Gravidutze si mamici de Cluj - 157

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Am ajuns acasa! Copilul mi-e la buni(l-am dus sa am timp de rezolvat cu dr, nu a tusit decit aseara si azi nopate putin), tati in delegatie..freza innoita am, pacat ca e luni, nici un club, nimic!

Soanso, unde ati fost voi atit de elegante? Nu a fost blnava Sorana niciodata la gradi? Nu ai avut nevoie de adeverinta? Sau cum rezolvi treaba asta? Cu pixu Pe mine ma seaca treaba asta.. pt fiecare muci pt care ii tii acasa trebe dusa adeverint!

SA va spun cum e cu programarile la medicii de familie din 01.04 Am fost azi sa imi iau concediul medical pe cele 3 zile in care am stat cu P acasa, l-am intrebat daca e bine sa ajung pe la 5. A zis super, am ajund la 5 fara ceva, am stat pina la 6 jumate. Era o mamica cu un baietel de la 2 statea acolo si a intrat la 6... Cum stabilesti urgentele? Toti putem spune ca avem o urgenta... cu capul rupt nu merg la medicul de familie. Mergem pt hirtagorii.
MA insriu acum la o dr care e la 2 minute de noi, are specialitate si pediatrie, a zis ca putem suna inainte sa mergem sa vedem daca e lume multa... sper sa am noroc de data asta

Gabi, tu mai ai a doua sansa la agrafe cu Sofi, sa speram ca baietelul lui Meli sa nu vrea agrafe

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

va rog daca aveti sa imi scrieti si mie nr de tel al d-nei dr Puscas Mariana
multumesc mult

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

http://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi?start=12

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

neata
fetelor niciuna nu ati putut deschide fisierul cu retete?
eu scriu acum celelalte retete de la 7-9 luni si o sa le trimit.
eu cred ca retetele astea merg si la copii mari si la noi is niste bunatati de imi fac pofte singura

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata,

poftiti la o cafeluta...
eu azi "ling" legislatia pt programe se sanatateiar au facut o gramada de modificari pe care tb sa le depistez.
am aci si programul de vaccinare obligatoriu daca va intere il postez.

Ioana, normal ca se imbolnaveste(tuse,muci) si nu o duc 2-3 zile la gradi insa la noi e suficient sa-i dau telefon educatoarei sau sa-i trasmit ca nu o duc si e ok. nus altii de la ia din grupa cum procedeaza.
adeverinta de la medicul de fam. am primit doar cand am inscris-o la gradi, atunci a mers socrela sa o ridice si binenteles ca a facut figuri medicul ca tb dusa si fetita bla-bla dar ia dat pana la urma.

pai in poze eram pe la Zalau cu diferite ocazii(majorat-nepotumeu, Paste, ziua nasei si a baietelului ei) chefuim

-deci e adevarat treaba cu programarea la medicul de familie??? eu nici macar nu-i stiu numarul la a mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

neata fetelor!

noi am mers azi iar la gradi, tuseste de max 3 ori pe zi, zic ca e decent, n-o tin acasa, sa vedem ce va urma.

Ioana-esti super tare, hihi, Doamne fereste sa vrea al doilea agrafeasteptam poze cu noua freza.ce ma bucur ca si Patrick e spre bine.Tu fetelor, a mea cateodata are 37.2, e normal.dar fara alte simptome, altadata 36.5

Gaby-eu sincer cred ca am gresit ca n-am inceput din timp sa-i pun agrafe...in locul tau cu Sofi as incepe mai devreme sa se obisnuiasca, poate cand o va vedea Sara, va vrea si ea!

Co-am vazut freza noua a lui Cari, e o dulce, ii sta tare bine!

V-am mai intrebat, dar poate ati trecut peste, cat le dati medicilor cand ies la consultatii acasa? si cat le dati la control gravidutele sau cat dadeati cand erati gravidute daca mergeati la control la clinicile de stat?

eu azi noapte am crezut ca o sa chem salvarea, am fost destul de nasol de la medicamente, imi batea inima ca s-a speriat sotul, ca mi-a ridicat doza...asta e, mai astept 2 zile sa vad, poate ma acomodez, ca mi-a zis clar daca nu ma acomodez, trebe sa ma interneze si n-am ce face cu piti...

Meli24+David-Eric si Timea-Larisa(08.07.2007)

va doresc o zi buna, ca soarele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

GABRIELA – da… ai dreptate… nici o data nu se stie…. nici noi nu acceptam de nici un fel agrafele…. asta este… oricum ne-a tras tati o freza noua… f. scurt…. au plecat buclele… sper ca nu pt totdeauna….

SOANSO – despre ce vaccin de la 2,5 ani vorbesti tu acolo???? Sunteti tare frumusele si elegante!

ALEX – sa inteleg ca ai renuntat la anticonceptionale de te intereseaza retetele?

VERONICKA – 0264-434014 telefon cabinet

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaAlina

GABRIELA – da… ai dreptate… nici o data nu se stie…. nici noi nu acceptam de nici un fel agrafele…. asta este… oricum ne-a tras tati o freza noua… f. scurt…. au plecat buclele… sper ca nu pt totdeauna….

SOANSO – despre ce vaccin de la 2,5 ani vorbesti tu acolo???? Sunteti tare frumusele si elegante!

ALEX – sa inteleg ca ai renuntat la anticonceptionale de te intereseaza retetele?

VERONICKA – 0264-434014 telefon cabinet

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

pentaxim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, trebuie acum sa te gandesti la tine, o sa vezi ca atunci cand nu au de ales, vor gasi solutie si pt Piti! Sa stii ca eu Sarei i-am pus de mica agrafe, si mereu le-a dat jos, si caciulite, cordelute, nimic nu tine pe eaAi grija de tine!

Oana, am intrebat e medicul, pana la 4 ani nu mai e alt vaccin.

Alex, tinem pumnii sportivei, trebuie sa-i iau si eu casca

Ioana, sper ca sunteti mai bine azi!

Anca, ce poze frumoase, tare frumoase sunteti, fetelor!

Fata Morgana unde esti?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

GABRIELA - si mie tot asa mi-a zis dr numai ca acum m-a zapacit un pic Soanso....

doctorita ne-a recomandat ca la intrarea in colectivitate sa facem vaccinul pentru hepatita de tip A (costa vre-un milion si ceva, cumparat de la farmacie). Voi ati facut astfel la copii? Vi se pare chiar necesar? E doar un moft?

Mergi la inceput

ce jucarioare, carticele ati mai cumparat pt pitici?

Mergi la inceput