America (199)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bilica ti-am raspuns la celalalt subiect ca asa se va intampla, estimate-ul ala pe care il ai tu in mod sigur nu va fi suma finala pt pot intervenit tot felul de chestii care umfla factura.

Da, ecografiile eu le-am platit separat si nu au fost deloc ieftine.
Doctorul meu nu mi-a facut nici o ecgrafie, am fost trimisa la un cabinet specializat in asa ceva. Nu toti medicii au si competenta de a face ecografii.

Eu iti doresc sa nu ai nici un fel de complicatii si sa fie totul bine cu bebe si cu tine!

Cenia, Colic calm face minuni, nopti linistite iti doresc!
http://www.coliccalm.com/

Corina bine ai revenit! Oana nu a nascut inca, dar ieri avea dureri de spate:)

Pantero, tu cum te simti? S-a mutat bebele de pe rinchii tai?

Dati-mi idei cum sa il fac pe Aidan sa manance carne. Cand il aduceam de la cresa pe la 6 ii dadeam un mic snack ca sa pot prepara cina in liniste (soata vine numa la 10 seara de la servici)Normal ca nu mai avea chef sa manace cina peste o ora cand i-o serveam eu. Asa ca am schimbat macazul si prepar ceva piureuri de cu o zi inainte.
Dar nici asa nu vrea, chair dc ii este foame. El era asa un copil mancacios si acum s-a schimbat total. Aseara am incercat asa: supa crema de dovlecei cu smantana (numai cand i-am apropiat lingurita de gura a facut o grimasa ca si cand va vomita, dupa aceea a inceput sa planga), cascaval bucatele (nu s-a atins), o felie de paine(a mancat-o). L-am pacalit pana la urma cu un iaurt (care nu este refuzat niciodata) si dupa iaurt i-am dat repede vreo 100 de grame de piure de cartof dulce cu trei firisoare de piept de pui si dupa asta a mai vrut un iaurt si i-am mai strecurat doua lingurite din supa de dovlecei.
Pe la un an manca singur din tavita pui, morcov, porumb, pastai...acum numai cand le atinge cu mana se scarbeste tot...
Este o faza? Au trecut si ai vostri copii prin asa ceva.

La gradi mananca tot, tot. Am incercat sa il punem la masa cu noi, nici asa nu mananca, se plictiseste si mai repede. Ma gandeam sa ii cumpar o masuta si niste scaunele din acelea mici, ca la gradinita si sa ne asezam toti acolo la masa, poate nuu ii mai place scaunul lui.

Scuzati postul kilometric, da' a inceput sa ma obsedeze treaba asta.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Miere habar n-am daca-i o faza. Fatuca a trecut printr-o faza si apoi gata, baietul e catastrofic. Cand nu-i place mesteca si mesteca... mor nu alta e in stare sa n-ajungem sa ne culcam nu zic de mers cu fata pe undeva.
Asa ca eu am doua solutii pentru el. Sau pun totul intr-un piure (da are patru ani) si peste piure tai castraveciori sau altceva de sa nu simta vreun gust. Sau ii dau mancare in masina. Al meu conduce si eu ii dau dinner-ul. Domnul se uita pe geam si mananca ca un inger. Cand e bolnav papa uitandu-se la un film scurt. Trebuie sa rezolv si asta la vara inainte de scoala. Ca noi suntem mai rau nu manca nici la scoala :(((.

Ruxij tenure sigur iei mey. Stiu eu:) Ma miram putin cu full-ul dar imi ziceam ca iar scoti din maneca vreo serie de granturi gigantice sau ai tu vreun as abscons :).
Asta cu neatentia e si la noi, la fiecare test greseste una, doua, trei, patru chestii si nonsalanta spune ahhh asta trebuia sa fie. E si sistemul care-i mangaie pe cap. Si trec foarte repede peste toate cu RealMath-ul, fas, fas nu se prea fixeaza nimicutza.
Eu sunt probabil inca in faza de revolta. Mai mergeti la Kumon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Miere, as vrea sa stiu si eu secretele mancatului la copii! Aidan mananca multa carne dar putine legume. Sa il vezi ce fata face cand are verdeturi in blid. Pe vremuri manca orice, de cand a inceput sa manance singur ocoleste chestiile verzi si mananca doar carnea si orezul sau cartofii.

E mai bine, nu stiu daca s-a mutat bebe dar nu mai doare rinichiul. O sa vad marti! multu!

