Dieta RINA (10)
Raspunsuri - Pagina 11
philip spune:
neata
ei,hai, ca parca aincep sa reinvii. alina, nu esti singura, am zis ca si eu tin in continuare. azi sunt la vitamine, mi-am facut aseara o supa de varza. pup la gasca
korri spune:
Interesanta combinatia dintre varza si paste, alina. Cred ca o sa in cerc si eu la carbo. Varza calita e preferata mea.
Am fost foarte cuminte azi sper sa ma tina
pentru maine nu am nici o idee. Tu ce mananci miki?
A doua tura de Rina, sper cu mai multa ambitie ca prima data
alinabojuc spune:
Hmmmm ce buna e ziua asta maine vitamine minunat
am mancat o portie de macaroane cu varza de fapt varza cu macaroane. apoi o punguta de pufu imediat un pic de malai dulce si cioco
Philip iti place ciorba de varza? noua nu prea
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg
korri spune:
Mmmmm....ce buna e ciorba de varza, dar asa cum o facea mama cu smantana si multe "interzise"
Rusine sa-mi fie ca va fac pofte
philip spune:
alina, e ok, a iesit buna, si am vrut sa mananc ceva cald azi.
cum faci pastele cu varza? varza murata sau proaspata?
miki_50 spune:
buna fetelor,scuze eu nu preaeusesc sa intru dupa amianza se pare ca facem ture inverse.dieta merge bine sper sa o tin tot asa.sa avem o zi buna.
alinabojuc spune:
Philip macaroanele le fac cu varza proaspata. o tai sau o dau pe razatoare si pun sare peste ea. o "framant" bine si o pun la foc. las sa se faca in "suc propriu" si apoi pun putin ulei. daca nu se inmoaie atunci pun putina apa. si gataaaaaa amestec apoi cu macaroanele. sau pun pe aluat de pizza si bag la cuptor.
Spor la treaba
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg
elly_me spune:
Neatza
AZI am CARBO- si voi manca sos de ceapa verde&usturoi cu mamaliga - si, bineintele, am mai tocat o "mana" de leustean.
Nu stiu ce am dar as manca leustean la orice mancare .
Numai cand ma gandesc la el imi ploua in gura .
Parca ma simt mai bine.
Aseara cand am ajuns acasa- m-am pus putinel in pat si am dormit 2 ore si jumatate.
Eram franta.
M-am trezit si m-am apucat sa fac sosul si mamaliga.
Apoi m-am bagat la somn.
De abia m-am trezit- nu stiu ce am- dar sunt fffffffffff obosita.
Colegele imi spun ca de la regim ma simt asa si ca nu ar tb sa mai tin regim.
Dar nu este de la regim- am sotul bolnavior acasa si de vreo 5 zile nu prea mai dorm cine stie ce.
Sper sa se simta mai bine - ca sa-mi revin si eu
Dimineatza m-am urcat pe cantar (dar desbracata) si arata ff bine cantarul- 67 kg .
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)
alinabojuc spune:
Elly super greutate
Si la mine arata 68.1 dupa macaroane cu varza si dulciuri am dat jod 300 gr. azi inca nu am mancat nimic. as vrea sa tin o zi de apa dar nu cred ca reusesc. daca nu..bag fructe
Noh vedeti ca se poate!
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
korri spune:
Se poateeeee....
Suntem toate cuminti?
Hai ca vine si soarele...Parca mai ai chef de viata(si de dieta )
Trageti tare ca iar vine week-endul si o luam razna
Azi la amidoane mi-am luat o conserva de fasole si o mananc cu salata de varza rosie. Nu aveam nici o idee si nici timp de gatit nu am avut.
puup