Gravidutze si mamici de Cluj - 157
Raspunsuri - Pagina 19
eladea2005 spune:
neata!![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
OanaAlina spune:
buna dimineata si de la noi!
poftiti la o cafeluta! 
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
soanso spune:
neata eladeea, Oana...deci azi bem cafeluta multaaa![]()
s-a deschis la Big magazin DM( mai este in Real unu) cu produse cosmetice...cica e reducere la toate produsele 20%.
alinabojuc spune:
neata 
fetelor alex nu sta in fundulet inca,decat sprijinita. ar trebui sa imi fac griji? nici nu am fortat-o,e adevarat. o mai pun intre perne insa nu prea ii place.
cum e vremea pe la voi? la noi e bruma
sper azi sa nu mai bata vantul sa pot iesi afara.
Elena voi cum stati cu dintii? alex musca din toate cu pofta. acum intr-o zi era cu soseta in gura,tragea de ea de mama focului. ![]()

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
dulcineea_cj spune:
Neata !
LA MULTI ANI,Gheorghe,Giorgiana,George !
noi nu am mai avut kk ciudat
nu stiu ce a fost acolo in scutecul ala
Aseara colicile ne-au terminat pe amandoi![]()
oare mai vine primavara ?
cea mai fericita mamica :)
elenuta23 spune:
neatza buna
LMA DE SF GHEORGHE!!!!!
anca nu am fost niciodata a butnaru 
alina nu iti fa griji pt Alex , nici Iulia nu e adepta statului in fundic, de 2 zile sta numai dat tot se impinge sa ajunga pe spate, e mai usor sa se rostogoleasca , ajunge unde vrea 
si noi papap tot ce ne iese in cae, insa umai mancarea nu
, daca ii tin un marut sa muste ai impresia ca l-ar papa de mama focului si cand ii dau cu lingurita blech
, nu vrea si nu vrea , cu rabdare sper sa reusim
karin ce mai face burtica???cum te simti???
ioana foarte comica etsi 

noi avem un inceput de raceaa cred, aseara i-a curs usor nasucul lui D
, sper sa trecem sa nu fie nimik
Iulia a avut primul salt din pat jos faa nici un scacet
, a aterizat direct pe burta si cand am ajuns al ea radea ......e o cumitica si o vesela, fff rar plange scumpa lui mami ....in schimb plang Dragos pt ea din orice 
sunt total diferiti in toate , unul indraznet si vesel iar cealalt fricos si plangacios ![]()
o zi furmoasa cu mult soare 

Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
Gabriela77 spune:
NEata, fetelor!
Simina, Ioana, multumim de urari, tare mandre suntem de cele 3 lunite implinite
Ioana, cum e Sara la cresa? Mai merge?
Simina, mie mi se pare complet deplasata doamna aia, auzi ce indrazneala...isi merita o replica pe masura.Asta imi aminteste de alta tanti, eram cu Sara in piata pe la 8 luni, si mi-a zis fara alta introducere sa-i tai eticheta de la hainuta

Fii fara grija ca am avut grija sa-i dau raspunsul potrivit! Unii oameni cred ca au serioase probleme psihice sau exagerat de mult timp liber.
Nu cred sa fie probleme cu kk, paote e ceva de la papa ta! CE ma enerveaza astia cu vaccinurile lor
Elena, asa e, tare diferiti sunt copilasii, ce curioasa sunt cu vor fi fetele mele
Alina, multumim mult de retete, nu te ingrijora cu statul in fund, sunt asa diferiti copiii, fiecare cu ritmul lui!
Ioana, replica ta, f potrivita
F draguta, dr Campean
Adriana, perioada inscrierilor a ca inceput, dar datele sunt diferite de la gradi la gradi, cel mai bine sa intrebi la gradinita care te intereseaza
Meli, sa fie fara boli de acum inainte
Ce mare e David, ma uitam la semantura
Anca, am auzit de bine de Butnaru, daca nu o deranjeaza fumul de tigara e ok![]()
Oanace face Maria?
Ce faceti, gravidutelor?
Bine ca mi-ati zis cu circul, ca mi se pare si f scump si daca nici nu e spectaculos
ACum eu am alta problema, Sofia nu e fan suzeta, asa ca nu am insistat, daca nu plange si nu are nevoie de ea, dar de ieri si-a descoperit degetul mare si suge la el intr-o veselie, si m-a cam apucat stresul...ce sa fac? insist cu suzeta, dar tot degetul e preferat, vad! Sara adormea cu degetul in gurita, dar nu sugea efectiv pe el, insa la Sofia e diferit, parca e o ventuza
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
alinabojuc spune:
La multi ani de Sf. Gheorghe. avem?

Elena si alex e mare sportiva
pe burta,pe spate, rostogol, picioare-n gura
, da cu spatele foarte bine
cand e colo cand e incoace
noi de 4 sapt. stam in camera mare cu salteaua patului din dormitor pe jos.
am comandat o canapea si inca nu ne-a venit. pe canapeaua ce am pus-o la alex in camera nu putem dormi
asa ca la noi ca la tigani. dar e foarte bine pt alex ca o pun acolo si nu am ganduri ca poate cade
asa bate salteaua in toate colturile.
ieri i-am facut supica si piure si din greseala i-am pus cozi de ceapa verde si marar,in loc de patrunjel
si a mancat,inca se lingea pe buze
vai si avea un gust puternic de marar. cred ca ii place mararul verde ![]()

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
Victo spune:
ioi...Gabi cu degetelul..am ajuns la ccl ca daca pe ala il prefera, ala va fi alinarea...sg lucru bun e ca atunci cd ii vor iesi dintii, nu va fi asa rauta, dar va face bataturi la degetel.
aseara am obs printre primele dati ca s/a uitat la desene fara degetel in gurita ( il baga cd ii citim povesti, cd se uita la desene, cd se culca, si in tp zilei uneori, dar tot tragea de ciorapei. nu poate sta fara sa faca nimic nimic ;)
cica vor renunta singuri intre 3 si 6! ani sa speram. eu am rugat si educatoarele sa mai insisiste, sa ii atraga atentia..la una dintre ele cica i-ar fi promis intr-o zi ca nu va mai baga degetelul in gurita. pe de alta parte, cica nici nu trebuie sa ii stresam. eu din alea cu ardei iute mustar si alte minuni nu incerc, ca mi-e mila.
dar poate la voi e doar trecator :)
Paula
cu
Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)
dulcineea_cj spune:
Gabi, si pe mine ma dispera astia cu vaccinurile
nepotica mea are app 8 ani si inca suge degetul Nici ea nu a vrut suzeta Stiu fiica unei dr,are 11 ani si tot suge degetul
Dar majoritatea copiilor renunta singuri la asta Nu stiu ce sa-ti zic E cu risc Speram sa nu fie Sofia printre exceptii![]()
cea mai fericita mamica :)