Gravidutze si mamici de Cluj - 157
Raspunsuri - Pagina 16
antoni spune:
Alex-mersi de intrebare, binisor, cateodata bine, cateodata disperata...asta e
cum sa te gandesti tu sa ramai la un bebe? o sa-ti para rau mai incolo.vin si te bat!
Dulcineea-de parca pufuletii ar ingrasa asa de tare...ce tupeu pe unii, de ce nu i-ai zis ca sotul a zis ca daca nu ramai asa divorteaza ca-i place sa aiba ce prinde![]()
Elena-eu chiar nu stiu nimic de spatiul de joaca!ce copil cuminte ai tu acolo, si noi am pictat peretii,hihi
va pupic, ma duc si eu imediat dupa gaza la gradi,mai pove
Meli
23+David-Robert si
Timea-Larisa(08.07.2007)
antoni spune:
Raluka-am vrut sa-ti spun si eu bine ai venit dar tot uitam si ca daca prin minune pot duce sarcina la termen, ne vom vedea poate, la mine data probabila e 12 august,hihi
soanso spune:
salutare gagici,
sper sa nu ploua si azi ca fac cu nervii
.
avem programata iesire in parc cu rolele.
Ducineea, vaii de nesimtita , auzi sa se ia de tine, offff eu cred ca-i ziceam vreo doua
, nu te stresa cu kilogramele ai timp de diete dupa ce termini cu alaptarea, nu merita sa-ti faci griji ganduri pt rautatile oamenilor din jur, tu sa fii sanatoasa si bebelu tau de care esti asa mandra.
si noi am scapat de scrisul pe pereti tot cu metoda lui Victo...aka se confisca daca scrie doar o liniuta nevinovata inafara foilor![]()
dulcineea_cj spune:
Merci fetelor ca mi-ati ridicat moralul 
Meli,sotului meu chiar ii plac femeile "rubensiene"
Cand am slabit vreo 15 kg (eram f ambitioasa si stiam ca asa se vor rezolva si pb cu ovarele si ciclul)mi-a zis sa ma opresc ca arat f bine
nu mai spun ca toata ziua cumpara dulciuri si le manca in fata mea sa-mi faca pofta ![]()
cea mai fericita mamica :)
raluka83 spune:
antoniBine v-am gasit :)Si tu nasti tot la Stanca? Cu cine? Sa speram ca va fi totul bine si nu ne fac bebeii vreo surpriza si sa vina mai repede
Victo spune:
no bine tu Simina..ce indicii imi dai..acuma fiecare suntem stresate de anume chestii la fizicul nostru..daca nu e grasimea e altceva si uite-asa..si cu toate astea nu m-as duce la "frumusete pe muchie de cutit" :):)
iar doamna aceea a fost chiar nesimtita..
Paula
cu
Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)
dulcineea_cj spune:
dar sa nu exageram Stiu ca sunt grasa si tb sa slabesc 
Paula chiar nu iti va fi greu sa ma recunosti dupa indiciile date 
va las ,ca iesim afara Pupici la toate si toti :)
dariandra spune:
ELENA - Numarul doamnei de la Big (sefa din cate stiu): 0742/430218.
Fetelor, as fi eu bucuroasa sa primesc cateva kg de la voi, ca la mine e invers.Cand eram insarcinata cu Daria in 15 saptamani, medicul l-a intrebat pe sotul meu: "dumneavoastra n-o lasati pe doamna sa manance?".Fiecare cu metabolismul ei, sanatoase sa fim sa ne putem creste copilasii.
alinabojuc spune:
Am auzit in viata mea destule tampenii dar acuma sa te opreasca sa iti spuna ca esti prea grasa
Simina cred ca te-ai simtit tare rau.
ce nesimtita.
Eu sincer m-am saturat sa fiu grasa si mai ales sa merg la magazin sa intreb daca au mar. mea la blugi si sa se uite tzatzele alea la mine ca la...nu avem mar. mari
parca as fi cat o balena.
asta se intampla cand eram de 63 de kg. cand am avut 76 nu am indraznit sa intru in magazine. sa traiasca magazinele online
asa ca am decis sa ma apuc de dieta. dieta asta pentru mine e aproape perfecta. sper sa reusesc sa slabesc in continuare.
Am iesit afara cu alex si normal ca a inceput sa bata vantul
o zi minunata sa aveti 
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
21.04.2010-68.1 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
dulcineea_cj spune:
da ,Alina,f prost m-am simtit Asta e Sunt grasa 
Astept sa pap Am facut ficatel cu legume la cuptor Sa vedem cum iasa Il pap cu salata verde ca o ador![]()
nu prea a stat piciul cuminte afara A dormit un pic si apoi tot foiala si scancete Am crezut ca ii este foame Dar avea si kk
si asta il supara mai tare,zic eu