Gravidutze si mamici de Cluj - 157

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

AAAAAAAAAAAAA,uitam :LA MULTE LUNITE,SOFIA ANA

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

mmmmmmmmm ce papa bun am facut

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

LA MULTE LUNITE SOFIA.....SA CRESTI MARE MARE SI SANATOASA

SIMINA...apoi chiar nesimtita a fostaia,si eu sunt grasa,si eu mananc pufuleti...dar alaptez si asta-i cel mai important.sper sa nu patesc asa cevanumai baga in seama pe nimeni.stiu ca e usorsa dau sfaturi,ca si eu m-as supara tare si un doi as pune la suflet.

scuze ca am postat mesajul de 2 ori

nu prea stiti de adeverinte?cele cu crese,gradi....se platesc sau nu??

noi azi dim am fost la cresa,n-a avut nici o treaba sara.abia a asteptat s-o schimb sa intre.cu trezitul a fost mai rau,ar mai fi dormit,si mi-a spus s-o las sa doarma cu nu merge.apoi cand s-a trezit a fost bine.mi-a zis ca merge si maine ca s-a jucat cu doua copilasi..adica 2 fetite.

STITI CA ESTE CIRCLA POLUS?PT CELE INTERESATE...SE ZICECA ECEL MAI MARE DIN EUROPA,AQUa...dar am inteles bine?e 40 pt oamenii mari si 30 pt copii?cam scump..

o dupa masa frumoasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

IOANA - Da, se platesc adeverintele.Eu am scos vara trecuta o adeverinta pentru Daria, pentru cresa si am platit 20 lei.Asa-i sistemul, nu mai spun nimic, ca-s si eu intr-o pasa proasta...daca tot platim asa nu stiu zau unde vom ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LILY mersi mult ,am si dat o comanda de doua carticele
astazi am ajuns pe la Iulius si am intrat la Diverta dar nu am gasit nimic ...foarte curios ca nu se gasesc carticele de poezii pt copii si chiar am intrebat in multe locuri
IOANA multumim mult si eu am vaz astazi afisul ,tare mult as vrea sa mergem
MELI la cat ma toaca C la cap ,nu cred ca scap cu un bb ,am momente in care imi doresc f mult si perioade in care zic ca i f ok numai cu Tiadris
ANDREEA
RALUKA ce o sa fie bebele tau fetita sau baietel ?

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata, o si vreme buna

O zi faina:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Multumim pentru , Co! Si eu va doresc o zi frumoasa, cu mult soare

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata, in centru ploua!!!!

ieri am iesit in parc insa a suflat destul de tare vantul, spre seara a facut Sorana "crize" ca o doare maseluta ca bla-bla cred ca era teatrupt ca dupa ce iam promis ca o duc la stoma(am mai fost de doua ori fara succes) s-a calmat, sunt convinsa cu iar nu sta pe scaun.

auziti tampenie made in Romania, cumnata colegei mele de birou a mers ieri cu fetita la medicul de familie cu febra mare si a programat-o pe maine....nu-mi vine sa cred, deci te lasa sa pleci acasa cu copilu bolnav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

buna dimineata
iar vant ieri am iesit cu alex si dupa 20 de minute a inceput sa bata vantul cam tare oare cand ne vom putea plimba linistite cu bebeii...
Eu nu-s prea bine. ma doare gatul, stranut,mi-i frig
Asa ne-a zis si noua medicul de familie ca numai cu programare de acum inainte intr-un fel e bine ca prea stateau toate babele toata ziua la medic. si daca intram cu alex in fata, ca doar gravidele si bebeii au prioritate, se imbufnau si dadeau din gura doar ca ar trebui sa aiba fiecare medic secretara sa faca programari. altfel ce face medicul? sta la telefon toata ziua? aaa si parca nu au voie mai mult de 20 de pacienti pe zi. si doctorita mea are si 50 pe zi. ce face cu restul? e o mare zapaceala.
Sper sa mai reusesc sa traduc niste retete.
O zi faina

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

salutare si de la noi!

am dus si azi gaza la gradi, saptamana asta am fost pana acum in fiecare zi, ptiu pe ea, sa speram ca o mai tine inca putin inainte de viitoarea boceala.de tusit tot asa, mai tuseste de cateva ori pe zi, eu ii tot fac aerosoli, acum sper sa scapam cat mai repede...

ma duc sa mai adun cate ceva, ma invart prin casa, mai revin

Meli24+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput