America (199)
Raspunsuri - Pagina 8
bilica spune:
OOFFF,mam mai linistit putin....deci peste tot e cam la fel cu doctorul...Eu chiar ma gandeam sal schimb ....Am sa vb cu el despre acest packagi,bine ca miati zis ce ar mai trebui inclus ...
Asai,chiar ca sunt intro mare aventura cu sistemul american.
Azi am gasit pe net un cabinet care face 3d si 4d,doar cu 95$ foto si un filmulet de 25 min..,am sunat si mam si programat deja pt vinerea viitoate ,sunt asa de bucuroasa cami voi vedea bebica....www.goldenviewultrasound.com ,poate veti mai fi amatoare de asa ceva...
31+ RACHEL
corinadana spune:
Ati vazut fetele ce se intampla cu zborurile catre si dinspre Europa??? S a inchis si Parisul, noi pe acolo am venit marti. Vai ce norocoase am fost.
Uite Sanzi de asta mi ar fi grozav de teama sa mi las copilul...
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
miereamara spune:
Bilica am facut si eu ecografie din asta 3d/4d la un astfel de cabinet, este doar pt amuzamentul parintilor, nu o sa-ti dea estimari, masuratori, doar iti spun sexul copilului dc nu il stii deja si cam atat. Stai si te uiti ca la tv la el dar nu iti spun nimic medical. Mie mi-au cerut o hartie de la medicul care ma urmarea prin care sa ateste ca este o sarcina care decurge normal.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Macrina spune:
Bilica, eu am 38 de sapt si am facut vreo 2-3 ecografii pana acum. Tot la fel, mi-au zis ca doar daca e ceva care sa se justifice, imi fac. Adica sa nu-l simt pe bb sau sa am contractii. Eu as fi curioasa cat de mare e, ca m-apropii de nastere si am reputatia ca nasc bebei mari (peste 4kile)..
Blackp, e funny cu ei, intr-adevar vorbesc mult, mai ales la masa si seara inainte de culcare ii apuca alergatul prin casa. Oare le dau prea mult sa manance? Dar nu am treaba cu ei, se joaca impreuna atat de frumos si bine ca eu sunt doar un coach, ii urmaresc de pe margine
Miere, dar de ce vrei asa mult sa manance carne?.. Sunt atatea alte alimente care au proteine, poti suplini carnea cu fasole, linte, parca si avocado era bun..
Apropo, ar merge sa-i faci un pateu de ficat, sa-i ungi painea si poate asa mananca sandwich-uri micute.
Mica mea e mofturoasa, dar cand o vede pe mijlocie, se baga si ea la mancat, deci e clar vorba de prezentare si companie.. Eu l-as duce in parc, sa vada alti copii, stiu ca nu e printre metodele bune de hranit copiii, dar na!..
miereamara spune:
Daca ar manca linte si fasole ar fi super, dar nu mananca.
Ii mai pitesc avocado in piureul de dovleac. Incerc sa ii dau branza si iaurt. Ii ascund galbenus de ou in piureul de cartof dulce.
Problema este ca nu mananca acasa, la gradi mananca tot.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
sinzi_ana spune:
Irina, e mai bine sa nu manance carne, decat sa nu manance legume...Aidan e de-a lu' nasa!!! hahaha!!! Al meu renunta la orice dulce pentru un copan in plus!!!! Oul are proteina si B-uri suficiente!!!!
Corina, si mie imi e frica...mi se inmoaie picioarele cand ma gandesc....dar nu am de ales....David vrea sa zboare singur, nu are absolut nici o emotie, si stie despre ce e vorba cand vorbeste de zbor...in plus de asta, e atat de entuziasmat de vacanta....ca ne bucuram si noi pe langa el si ne mai ia din emotii!!!!
Eu am incredere in el ca e un copil matur si responsabil si va fi ok....chiar cu o intarziere de avion...
Sper doar sa supravietuiesc eu zborului...hahaha!!!! La intoacere va veni cu mama....Cred ca voi lua calmante cu pumnu!!!!
Ah...se vorbea de mate....
DAvid lucreaza din culegerile romanesti, si la IMACS in plus de ce fac la scoala....apoi mai merge la Robotics (unde fac si acolo ceva mate)....si cam atat....
