Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *132*
Raspunsuri - Pagina 17
Danuta1979 spune:
Baiiiiii...vor vorbiti serios de olita la 7 luni??????? Sau mi-a scapat mie ceva?
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 neata, am fost la analize si baiatul meu a fost in-ge-ras a plans un pic dar face mai rau cand vede iaurtul . i-a luat sange de la o vena din cap ca pe manute nu detinem. am dat si copro si uro si exudat Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Stiam io ca ginerica al meu e un curajos !! Bravo mami, asa, fii barbat.. Phiu bine ca a trecut, asa cuscra? Nu te simti mai usoara? Nu ca ai fi grea ca ma si enervezi
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
lutoniana spune:
Tovarasa profesoara, am si eu o scuza pentru comportametul meu:
am inghitit mult aer cu cenusa in el
Uka te pup mami
Ioana da' l-ai pus asa direct sau cand se scremea ?
Ca eu asa m-am gandit, cand incepe sa faca ...hmmmmm...eu pac il pun pe olita
Asta e doar o tactica, inca nu am pus-o in aplicare.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Stiam io ca ginerica al meu e un curajos !! Bravo mami, asa, fii barbat.. Phiu bine ca a trecut, asa cuscra? Nu te simti mai usoara? Nu ca ai fi grea ca ma si enervezi Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
sa vezi cand o va lua pe Carinoasa in brate si va face ture pe plaja cu ea
hepilica spune:
Mai, am ramas fara colica si pepsiuc. Si nu are cine sa mearga la crasma din sat sa-mi cumpere. Socra-miu e la poarta asteapta pensia atarnand de gard. Cred ca are ceva bucurii la postarita asta biciclista. Mirosea dimineata a parfum, proaspat barbierit, si-a schimbat sapca , era vesel... Bine, el oricum e vesel cand ma vede pe mine ca apar ca un soare .
Si tot azi imi vine si mie...indemnizatia. Oare s-o sun pe postarita sa-mi ia si mie o cola ? Si s-o trimit si prin piata .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
adela2006 spune:
poze
http://www.flickr.com/photos/15666896@N02/?saved=1
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE
lutoniana spune:
citat din mesajul lui hepilica Mai, am ramas fara colica si pepsiuc. Si nu are cine sa mearga la crasma din sat sa-mi cumpere. Socra-miu e la poarta asteapta pensia atarnand de gard. Cred ca are ceva bucurii la postarita asta biciclista. Mirosea dimineata a parfum, proaspat barbierit, si-a schimbat sapca , era vesel... Bine, el oricum e vesel cand ma vede pe mine ca apar ca un soare . Si tot azi imi vine si mie...indemnizatia. Oare s-o sun pe postarita sa-mi ia si mie o cola ? Si s-o trimit si prin piata . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
nu se mai poarta aia cu o mica atentie la postarita ? ii spui ca nu ai decat de suta...si sa mearga ea pana la chiosc sa schimbe, sa ia o cola si restul e al ei
lutoniana spune:
citat din mesajul lui adela2006 poze http://www.flickr.com/photos/15666896@N02/?saved=1 va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 ) si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 ) POZELE NOASTRE |
la ce falcute are te cred si eu ca ii trebuie laptic dulce si cald toata noaptea
Si fata e frumoasa, cretulina
hepilica spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 am uitat sa ma laud aseara am facut primul pipi la olita Ioana mama lui Carol Ioan ...serios? hai ca nu te cred. ai poze? Pataniile noastre |
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
lutoniana spune:
Si inca ceva Adela, sa stii ca dusul se poate strca daca il faci asa ghem pe baterie ....asculta la fata, se rup sarmulitele acelea finute de pe interior si incepe sa curga
Sunt varza, stiu, mai bine plec la plimbare ca sa mai inghit niste cenusa