Adriana 19+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Aburel, felicitari pentru decizie si tinem pumnii (si eu am incoltita de mult ideea, dar merge greu la consort).

Ruxij, eu am unu' care vrea sa plece cit mai departe la facultate (California) iar celalat a zis ca sta cu mine pina la batrineti...doua extreme Nu stiu cum va iesi!

Eu (in ciclul mama denaturata) am scos copilu' mare (care e "rabid Yankee fan") la meci in timpul orelor scolare. Mi-au picat doua bilete la 5 rinduri de third base si am fugit la scoala sa il scot si ne-am imbarcat in tren pina in Bronx sa petrecem dupa-amiaza la meci.
Vreau sa va zic sa 2 hot dogs, o bere si un Pepsi costa $30 Macar bilete au fost gratis.
I-au crescut "cool points" ca a chiulit sa se duca la meci

http://sports.webshots.com/album/577358492nBgxxT

V-am spus ca nu am voie sa-i zic Nicky (sau Nichilica cum il alintam)...cica doar Nicholas sau Nick? Bai, si imi scapa Nicky din gura la tot pasul!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

N-am nascut; inca pe-aici

Irina, ai incercat sa ii dai legume congelate? mazare, bucatele de morcovi, porumb, exact ce minca inainte - pe tavita lui, dar congelate; cine stie, poate ii plac asa. Eva le maninca ff bine, i le dau si ca snack (ea maninca legume, oricum, dar au gust diferit cind sint reci). Daca va cumparati o masuta de-aia de la IKEA si stai toti acolo sa mincati, poate va minca mai bine; e obisnuit ca la gradi, big boy now Nu stiu trickuri cu carne, poate doar sa i-o prepari in slow cooker, sa fie mai moale ... Habar n-am. Vezi ce poti sa ii dai pentru proteine, ce-i place lui, nu trebuie musai carne, daca nu vrea acum.
Oricum, daca el maninca bine la gradi, stai linistita.
Eva nu maninca galbenus de ou, desi inainte nu avea nici o problema; am insistat la inceput, dar acum nu-mi pasa; poa' sa manince cit si ce vrea din ce-i dau.

Bilica, vezi ca la spitale au billing centers, unde poti merge, le spui ca nu poti sa platesti tot si de obicei iti fac reducere, platesti in rate lunare ... o sa te ajute sa gasiti un mod de plata. Si aici u/s se face doar de f putine ori/sarcina. Pina la aproape 30 sapt, eu am avut doar 2 u/s. Apoi am iesit pozitiv la diabet gestational si imi fac u/s in fiecare saptamina. Dar cred ca daca nu as avea asigurare, as plati destul de mult. Mie mi-au calculat in total cit costa, nu pe fiecare u/s sau vizita la dr, si am platit in 3 rate toate cheltuielile de sarcina. Apoi, la spital platim separat, ce nu acopera asigurarea si in functie de ce servicii o sa am nevoie; plus ca daca o sa am nevoie de c-section o sa recalculeze dr, dar probabil ca asigurarea o sa acopere complet diferenta.
Oricum, las-o asa cum iti zice dr, apoi, dupa ce nasti, mergi la ei sa iti recalculeze pt reducere, plata in rate ... Nu plati totul acum; daca iti cer asta inainte de a naste, suna-i inapoi si cere-le sa iti stabileasca rata lunara, iar dupa ce nasti, le ceri si-o reducere.
Aia-i doar suma de platit la dr sau include si spitalul? Cred ca spitalul o sa vina separat ... de obicei mult mai mult decit ce cere dr. Dar, ti-am zis, mergi la billing office la spital, dupa ce nasti, si le zici de reducere + plata in rate lunare.

Oana 37+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Buna de dimineata fetelor – v-am lipsit ?

I’m fishing for compliments caci nu mai am vene sa-mi mai tai. Sunt cu nervii, confidenta si somnul la pamant, pardon, la 100 m sub pamant, adica pe la metroul NY-ez … ele (nervii, confidenta si somnul) se plimba cu metroul si eu ma zvarcolesc in cubul meu depressant de la et 18 in lupta cu Boul-Ratoiul …asa ii spun de acum B-R, ca sa stiti ce inseamna.

Nu exista zi in care sa nu-mi doresc sa imi dau demisia sau sa am impresia ca el vrea sa ma dea afara … pana una alta SAP, SAP, SAP – adica invat SAP, pentru cine nu stie, este un soft de gestiune de intreprindere, super complex, pe care nu il stiu decat nemtii si in care vad singura mea speranta de supravietuire.

Singura mea bucurie zilnica au ramas exemplarele germane care in continuare se flutura in fata libidoului meu amortit, ma trateza cu respect si nu prea ma baga in seama, iar eu ii admir de la distanta, pe orizontala dar mai ales pe verticala, caci cum v-am spus, sunt toti de 1.90 de ma doare gatul cand trebuie sa le dau “Guten Tag”

Cand o sa ies din depresia asta si o sa intru in urmatoarea, sau cand reusesc sa-l omor pe B-R, o sa va comunic …
Intrebarea zilei este - cum se poate jumuli, PANA LA SANGE, un Ratoi idiot cu aliura si comportament de bou dobitoc ?

Gata, capul la fund …

Pupez pe toata lumea – dar mai ales pe Amanta si Nevasta …

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Oana mersi pt sugestii!
Ab-urel si eu ii mai pun niste filmulete ca sa il pacalesc, dar nu vreau sa se invete asa, vreau ca masa sa fie masa si atat, nu sa stea cu ochii zgaiti in tv si sa nu simta gustul mancarii, dar...in disperare de cauza..recurgi la orice mijloace.

Da Bilica am uitat sa adaug ca de obicei spitalul si anestezistul, precum si newborn assesment vin separat, deci nu cred ca sunt incluse in suma mentionata de tine. Acela e probabil doar fee-ul doctorului care te urmareste si cu care vei naste.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Bilica, nu cred ca verifica nimeni aici pt dilatatie inainte de 36 sapt si nici atunci f mult. Pe mine m-a verificat abia ieri (la 37.5 sapt), ca am fost la dr pt dureri continue de spate si lower abdomen si am vrut sa vad cit/daca sint dilatata inainte de a ma interna la spital degeaba (ca apoi sa ma trimita acasa, asa cum am venit) Masuratorile bebelusei le am in fiecare saptamina, de la u/s, dar ti-am zis, u/s ala e pt diabet gestational, altfel nu mai vedeam nici un u/s in perioada asta.

Oana 37+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu stiu cum e cu carnea, ambii copii sint carnivori. Cu legumele este un pic mai greu, mai ales la Alex.
In general cind este ceva nou sau la ce stiu ca va face figuri ii pun putin si ii spun ca minimul ala e obligatoriu. In caz ca-i place ii mai dau. Ma rog, nu mai cere extra niciodata. Saptamina asta a mincat asa un pic de broccoli si asparagus. Altfel nu s-ar fi atins deloc de ele! Maninca OK salata, eu profit de chestia asta si pun acolo tot ce-mi trece prin cap.
Ambii copii maninca bine mazarea cruda. Pun eu in gradina sau cumpar din magazin cind nu am (din aia pastai, eu le desfac si le pun pe o farfurie boabele). Poate incerc si varianta cu ele congelate. Gatite nu le maninca la fel de bine.

Asa-i, sint anxious ca trece timpul si isi vor lua zborul copiii. In orice caz nu mi s-a intimplat niciodata sa nu stiu "what to do with myself" si sigur nici nu mi se intimpla chestia asta. Sint si eu torn ca bineinteles ca-i vreau pe aproape dar niciodata nu i-as tine cu forta sau sa-i fac sa se simta vinovati. Cred ca un pic de distanta este benefica, sa se descopere, sa aiba experientele lor. Eu sint dintre cei care au fugit mincind pamintul la prima ocazie. De mica am fost precum feciorul Macrinei, am tot visat sa plec in lumea mare.
Copiii vor fi doar pe jumatate liberi sa-si aleaga facultatea, in sensul ca partea financiara nu-i deloc de neglijat. Au cont din ala 529, dar si acolo finantele sint limitate. Lui Alexandru i-am si spus ca Austin este probabil cea mai buna varianta din punctul asta de vedere. Asa nu-i cu noi, dar nu-i nici prea departe, are "in state tuition", scoala nu-i rea si nici nu iese din scoala cu nu stiu ce datorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

AB everyday math si noi; o pacaleala de nu se poate ptr cl. a 5a...

Cenia FELICITARI ptr bebelusa! scuze de intarziere noi am fost plecate si acum percutez ca ai nascut. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

Miere poate daca i mai dai o pauza la carnita?!

Anamaria ehee la noi din cl. a 4a e problema la nume. California zici?!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput