Gravidutze si mamici de Cluj - 157
Raspunsuri - Pagina 20
eladea2005 spune:
Gabi, multumim de intrebare...
suntem bine...doar ca devenim tot mai greoaie...
respiram mai greu, obosim mai repede, ne aplecam cu greu sa ne luam pantofii...deh, stiti si voi cum e...
in rest, toate bune si frumoase...am doar 6.5 kg la activ si sper sa nu depassec 10 pana la final...
cu Eric sigur am luat mai mult, avand in vedere ca am ajuns la +17 kg!!
cu degetelul nu stiu ce sa zic...Eric n-a supt degetelul niciodata si n-a acceptat suzeta in primele luni, abia cand i-au dat dintisorii a luat-o...si am si scapat usor si repede de ea pe la 1 an si ceva...sigur, fiecare copil e diferit..dar eu zic sa nu-ti faci griji...va trece...
pup! un weekend fain sa aveti!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
dulcineea_cj spune:
e week end,deja ?
eu nici nu mai stiu zilele saptamanii nici pe ce planeta traiesc
cred ca cunosc toate pietrele din Zorilor de cat bat cartierul in lung si in lat Pfoai cred ca ma apuca iar depresiile Taica-so a venit aseara la ora 22 acasa
deci eu in afara de Andrei nimic nu mai stiu Cred ca ma stric de cap
Ma scuzati pt rabufnire![]()
cea mai fericita mamica :)
Victo spune:
dulcineea, e numa vineri :)
pai andreea draga, tu n-ai voie sa te plangi la cele 6 kile ale tale :)..ce chestie..e totusi dif mare de kg intre cele 2 sarcini, iar bb Filip e grasunel deja..f frumos! :) tic-tac!
Paula
cu
Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Alex, am fost dupa vestuta.
Co, meseriasa Carina tunsa, mai matura parca! cum de ati tuns-o?
GAbi, eu am incercat mult sa ia Patrick suzeta, nu am reusit nici cum, ii era atit de greata! De deget mi-era, ca il va suge, dar nu a facut nici asta. Am facut-o eu insa pina la o virsta f inaintata![]()
Mi-ar fi placut sa iti spuna tie ceva vrreo nesimtita ca cea care i-a spus Siminei! Sigur ai fi lecuit-o pe viata! 
Elenuta, ce cumintica e Iulia ta! EU nus tiam ca e pli gacios Dragos? E cav nou? O fi gelos?
Eladea, ce bine stai cu kg!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Fetelor, acum chiar m-ati bagat in sperieti...
Acum sunt cu ochii pe ea ca pe butelie, sa surprind momentul, ma gandesc ca inca nu a apucat sa se obisnuiasca si acum e momentul sa insist cu suzeta, dar pur si simplu nu o vrea
Offff....
Andreea, auzi la ea, ce silueta, bravos!
Paula, nu stiam ca Stefan mai suge degetelul!Bataturi, zici?
La Sara a durat pana pe la 1 an, dar ea nu sugea efectiv, ci adormea cu gestul asta, isi baga aratatorul in gurita si se juca cu paturica. Insa Sofia pare sa fi descoperit minunea lumii: degetul mare si suge pe el serios, offf..Doamne fereste, sunt total impotriva masurilor extreme de genul ardeiului sau alte prostii. NU ma gandeam sa ajung sa ma rog sa ia copilul suzeta![]()
Ioana, voi sunteti bine, asa-i?A trecut viroza? Cuma rezistat bietul la antibiotic? Deci iti dai seama ca mor de ciuda ca Simina nu a avut o reactie mai dura la adresa cucoanei bagarete!
Sara face progrese uimitoare cu bona, dar Mihaela e minunata, cata rabdare si resurse psihologice are! Mare noroc am avut cu ea!
Multumesc de raspunsuri, daca stiti vreo suzeta magica, spuneti ca sunt disperata!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
ALEX29 spune:
salutare
am luat o mare tzeapa astazi ,mi am cumparat o camasa f draguta de la Motivi (160 ron) iar o prietena de a mea si a cumparat aceasi camasa fetelor cu 50 ron din P ta Marasti ,credeti ma IDENTICA ,doar etichietele erau diferite
GABI ati hotarat la ce gradi o veti inscrie pe Sara ?
am o poza ce trebuie sa ti o dau de mult timp ,asa de ciuda mi a fost ca am uitat sa ti o dau cand ai trecut ultima data la salon :(
ERIKA sigur ca lucreaza Simona ,sapam viitoare e de dupa masa 
IOANA ti am vazut baieteii astazi la Polus ,am fost si eu cu piscotelul meu 
ANDREEA bravo tie 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003
Ioana13 spune:
Alex, 100% la fel sunt camasile? Super naspa! Eu as lua-o si as duce-o inapoi... cu modelul prietenei dupa mine!
Gabi, otita a trecut la o ureche, la una mia este otita seroasa, care a zis dr ca trece in timp... si mai are muci in git, acuma tusesete f expectorant, sper sa ii dam gata pina duminica, sa il duc luni la cresa fara nimic.
Meli, Timeea a avut muci? Mai are?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
Gaby-legat de suptul degetului ce ne-au invatat pe noi la faculta e ca nu este bine sa lasi copilul, devine o obisnuinta.cel mai mic bai sa fie ca face bataturi, suptul degetului ii deformeaza in timp palatul si modifica directia de eruptie a dintilor, avand nevoie mai incolo de corectie.sunt foarte multi copii care din cauza suptului de deget sau degete(da, erau si copii care bagau toata mana in gurita)au ajuns sa poarte tot felul de aparate...acum ce se spune, ca intr-o masura oarecare e fiziologic si copilul renunta in cateva luni,a mea a supt=o la fel dar 2-3 luni si gata.si intotdeauna asteptam sa adoarma si ii scoteam degetelul din gurita.sunt tot felul de masuri care se pot lua, manusa pe manuta, uns cu tot felul degetul care sa nu-i placa la gust si sa renunte, am auzit chiar si varianta de cotiere, unde nu putea copilul sa-si indoaie copilul cotul de cotiera si in asa fel nu ajungea la gurita.dar tot asa stiu copii care din pacate cu toate eforturile nu au scapat si au ajuns cu deformari de palat si de modificari de crestere a dintilor.nici asta nu-i sfarsitul lumii,se corecteaza.ce-ti recomand e sa cauti o suzeta ortodontica, scrie pe ea, nu e rotunda ci e mai plata, are forma palatului, e mai usor de acceptata si nu e daunatoare pt dinti.eu asa i-am luat la Timea de la Carefour pe vremea aia.
Ioana-mai tuseste de 2 ori, dimineata si seara, si ii mai curge nasul de 2 ori pe zi, de obicei cand fuge mult...sper sa fie pe trecute si sa nu achizitionam ceva cat de curand.un pic de pauza sa mai avem macar...
cu burtica ce sa va mai zic, sunt zombie de atatea pastile, incerc de aia sa nu ma las, ma mai plimb macar prin magazine putin ca sa mai fac miscare, nu pot sta toata ziua in pat si sa stiti ca am observat ca, atunci cand are momente ca se intareste, se intareste oricum, de stau, de nu.sper sa fie ok.mai nasol ca am facut cateva faze nasoale cu tensiunea si docorul mi-a zis sa ma apuc de mancat inainte sa iau medicamentele, deci eu noaptea la 4 de o vreme mananc.asta e.incerc sa mananc cat mai dietetic, in rest, asta e...
Andrea-felicitari pt cele 6,5kg, bravo tie, tine-o tot asa, eu am pus pana acum la fel, 6,5 dar am mai putine saptamani.acum si in pat, si fara miscare si mancat noaptea...asta e.
Victo-tu cu cate kg te mandresti?
va doresc un we frumos, v-am citit fetelor, dar sunt intr-o stare tare proasta, si din cauza medicamentelor, si cu sotul, parca suntem pe lungimi de unda diferite...si n-am chef de nimic...
e la expo cica expozitie de animale de companie pe cine intereseaza, noi maine incercam sa ajungem, sa vedem ce iese.
va pup pe toate!
Meli
24+David-Robert si
Timea-Larisa(08.07.2007)
Victo spune:
meli si noi vrem sa ajungem maine la expozitie. e la Cora, nu? de la ce ora?
stiu ca suptul degetului nu e bun pt dinti si palat..da ce sa fac..oricum, cu varsta, cu cat isi folosesc mainile sa fac tot felul, nu mai suge atata...
cu kilele.."noroc " ca mi s/a stricat cantarul
acu o saptamana aveam + 10
in seara asta vine tati de la Bucuresti..de-abia astept sa vad cadourile baietilor :):)
Paula
cu
Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)
antoni spune:
neata!
Victo-eu asa stiu ca e la expo transilvania.asa am auzit la radio, acum....poate ne lamureste cineva.dale-ncolo de kile, le dam jos dupa, sanatosi sa fim cu totii!pai poate si mami primeste vreun cadou![]()
cred ca vremea asta ma va baga in depresie,ma mut undeva la caldura ca nu mai vreauuuuu
Meli
24+David-Robert si
Timea-Larisa(08.07.2007)