Dieta RINA (10)
Raspunsuri - Pagina 10
miki_50 spune:
ALINA CU SIGURANTA NU RAMAI SINGURA.EU INTRU ZILNIC DAR CUM NU VAD NICI O MISCARE STAU CUMINTE IN ASTEPERE.ASTAZI SUNT LA PROTEINE
korri spune:
Si eu tot la proteine, miki,
PIept de pui la gratar cu ciuperci si salata de rosii cu castraveti
Arriel, felicitari si sa ai ambitie sa ramai asa slabuta
A doua tura de Rina, sper cu mai multa ambitie ca prima data
zuzi.simona spune:
buna fetele
n-am reusit nici ieri sa intru
dar m-am cantarit si aveam 75,8
ieri n-am mai avut oaspeti dar tot nu m-am tinut de dieta, am facut inca o zi de proteine si tiramisu peste ele
de azi gata, ma tin! acu ma apuc de legume la cuptor
va pup si spor la treaba
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
elly_me spune:
Si eu sunt pe aici prezenta- dar nu prea am ce sa raportez- tot la amidon sunt- cartofi inabusiti cu leustean
Nu stiu ce mi-a venit sa-mi toc o mana de leustean peste ei - mirosea ff bine.
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)
alinabojuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zuzi.simona am facut inca o zi de proteine si tiramisu peste ele |
asta da dieta. as vrea si eu. ce bun e tiramisu. ar trebui sa fac si eu la ziua de carbo
cand vine sotul ma bag intr-o farfurie cu paste si varza, mai multa varza o sa pun abia astept
miki eu as intra mai des dar nu pot de alex
hai fetelor succes la slabit
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg
miki_50 spune:
SUNA BINE KORRI. EU PIEPT DE PUI GRIL CU SALATA VERDE PREFERATA MEA.
FETELOR BOLNAVIOARE ISANATOSIRE GRABNICAVINOVATA E VREMEA CAPRICIOASA SI NU UITATI CA AM AVUT O IARNA DESTUL DE LUNGA SI ANUL ACESTA CHIAR A FOST CU ADEVARAT IARNA.
miki_50 spune:
alina nici o problema am si eu o fetita si imi amintesc cat timp"liber "aveam,paste cu varza nu am incercat niciodata dar cu siguranta urmeaza