o greutate cat de cat normala, dar suntem pe drumul cel buna si asta ma bucura enorm!

Am citit tot, bt of course!
Atata vreau sa va zic.Dupa experienta cu Ana, in aceasta ultima luna, eu am ramas tare marcata. Nu are rost sa va mai povestesc ce inseamna sa ai un copil bolnav. Fereasca Dumnezeu pe toata lumea. Insa, din toata aceasta experienta eu am intiparit bine in capsor un singur lucru: SANATOASA sa fie Ana, restul nu conteaza. Si inainte gandeam la fel, insa pana nu treci printr-o experienta din asta, nu iti dai seama cat de importanta este sanatatea copilului tau!
Poate Ana sa imi planga NON STOP, eu nu ma supar. Se trezeste de 4 ori pe noapte si nu ma supar (ea care dormea toata noaptea, stiti voi), ma bucur ca se trezeste si suge, cat de putin, dar ia laptic in stomacel, ia papica sa creasca in greutate. Cand ma mai enervez ca plange si face fitze si nu vrea nicicum sa doarma, imi aduc aminte de corpusorul ei fara vlaga din zilele cand isi vomita si sufletul...si imi trece supararea, o iau in brate si ce ma bucur! ca plange! Cand ma doare spatele sau mana , cand o tin pe mana, ma bucur si-mi zic in gand ca a luat in greutate, ce bine ca simt la spate, e un lucru bun!

Sambata e ziua sotului meu. L-am intrebat ce-si doreste de ziua lui. Mi-a raspuns scurt: "Sa fie Ana sanataosa!".

La multi ani, Doris! La multi ani, puiuti mici si dragi Ana, Alex, Rares! Sa cresteti mari si sanatosi, sa cresteti frumos!

Ioana, ce frumos este Carol, de ieri am vrut sa iti zic cat de tare mi-au placut pozele voastre de la munte! Si ce precoce e, la olita deja? Suuuper!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput