Dieta RINA (10)
Raspunsuri - Pagina 7
alinabojuc spune:
miki ti-am mai trimis o data. si data trecuta amandoua fisierele ti le-am trimis de ce nu au ajuns habar nu am
korri eu la proteine merg pe carne, cu branza m-am lamurit, mai beau si eu uneori un pic de lapte
musette ne parasesti si tu sper sa nu ma trezesc pe aici de una singura
am mancat deja pizza.a fost buuuuna rau.
maine vitamine, nu mai pot de fericire
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg
miki_50 spune:
alina SCUZE am fost sa iau copilul de la gradi
la mine a ajuns acelasi mail ca prima oara poate am eu vreo problema
ma gandesc sa trimit inapoi sa_mi spui daca e ce mi-ai trimis sa nu mai bat campii ca devin pisoloaga. ce zici?
mealca spune:
salutare tuturor curajoaselor care s-au avantat la o dieta de cursa lunga! chiar cred ca rina e alegerea perfecta pentru cine vrea sa slabeasca pentru totdeauna.
ma numesc Ana,am 22 de ani si vreo 60 de kg. sunt la ziua de amidonuri, ziua a 10-a de dieta. tocmai ce-am terminat de mancat niste mazare cu salata de varza acra si o felie din painea mea preferata, cea de cartofi.
pana acu' am fost foarte cuminte, in afara de faptul ca in ziua de carbohidrati am mancat jumatate din prajitura de seara la pranz, nu m-am abatut cu nimic. de slabit, se cunoaste nitel, burtica mai plata, blugii care ma strangeau ,ceva mai lejeri. n-o sa ma cantaresc , o sa trec la mentinere atunci cand o sa fiu multumita de cum arat.
tin neaparat sa va recomand un program de exercitii de pe www.exercisetv.tv , gasiti acolo la workout plans inregistrari cu exercitii pentru o luna intreaga, sunt foarte utile si ma simt minunat. sunt curioasa care va fi rezultatul la sfarsitul lunii, si promit sa atasez niste fotografii cu before & after.
toate cele bune si bafta multa, tineti-va de treaba caci timpul trece oricum si e de o mie de ori mai important sa va simtiti bine in pileea voastra decat sa mancati bunatati in fiecare zi. dar o data la 4 zile, mai merge, nu?
pe maine!
miki_50 spune:
alinuza las-o asa ca e bine sunt eu ametita-cred ca de la ziua de vitamine mi se trage eu nu fac sport ca sunt o mare lenesa voi faceti?
miki_50 spune:
alinuza las-o asa ca e bine sunt eu ametita-de la ziua de vitamine mi se tragevoi faceti sport eu nu sunt o mare lenesa
elly_me spune:
Alina - nu ramai singura
Sunt eu aici- nu zisesi ca suntem surioare
Eu voi tine regimul pana ajung la 65- dupa aceea fac o pauza (sau poate nu - depinde ce dispozitie am)- si apoi "pe cai" pana la 60.
Dar e din ce in ce mai greu.
Ma cantaresc si eu aproape zilnic si nu prea se misca in minus.
Dar nu cedez- continui.
Problema este ca - nu prea mai am cu ce sa ma imbrac.
Toate hainele stau pe mine ca pe gard- azi mai tb sa dau gauri la curele .
Nu as vrea sa-mi cumpar acum haine noi- si peste 2 luni sa-mi iau altele.
Incerc sa le port pe astea si cand ajung la o greutate ok- o sa scot toate hainele din sifonier si imi iau altele.
Chiar am vb cu sotu'- sa megem cateva zile in turcia (peste3-4) luni cand mai slabesc sa-mi iau multe haine.
Acolo sunt mai ieftine - si ne mai si plimbam.
Dar - macar sa slabesc eu- pt ca mi-a spus sotu sa nu-mi fac griji de haine.
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)
elly_me spune:
Miki- la inceput se slabeste ff usor si eu eram super incantata- dar acu' dupa ce am dat 8kg jos- parca nu mai pot da jos nici 100grame.
Asa ca incearca in prima luna sa tii dieta ok si vei slabi ff mult.
Daca bagi si sport - o sa fie mult mai ok.
Eu nu fac sport - nu am timp.
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)
alinabojuc spune:
eu nu fac sport ca nu imi place. eu prefer plimbarile cat mai lungi, adica pana imi pica talpile de la papuci ma dor picioarele uneori de stau cu ele ridicate pe pereti sa imi revin obisnuiam sa alerg cu sotul meu vara pe un teren din apropiere insa acum nu pot ca nu am cu cine s-o las pe alex.
Elly asa ma gandeam si eu sa fac. ajung la 65 si fac un pic pauza sau nu si continui ca mie imi place mai ales daca apar fructele alea buneeeeeee
Mealca bine ai venit spor la slabit, daca faci si sport cu atat mai bine
Miki pana la urma e bine cu cartile?
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg
philip spune:
neata
si eu care ma bucuram ca dau raportul azi, ca trecuse o saptamana. oricum, sunt tot la 71, asa ca n-am mai facut nici un progres in astea 3-4 zile de cand am raportat. sunt tot bolnava, aici plua si o va tine asa pana luni inclusiv...
elly, ti-am trimis pm.
bun venit fretelor noi si succes
zuzi.simona spune:
buna fetele
de miercuri n-am mai scris, am tinut ok toate zilele, miercuri am facut chiar si miscare, cu bicicleta vreo 8 km, ieri am facut o punga de 750 g de pastari (cu ulei, ceapa, morcov si ardei) si am mancat cu usturoi si pranz si seara
astazi spaghete cu sos de ciuperci, iara am bagat pana nu a mai intrat si pt. seara am pudding
dimineata n-am avut timp de fresh asa ca am mancat un mar si o banana
maine am vitamine si musafiri! om vedea cum se vor impaca situatiile
si tot maine tre sa fac tiramisu ca vine cumnata si m-am laudat in avans
asa ca tocmai luni cred ca mai intru, mult spor la toate si vreme buna de plimbari!
philip, vaporul e de marfa
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)