Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *132*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

luto eu l-am pus sa vad cum reactioneaza si nici una, nici doua... PISU . o sa-l pun cand se screme, asa m-am gandit si eu!

uka tuailait zaun

hepilica ce m-am ras acuma imi da mana ca am scapat de vampir ca dimineata eram zombilica

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Mea culpa...am uitat de tiza noastra Izabella si de fetitele dragalase Alexandra si Sonia! LA MULTI ANI DRAGELOR! Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!
Imi cer scuze...dar febra mea e tot acolo la 38 desi am luat pina acum 6 g de paracetamol si 2 de vit C...sper sa fiu scuzata!

Miha...vai ce copii frumosi ai! Laura e domnisoara in toata regula, Matei e delicios cu buclisoarele lui iar Iris e asa frumoasa! Felicitari pentru crestinare si pentru apartament...

Luto ..esti mortala ca de obicei.

Monikus...nu te supara si continua sa ne povesteti de Rares...fiecare are dreptul la opinie iar Luto asta a facut ..si-a exprimat opinia...

Raluk ...ce primeste sarbatoritul zilei?

Fetelor care aveti probleme cu suptul des...nu stiu ce sfat sa dau. Isabela mea doarme in patutul ei de la 7 zile de cind am adus-o de la maternitate...se trezeste noaptea, papa si apoi iar somn in patutul ei.

Hepi... ce ordine ai facut pe forum ...aaa in clasa, pardon!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

urez si eu la multi ani sårbatoritilor de azi Ana Elisa, Rareselu' Alexutu,Iulia Anamaria,ioana maria alexandra, Sonia ,Denis Tudor!s

la multi ani Doris!! Multå sånåtate si multa fericire alaturi de familia ta dragå!

Monikus nu te supåra de ce ti-a scris Luto pt ca nu ai de unde så stii ce se intampla cu ea..Poate ca ea e in aceeasi situatie ca tine numai ca ea vede alta parte a lucrurilor si o face bine si nu se simte atat de obositå/terminata..Si a incercat så te sfatuiasca decat, poate iti va fi cumva de ajutor modul ei de a privi lucrurile.Acum nu cred ca a vrut ca tu så nu mai scrii.

fetelor, eu azi plec la cumnata..Nu, nu la gratar ca aici ninge/plouå si sunt decat 3 grade.Va pupilez si så aveti grijå de voi..

Hepi maine aduc invoirea.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Si inca ceva Adela, sa stii ca dusul se poate strca daca il faci asa ghem pe baterie ....asculta la fata, se rup sarmulitele acelea finute de pe interior si incepe sa curga

Sunt varza, stiu, mai bine plec la plimbare ca sa mai inghit niste cenusa

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

luto - pot sa-ti trimit si io niste poze cu ce am stricat prin casa, poate mi le repari tu? sau macar un sfat ca sa nu mai gresesc.

ia vezi, poate stii ceva de congelatorul lui alex. hai, ajut-o si pe ea.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata gorgeous

La multe luni frumoase dragilor de dovlecei serbati azi de minunatele mamici

Si Doris LA MULTI ANI si pt azi si pt ieri

va e dor sa vedeti un bebe care mananca pt primele dati ? daca da, www.youtube.com/watch?v=8c1E7bwHFOg" target="_blank">ia de vedeti

o zi minunata

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Duamna prefesoara, e grele rau cu colica asta! Da' daca-i musai sa trec pe uischi si vinoase, asta e, ma conformez!

Hai, ca am murit de ras la mesajul tau! Asa infundat, ca tocmai ce adormise unguroaica si nu, n-as vrea s-o deranjez ca se razbuna.

Adela, ma bucur ca ai scris!

Mai, si la noi e la fel. Am tzatzele franjuri, nu mai reusesc ca dorm cand suge ea pt ca ma dor tare. Sunt convinsa ca nu de foame vrea san ci ca vrea sa ma simta..si sunt tare fericita pt asta. E o etapa dupa care voi tanji, stiu sigur.
Si apropo de asta, eu am perceput mesajul lui Luto ca fiind unul de incurajare. Asa este, copilul e un dar de la Dumnezeu, trebuie pretuit si mai presus, trebuie sa apreciezi fiecare moment..fie planset, fie maraiala..fie placut, fie mai tensionat.

Si asa cat se poate de schematic spus, sunt 2 variante, fie e necajesti si te enervezi fie iti schimbi atitudinea si inveti sa apreciezi fiecare clipa. Copilul e prea micut, nu se poate schimba asa cum vrem noi, insa, ce putem schimba este felul in care-l percepem. Sa spui mereu ca abia astept sa creasca si sa treaca perioada asta iar e un mod defectuos de abordare...trebuie sa traiesti prezentul sa vezi partile bune in orice.

Si decat sa-mi tiuie urechile de singuratate, sa nu pot dormi de o mie de ganduri negre, prefer sa-mi planga un copil si sa-mi faca noptile albe cu suptul si whatever.

Si acu' disclaimerul:

Asta e un mesaj pt mine mai mult! Nicio alta persoana de pe forum nu este vizata!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

neata gorgeous

va e dor sa vedeti un bebe care mananca pt primele dati ? daca da, www.youtube.com/watch?v=8c1E7bwHFOg" target="_blank">ia de vedeti

o zi minunata

Poze BUBU
asa creste Bubu

ce tare e!!! cum deschide el gurita sa nu-mi s#259;ui ca sunt legume ce-i dai tu acolo ca ma roade invidia

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

neata gorgeous

o zi minunata

Poze BUBU
asa creste Bubu

ce tare e!!! cum deschide el gurita sa nu-mi s#259;ui ca sunt legume ce-i dai tu acolo ca ma roade invidia

nu inca, acolo e mar cu banana

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

dovada

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Si inca ceva Adela, sa stii ca dusul se poate strca daca il faci asa ghem pe baterie ....asculta la fata, se rup sarmulitele acelea finute de pe interior si incepe sa curga

Sunt varza, stiu, mai bine plec la plimbare ca sa mai inghit niste cenusa

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

luto - pot sa-ti trimit si io niste poze cu ce am stricat prin casa, poate mi le repari tu? sau macar un sfat ca sa nu mai gresesc.

ia vezi, poate stii ceva de congelatorul lui alex. hai, ajut-o si pe ea.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

..io am sinapsele stricate..da cica astea nu se repara ..

auzi profa, da de ce ma treci absenta? ca io-s prezenta , sunt cu gandu la voi, am emotii sa nu se arda micu, sa iasa prajitura Monicai.. as veni maine pana la voi numai sa-ti arat eu tie ce bastonase stiu sa fac !! da io tot te iubesc, esti mentoru meu..

acuma..nu ca ar avea nevoie luto de avocat (sau ca as fi terminat io dreptu) ..da pe bune, are 100% dreptate la faza cu Monikus..nimeni nu a zis ca va fi usor sa ne crestem copiii..dar daca ne plangem tot timpul, daca avem mereu fata incruntata, asa vor creste si ei , stiti bine ca ne simt ! si eu pic lata de oboseala, si mie imi urla in urechi ..dar......ma gandesc mereu cata fericire este de fapt in simpla ei prezenta in viata mea, cat de mult mi-am dorit-o, si cat de mica si neajutorata si de nestiutoare este !! si ca eu sunt datoare sa o educ si sa-i aduc confort, s-o ingrijesc ! nu te supara, nu a vrut nimeni sa-ti strice ziua asta frumoasa...dar incearca si cum zicem noi, sa razi un pic, sa nu te mai supere plansul lui bebe, este doar un bebe...te pupam dulce !

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput