Dieta RINA (10)
Raspunsuri - Pagina 9
korri spune:
Si eu am fost racita in prima parte a dietei si mi_a trecut mai greu decat de obicei. Probabil organismul resimte unele lipsuri cauzate de dieta.
La raport 64, am fost destul de cuminte dar in week-end am mai gustat din interzise.Cred ca in cursul saptamanii ne descurcam toate ok dar in week-end o cam luam razna.Bine ca s-a miscat cantarul
hai la raport
A doua tura de Rina, sper cu mai multa ambitie ca prima data
alinabojuc spune:
helo.
ieri am fost plecata toata ziua la mama. va dati seama ca numai dieta nu am tinut. am mancat carne, apoi 3 sarmale si 3 clatite sa-mi fie de bine
raport 68.4 kg. deci m-am mentinut chiar daca am mancat chestiuni nepermise.
miki ti-am mai trimis o data dar numai prima parte a dietei.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg
miki_50 spune:
alina multam fain a ajuns si prima parte esti o dulce
eu raportez 63cam slabuta miscarea fetelor pe aici
ori sunteti la munca ori a ti dat de soare
alinabojuc spune:
care soare miki ca e o vreme...
eu am mancat pana acum strict la dieta. mi-am facut niste cartofi la cuptor. i-am taiat un pic mai mari ca pt prajit, i-am stropit cu putin ulei si am pus sare. in farfurie mi-am ras un catel de usturoi. au fost deliciosi diseara probabil la fel. dar fara usturoi.
hai fetele la raport ati calcat stramb? se vede la cantar? nu-i bai. trecem si peste asta.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg
Arriel spune:
La mine e ultimul raport, deoarece 16 apr a fost ultima zi de dieta, pe care am incheiat-o cu 59 kg. Asta inseamna -12 kg, in conditiile in care am mai calcat si pe alaturi, am mai avut si pauze...
Acum sunt la partea de mentinere si sper sa nu mai pun la loc nimic. Voi continua sa merg la aerobic, de trei ori pe saptamana, pentru ca am ramas cu o burta mare, ce nu se duce doar cu dieta.
Va urez la toate spor la slabit!
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste
Arriel spune:
Ah, eu nu cred ca aceasta dieta duce la scaderea imunitatii organismului, dimpotriva. Eu nu am mancat niciodata ca acum atatea fructe si salate. Singura mea lipsa pe perioada dietei au fost lactatele pe care inainte le consumam aproape zilnic
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste
alinabojuc spune:
Arriel felicitari 12 kg. e foarte bine sper sa ajung si eu tot la -12. poate reusesc poate nu. dar nu ma las pana nu ajung macar la 62-63 musai
celelalte? hai nu mai ziceti nimic?
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg
philip spune:
eu-s pe aici, in refaceri, inca mai tin dieta, cu mici abateri, am mai mancat cate un paharel de iaurt etc pt ca iau antibiotic. raportul l-am dat. azi mananc paste cu pesto.
elly_me spune:
Salutare fetelor
Eu nu prea am mai tinut dieta in ultimile 3 zile .
- dar nu m-am ingrasat- ma mentin
Nici eu nu m-am simtit bine- (si nu ma simt nici acum)- nu sunt racita- dar am o stare generala rea: doare capul, ma doare burta "jos", parca am greturi (dar nu e cazu' de bb)...
Beah- nu ma simt ok
Azi- AMIDON- cartofi la cuptor.
Ce am mancat in ultimile 3 zile nu are rost sa va spun- numai "nebunii".
Oricum am putin sub 69 kg.
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)
alinabojuc spune:
heloooooo
elly deja m-am speriat ca nu ai mai intrat. sigur nu e de bebe? sper sa vina repede si la tine.
eu ieri am fost cuminte. aseara totusi nu am mai mancat cartofi ca i-a mancat sotul pe toti eu am mancat putina fasole cu muratura. azi la carbo fac niste macaroane cu varza. am calit deja varza, miroase asa de bine
hai fetelor, nu mai tine nimeni dieta? bine am zis eu ca raman singura pe-aci
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg