Gravidutze si mamici de Cluj - 157
Raspunsuri - Pagina 6
alinabojuc spune:
Simina eu m-am ingrasat 2 kg cat m-am muls. nu aveam timp sa imi fac nimic de mancare asa ca asa cum zici tu paine cu ceva...biscuiti, turta dulce, gogosi adica ce-i mai rau. sotul a slabit, normal daca nu faceam papa
asta e, a trecut. Bine ca si-a gasit sotul tau ceva de lucru. si la noi e tare rau
speram sa ne revenim dar vad ca nu.
Tare draguti copilasii astia. atat de inocenti inclusiv la vorba
Astazi la noi a plouat de parca a fost rupere de nori
acum a iesit soarele. sper sa fie frumos afara ca maine vine mami la noi si poate iesim la o plimbare cu minunea 
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg
Gabriela77 spune:
Noi bine, dormim si lancezim pe vremea asta posomorata!Oh, ce dor mi-e de soare si caldura!Sara e asa dulce cum tot spune ca merge la gradi si la facultate, in ordinea asta
.
Din perlele ei, azi dimineata, m-am rujat, e fascinata de farduri, cred ca vom avea gaura in buget cu doua domnisoare, si mi-a zis admirativ: Mami, ce buzata esti!
, am luat-o ca pe un compliment, anyway, doar C se umfla de ras in living![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
ALEX29 spune:
salutare
MELI nu i nici o graba
ELENA ai o familie asa de frumoasa 
SIMINA ma bucur mult ca si a gasit sotul tau de lucru
renunta la pitutza si fa ti timp sa ti faci o supica de pui cu legume ,piept de pui la gratar etc,sunt multe retete rapide 
DIANA multa bafta la bb 2,poate se intampla vreo minune in astea 10 zile ![]()
PAULA felicitari pt mititel 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003
Gabriela77 spune:
Alina, cand vad retetele tale, ma gandesc ca imediat trece timpul si trebuie sa incepem si noi diversificarea...si zau ca mi-e groaza! Asa bine e doar cu tzitzi, cred ca vom amana cat de mult![]()
Ioana sunteti mai bine? Cum e Patrick?
Ioana, Ales ce mai face?
Nico, Alex, Co, hai trezireaaaaaaaaaaaa!!!!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
dulcineea_cj spune:
exact asa fac si eu ,Alina Numai prostii mananc
Partea proasta e ca nu mai am cu ce ma imbraca Nimic nu mi-e bun
sanatosi sa fim ...Te inteleg Alina...e f greu Cand ma gandesc cate nunti avem vara asta ...fratele sotului,nasii lui Andrei, si mai avem...Tb sa fim optimiste Va iesi soarele si pe strada noastra,doar n-o fi tot ploi,nu ?
oare de ce am bufeuri ? parca sunt la menopauza
asa calduri am si transpir f mult Si controlul de 6 saptamani nu l-am facut
Simina,mami de
Andrei Sorin 26.01.2010
soanso spune:
salutare,
Sorana canta de-mi tiuie urechile la un microfon improvizat
, sa va spun si continuarea la faza cu sutienul ca tot suntem azi la capitolul perlute
eu: pai ca sa stea frumose,drepte(tzitzi), Sora: da ale mele sunt drepte???
Oana,mersi mama... da ce scoruri au

Dulcineea, nu te mai stresa cu kilogramele ,ai timp sa slabesti, important e sa ai laptic pt Andrei si sa fiti sanatosi.
alina, da se poate cu copy-paste da asta inseamna sa "sap" prin toate mesajele tale, mersi oricum pt stradanie...esti o draguta!
Ioana, nu am comandat nimik , pt ca aveam un card special pt cumparaturi online pe care nu l-am refacut.
ce face P se sinte bine a dormit azi-noapte???
victo,gaby, tari perlutele de azi![]()
am facut mamaliguta cu branza si smantana
, ma doare burta cat am mancat
weekend fara ploaie va urez!!!!!!!!
Ioana13 spune:
Gabi, ce b(u)azata esti cu asa fete!

Soanso, mare figuri sinteti cu tzitzile 

Patrick a adormit f repede dupa ce l-am pus in pat, dar pe la 12 seara, dupa ce a dormit 5 ore!> M-am mirat ca a dormit f bine azi noapte! Acum l-a apucat tusea.. cred ca e vb de tusea aia reziduala care apare dupa orice raceala ca copii, sper ca nu altceva!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
alinabojuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Din perlele ei, azi dimineata, m-am rujat, e fascinata de farduri, cred ca vom avea gaura in buget cu doua domnisoare, si mi-a zis admirativ: Mami, ce buzata esti! , am luat-o ca pe un compliment, anyway, doar C se umfla de ras in living |
Vreau sa spun ca am ras cu lacrimi
nici acum nu mi-am revenit 
Sandy

Simina e greu, nu avem ce face decat sa mergem inainte. Calduri

Soso

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg
bex spune:
Buna aproape seara
Azi am avut zi de curatenie, gatit pe maine, din astea....Maine mergem la o nunta, asa ca avem program:P
Asta mica e ok cu somnul la gradi, adica doarme atat cat trebuie, ca la 9 si un pic seara sa fie deja in pat:)Acum picteaa cu mainile...va imaginati ce bine imi prinde dupa cateva ore e facut curat:D
Gabi am vazut si revazut poze cu voi
tare mare mi se par fetele, amandoua, parca Sofi e domnisoria deja;)
Ioana (sara), forte bien iti sta freza noua:P, esti chic si sexy:P si Sara e super frumusica:)
Alex, ne vedem impediat
Meli, Timi e o scumpa, am vazut-o ieri, e atat de fumoasa si de delicata, se juca, nu avea nicio treaba, stai linistita
Va pup. Daca nu mai intru, weekend fain
dulcineea_cj spune:
Alex,Andrei nu sta singur Nu-l pot lasa Si nu vreau sa-l tin in bucatarie cu mine cand gatesc In gaze si mirosul ala Am facut-o si nu mai vreau Am incercat si sa le fac pe reprize si mi-am pus papa pe aragaz si mergeam sa o verific,si tot am ars-o Asa ca . . . Mai fac cate o cina seara cand vine sotul Si asa ma ingras eu UF La gatit noaptea dupa ce adoarme Andrei,am renuntat Nu mai rezist
Simina,mami de
Andrei Sorin 26.01.2010