Dieta RINA (10)
Raspunsuri - Pagina 8
Daconst spune:
Salutare fetele!
N-am mai intrat de citeva zile ca sunt si eu bolnava.Nu stiu daca are legatura cu ziua de vitamine,dar m-a pocnit rau.
Am tras o raceala zdravana de tremuram de frig sub doua plapume,iar azi m-a luat o diaree crunta.Sunt varza rau...
Dimineata de ameteala si alte alea,era sa si lesin.Cred ca mi-a scazut glicemia ca am vazut negru in fata ochilor.
Va dati seama ca nu am mai tinut dieta cum trebuia ca m-a apucat frica sa mananc fructe sau legume cind sunt asa rau cu burta.
La cintar era un kg mai putin azi dimineata,dar mai am pina luni.
Sper sa-mi revin si sa pot tine mai departe dieta.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
mihaela.t spune:
Buna fetelor...
Am decis si eu sa incep de azi dieta asa ca sunt la ziua de proteine. Sint curioasa cit voi rezista( sint foarte hotarita si sper sa functioneze si la mine). Tineti-mi pumnii si astept sfaturi de la cele mai veterane( in dieta).
Va
alinabojuc spune:
servus fetelor. azi nu am tinut deloc dieta mi-a fost groaznic de foame de dimineata. zici ca nu am mancat o luna intreaga. zau ca nu pricep ce s-a intamplat. si aveam zi de vitamine cred ca numai gandul ca am zi de vitamine m-a facut sa-mi fie asa foame
sper ca maine sa nu fie la fel. si eu sunt racita, ma doare gatul tare, abia inghit. oare raceala se ia si prin internet? daca sunteti mai multe bolnavioare atunci sa fiu solidara cu voi
mihaela spor la treaba
va pup. sa nu faceti ca mine
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg
Musette79 spune:
V-am citit, sa nu credeti ca nu mai stau pe forum
Sper sa nu se ia prin internet raceala, si eu am inceput cu senzatie de gat uscat, raguseala vreo 3 zile si uite ca au trecut 2 saptamani si tot nu-s ok. Dar e lux acum, am scapat de tuse si pot dormi noaptea, iar sotu nu mai bombane ca n-aude nimic la teve de noi (cand nu tuseam eu trancanea micuta).
Eu cred ca stau ft rau cu imunitatea, ca si acum 2 luni am fost la fel, si nu ma joc asa. Eu 3 sapt am tinut ca la carte si am avut rezultate ft faine, -3kg, dar apoi m-am tot prostit, Pastile, raceala si am zis ca iau o pauza. Da REVIN!
Alina cum sa ramai singura, pleaca una, vin 3
Spor la slabit!
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
miki_50 spune:
alina la mine nu a ajuns decat cartea cu mentinerea probabil e ceva in neregula si nu stiu ce.oricum multumesc mult inca o data.
DORIS_71 spune:
Buna fetelor,as vrea sa intru si eu in grupul vostru. Eu am 39 de ani, 1,73m inaltime si 80kg. Am nascut anul trecut in decembrie si in timpul sarcinii am pus 29kg. o data cu nasterea si cu un pic de dieta am dat jos 14kg, dar mai am de slabit inca 15kg. Targetul meu ar fi 65kg deocamdata. Daca sunteti dragute sa-mi trimiteti si mie cartea, poate asa o sa-mi fie mai usor, ca de maine as vrea sa incep si eu. Inca o intrebare. Eu alaptez inca, oare nu risc sa pierd laptele cu dieta? Va multumesc anticipat.
philip spune:
Doris, cica nu e recomandata in sarcina si alaptare, doar continuarea cartii, adica partea de mentinere.
sunt inca nasol, aseara am fost 4 ore la urgente, am streptococ in gat si iau antibiotic. vad ca nu-s singura bolnava. hm, ma intreb daca dieta asta nu afecteaza sistemul imunitar. ce ne zic veteranele ei?