Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *132*
Raspunsuri - Pagina 19
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b neata gorgeous La multe luni frumoase dragilor de dovlecei serbati azi de minunatele mamici Si Doris LA MULTI ANI si pt azi si pt ieri va e dor sa vedeti un bebe care mananca pt primele dati ? daca da, www.youtube.com/watch?v=8c1E7bwHFOg" target="_blank">ia de vedeti o zi minunata Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09) Poze BUBU asa creste Bubu |
Ce dulce e si ce påpåcios mic ai acolo! asa papa si Brucu meu la inceput ..nu scapa nimic pe langå
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 dovada Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
ce mirat e!!!!! bravooo, deschizator de drumuri :)
i-am pus mana la ochi Carinei, noi suntem de moda veche..pana in noaptea nuntii sa nu se vada ..stii tu...auzi, sper ca nu i-ai aratat pozele ei in costum de baie
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
ce mirat e!!!!! bravooo, deschizator de drumuri :) i-am pus mana la ochi Carinei, noi suntem de moda veche..pana in noaptea nuntii sa nu se vada ..stii tu...auzi, sper ca nu i-ai aratat pozele ei in costum de baie Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
raluci_b spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 dovada |
ce tareeeeee
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Fragutza Duamna prefesoara, e grele rau cu colica asta! Da' daca-i musai sa trec pe uischi si vinoase, asta e, ma conformez! Hai, ca am murit de ras la mesajul tau! Asa infundat, ca tocmai ce adormise unguroaica si nu, n-as vrea s-o deranjez ca se razbuna. Adela, ma bucur ca ai scris! Mai, si la noi e la fel. Am tzatzele franjuri, nu mai reusesc ca dorm cand suge ea pt ca ma dor tare. Sunt convinsa ca nu de foame vrea san ci ca vrea sa ma simta..si sunt tare fericita pt asta. E o etapa dupa care voi tanji, stiu sigur. Si apropo de asta, eu am perceput mesajul lui Luto ca fiind unul de incurajare. Asa este, copilul e un dar de la Dumnezeu, trebuie pretuit si mai presus, trebuie sa apreciezi fiecare moment..fie planset, fie maraiala..fie placut, fie mai tensionat. Si asa cat se poate de schematic spus, sunt 2 variante, fie e necajesti si te enervezi fie iti schimbi atitudinea si inveti sa apreciezi fiecare clipa. Copilul e prea micut, nu se poate schimba asa cum vrem noi, insa, ce putem schimba este felul in care-l percepem. Sa spui mereu ca abia astept sa creasca si sa treaca perioada asta iar e un mod defectuos de abordare...trebuie sa traiesti prezentul sa vezi partile bune in orice. Si decat sa-mi tiuie urechile de singuratate, sa nu pot dormi de o mie de ganduri negre, prefer sa-mi planga un copil si sa-mi faca noptile albe cu suptul si whatever. Si acu' disclaimerul: Asta e un mesaj pt mine mai mult! Nicio alta persoana de pe forum nu este vizata! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
nici nu stii cat subscriu !!
happy_uka spune:
Raluci_b, bravo lui bubu ce fain mananca .. super bebe, tot asa s-o tina! si te-am vazut ce bucatareasa buna esti !! ce erau chestiile alea rulate ? deja mi-e foameee
Ioanna81 spune:
app mie mi-au intrat banii ieri! asa ca puteti verifica, poate luna asta nu mai fac misto de noi
Pataniile noastre
Danuta1979 spune:
Si mie tot ieri deci cu o zi mai devreme. Mare minune!!!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Ioanna81 spune:
daca tot vorbesc singura macar sa pun si intrebari
voua vi se pare ca iaurtul bio e mAI ACRU decat celalalt??? cred ca am mancat cam tpate iaurturile care sunt pe piata si pentru pitix am luat din asta bio si il refuza... e foarte acru!!! si am luat de mai multe feluri
hepilica stiu ca tu ii dai maiei muller. eu am gasit unul care are zahar in el si frisca... altul natur nu este sau nu am gasit eu. tu de unde il iei? e ala care scrie pe el "cu gust usor dulce?"
e iaurturi le dati prichindeilor?
Pataniile noastre
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 app mie mi-au intrat banii ieri! asa ca puteti verifica, poate luna asta nu mai fac misto de noi Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Vaaai, dar cum sa zici asa ceva? Ce fel de cetatean esti tu? Nu facea nimeni misto, ni i-au dat cat mai aproape de Paste maaaai, sa luam mieloo ! Got it?