Saptamana asta iar avuram aventuri cu spelling...
David nu a primit tema...l-am tot intrebat, el spunea ca nu stie...ca nu au tema sapt asta....eu desi mirata l-am lasat in pace...
Si il iau azi de la scoala....bineinteles ca au avut tema, al meu o fi uitat-o pe undeva....nu si-a facut nici tema....si nici nu a repetat la spelling...dar a luat 9/10....
PB sunt cuvintele....Ce cuvinte a avut copilul meu sapt asta:
ordinary, north, dormitory, chord (pe asta l-a gresit), extraordinary, seahorse, torch, short, thunderstorm, newborn.
Iar are invatatoarea un exces de zel....
Ce cuvinte au copiii la spelling in clasele 2, 3??? De in clasa 1 au extraordinary si thunderstorm??????
lexi spune:
Miere, probabil ca isi face necesarul de hrana la gradinita si acasa chiar nu-i mai e foame. N-o fi chiar de whole foods toata mancarea de acolo, dar, daca iese la numar de calorii, atunci poate chiar nu mai incape in burtica lui. Vezi cum e in weekend, cand e doar cu ce-i pui tu in farfurie.
La maftematici, voi vorbiti despre manuale sau ce? Noi, la clasa a 5-a, avem www.amazon.com/Mathematics-Action-Grade-7-Macmillan/dp/0021092680/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1271451010&sr=1-1" target="_blank">asta
Buflea, ratoii cel mai bine se jumulesc dupa ce i-ai fiert oleaca. :)
blackpanterro spune:
Miere, daca la gradi mananca tot sa te asiguri ca primeste si carne, e important ca pruncii mici sa aiba necesarul de fier in fiecare zi, 10mg. Daca se poate sa ii pui de acasa putina carne ar fi super, vita e cea mai bogata in fier dar sunt multe alte chestii ce contin fier.
Gasii o lista pe net ca nu ma pricep la asta, Aidan mananca carne in cantitati industriale:
dried beans
winter squash
sweet potatoes
broccoli
mushrooms
meat & poultry (beef, beef & chicken liver, pork, turkey, chicken)
greens (spinach, broccoli, beet, tomato )
egg yolks
dried fruit (figs, apricots, prunes, raisins)
prune juice
tofu
grains (cooked cracked wheat, wheat germ, cornmeal, millet, brown rice, farina, bran, breads, iron fortified cereals)
blackstrap molasses
brewer's yeast
shellfish (clams, oysters, shrimp - only after age 2 yrs or older, consult your pediatrician!)
tuna, sardines, canned salmon
Adriana 19+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
ruxij spune:
Si fi-miu a avut "thunderstorm" saptamana asta:) Dar sa stii ca tot asa de grele le avea si el in clasa I, a facut cu invatatoarea cu reputatie ca are cele mai grele cuvinte la spelling. Ba chiar le dadea unele crazy la "bonus words", le-am uitat da' nu insemnau nimic si sunau cam ca puideporopopircanitza Luate de prin carti aiuristice pt copii, cu cuvinte care nu inseamna nika.
Edit: saptamana asta au avut si cuvantul "primavera". Nici macar nu e in engleza :)) Pt fi-miu e usor, da' nu stiu pt aialaltii.
LucasMom spune:
Miere daca nu mananca piept de pui schimba o vreme si da-i altceva. Da-i carne de la pulpa ca are alta textura, sau salmon, sau fa-i ceva chiftelute sau patties cu carne tocata in care nu simte doar carnea.
Lucas a inceput sa manance carne cand m-am prins ca-i place mancarea cat de cat condimentata si de atunci ii pun mereu cate un strop de piper, sare si verdeturi (marar, patrunjel, telina) Piept de pui nici acum nu prea ii place decat daca i-l fac snitel sau chicken picatta.
O perioada au toane mereu... sunt mancaruri pe care le mananca in fiecare zi si alele pe care nu le gusta macar.
Lucas mananca cu carti la masa, sau cu filmulete de pe youtube, sau cu muzica...cand era mic avea mereu jucarii la masa... Nu e ideal, dar prefer asa decat sa nu manance. Nu ma astept la varsta lor sa manance de dragul mancarii sau sa-i savureze gustul...