Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *132*
Raspunsuri - Pagina 20
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Raluci_b, bravo lui bubu ce fain mananca .. super bebe, tot asa s-o tina! si te-am vazut ce bucatareasa buna esti !! ce erau chestiile alea rulate ? deja mi-e foameee Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
grisine cu prosciuto, te rog serveste
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Danuta1979 spune:
Eu ii dau iaurt de oameni Tnuva si iaurt (desert) de copii Humana cu diferite arome ca banane, mar, caise, fructe etc (din astea din primele poze: http://images.google.ro/images?hl=ro&q=desert%20Humana&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Vaaai, dar cum sa zici asa ceva? Ce fel de cetatean esti tu? Nu facea nimeni misto, ni i-au dat cat mai aproape de Paste maaaai, sa luam mieloo ! Got it? Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
ma, tu ai pile in interior si d-ai a stii!!!!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
raluci_b spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 ce iaurturi le dati prichindeilor? |
eu nu-i dau inca....insa am luat aparat de facut iaurt..........ma invete uka sa fac
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui Danuta1979 Eu ii dau iaurt de oameni Tnuva si iaurt (desert) de copii Humana cu diferite arome ca banane, mar, caise, fructe etc (din astea din primele poze: http://images.google.ro/images?hl=ro&q=desert%20Humana&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent |
uite ca tnuva nu am incercat sa-i dau. de iaurturile astea imi zicea si pediatra sa-i dau... am vazut ca eu in compozitie OMGH-uri si de asta am ezitat. o sa cumpar si eu, totusi, sa vad daca ii pofteste inimioara.
multumesc
Pataniile noastre
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 daca tot vorbesc singura macar sa pun si intrebari voua vi se pare ca iaurtul bio e mAI ACRU decat celalalt??? cred ca am mancat cam tpate iaurturile care sunt pe piata si pentru pitix am luat din asta bio si il refuza... e foarte acru!!! si am luat de mai multe feluri hepilica stiu ca tu ii dai maiei muller. eu am gasit unul care are zahar in el si frisca... altul natur nu este sau nu am gasit eu. tu de unde il iei? e ala care scrie pe el "cu gust usor dulce?" e iaurturi le dati prichindeilor? [font=Script MT Bold]Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre [/font=Script MT Bold] |
Noi facem in casa, cu lapte Napolact 3,5, iese fin si buuun, cateodata nu-i place nustiu de ce...
Dar de cele mai multe ori papa.
Si sa intreb si eu: ii pot pune cereale dinastea care se fac cu lapte/ apa, direct in iaurt sau le pun in apa un pic sa se umfle si apoi? Nu radeti, daa?
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
eu nu-i dau inca....insa am luat aparat de facut iaurt..........ma invete uka sa fac Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09) Poze BUBU asa creste Bubu |
Paaai, nimic mai simplu! Vrei acum sau mai incolo cand incepi sa-i dai?
Merci de srveala, dar prosciuto e cah, iau doar grisina Cola ai?
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
suede spune:
Buna fetele,
In primul rand:
La multe lunite aniversatilor de azi!
La multi ani Doris!
Ioana ce baiat mare ai,sa faca in olita..Felicitari!
Nela ce bine ca e mai bine.Stai linistita cu diversificarea,nici noi nu suntem departe.Dimpotriva,al meu vomita cerealele..Orice fel,chiar si orez pasat in supa.Ieri a vomitat si supa cu orezul pasat.
Noi am inceput sa consultam si alti medici si toti ne-au zis ca pediatra noastra a inceput prea brusc cu alimentarea cu solide pentru el si ca n-are nimic altceva.
Acum eu va zic sincer,imi vine sa ma impusc,nu mai stiu ce sa fac.
O sa-i facem si eco de pancreas,sa eliminam si aceasta posibilitate si intre timp incep incet cu sucuri,apoi cu piureuri si mai spre final cereale (daca o sa mai am curaj).
De reflux esofagian se poate ca nu este vorba,ca daca era vomita si laptele de san.
Deocamdata pauza...IAR,doar ...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
Ioanna81 spune:
multumesc laura
uka draga eu ii mai pun in iaurt cereale care nu au lapte in ele... sau fructe crude... da' tot nu-i bun! nu-i nimic,. mai incercam
Pataniile noastre
raluk16 spune:
Rapid cat mai pot scrie .
Monikus te rog nu fi suparata. Si eu cred ca Luci a vrut sa te incurajeze, sa te ajute. Daca tot nu putem schimba situatia in care suntem, macar sa schimbam viziunea noastra.
Pe mine mai mult ma enerveaza lumea din viata normala (adica nu asta virtuala ), care ma ia pe mine, si mai mult, binevoitoare care il iau pe sot, sa-i spuna ca nu e normal cum e Alex, ca un copil trebuie sa doarma intre mese tun in patutul lui, ca nu trebuie sa manance noaptea, etc... si partea ca eu ar trebui sa ma descurc si cu gospodaria nu o mai spun . Poate si tu esti asa aproape de depresie din cauza unor astfel de specimene care iti spun cum ar trebui sa fie copilul.
Dar aici si eu vad ca multe fete sunt ca noi, dar privesc altfel lucrurile, uite, eu scriu mai mult decat Luci, si stiu cat ii placea sa scrie, deci poate ei ii este mai greu. Tin minte cand am intrebat-o cum a slabit, si ea nu ne spusese pana atunci ca nici nu are timp sa manance. Ca sa nu mai zic ca e singurica acolo. Si imi amintesc si de Ralu, ce fain exprima cand puiutii sunt mai plangaciosi sau nu vor sa doarma. Uite, Ralu e eroina la plimbatul cu un pui "neprietenos" (citat din ea ) si la trezit de zeci de ori pe noapte.
Saptamana asta m-a sunat o prietena, o fosta colega de liceu, psiholoaga, care a nascut la o luna dupa mine. Eu intr-o mana il tineam pe Alex si cu cealalta imi faceam salata . Asa ca am pus salata jos si am vorbit la telefon. Eram in aceeasi situatie, noi doua, dar viziunea era altfel. Eu spuneam "pfuai, nu doarme decat in brate", ea "pai nu are cum sa adoarma altfel la varsta asta, unde ii e lui mai bine decat in brate la mami?". Eu ziceam "in carucior nu sta nici 5 minute si plange sa fie luat in brate", ea zicea "pai noi nici nu ne-am luat carucior, am o gramada de wrapuri, slinguri si mei-tai-uri, sa mai pot sa ma misc prin casa si la plimbare". Si atunci m-a palit ideea, conteaza foarte mult cum percepem situatia, si numai noua ne facem rau, noua si puilor, daca o privim negativa tot timpul. Ei scumpicii vor numai sa fie aproape de mami. Si de cand am avut revelatia asta, si nu ma mai supar cand se trezeste la 5 minute dupa ce l-am plimbat o ora jumate sa adoarma (asta a fost aseara), ci ma duc zambind la el, ca mi-a fost dor de el in minutele alea, si il iau in brate, sa stii ca de atunci nu mai plange. E marait, tzipa de nervi, dar nu plange in hohote din alea urate. Sigur ca in continuare vrea numai in brate toata ziua, dar diferenta e ca acum parca sunt fericita ca vrea numai in brate, ma simt iubita . A, si apropo, Alex nu sta in patut aproape niciodata, nu sta niciodata singur undeva, stiu ca am citit asta la tine ieri parca, se juca Rares in patut. Maraie din momentul in care imi intorc capul de la el si nu ma mai joc .
Acum merg sa ma tund, ca nu am reusit la inceputul saptamanii. Am avut o saptamana mai grea (hai ca acuma incep din nou sa ma plang), ca a avut Relu control la servici si venea noaptea acasa si mami a fost racita. Deci numai eu 100% cu puiul. Colac peste pupaza (n-am folosit niciodata expresia asta), tocmai acum il deranjeaza ceva si doarme in total 3-4 ore noaptea si una ziua . Mi-a placut aia, Dana, cu geniile care dorm putin...
Asa ca, daca se hotaraste intre timp ca e mai bine la mami in brate, sa stiti ca pozele aniversare de 6 luni vor contine o freza Fanta
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)