America (199)
Raspunsuri - Pagina 4
AB_AC spune:
Hi hi ce fain sa o gadili:))
Corina uff. Pe aici nu se poarta charter-uri. NY e tare impotriva lor.
Eu is tare nemultumita de stiinta in scoala si ma tot stradui sa suplinesc, dar ...
Insa cu cetitul incep sa vad luminita din capat. Fatuca care era in intarziere cumva si-a dat drumul de cateva zile. Citeste vizibil mult mai bine. Nu e grozava ci aproape de normalitate ceea ce e super. Deh cu engleza invatata tarziu imi tot reprosam diverse.
Mey si am de lucruuuu si zau sufar de sindromul paginii goale. Daca mai stati mai viu ca pana-n zori munca scrie pe mine.
ruxij spune:
Haha, nici al meu nu vrea sa se mute de aici! Eu fac planuri diabolice de indrumare a copilului sa intre la Purdue, ca sa stea tot aci in oras Asa poate il tin prin zona pana pe la 23 de ani. Dupa aia ma mut dupa el. Moamaaa, ce nora fericita o sa am She will be like
corinadana spune:
Si eu la fel AB AC referitor la scoala.
Si tu Lia??? si eu ma gandeam la UCLA ptr Ralu :)
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
ruxij spune:
Problema e ca una e LA si alta e West Lafayette, Indiana. Poate o vrea copilul sa mai scape d'aci. Eu m-am intalnit individual cu toti cei 60 de studenti de la cursul meu si majoritatea erau din alte zone/state. I-am intrebat de ce au venit la Purdue si n-au stat la Univ. X din statul lor si TOTI au zis ca au vrut sa plece departe de parinti.
Pe de alta parte ma gandesc ca dc. al meu are multe oportunitati sa calatoreasca, asa cum el are, sa nu isi mai doreasca chiar asa de mult sa "scape" din orasul mic, ca alti copii care poate nu prea ies din zona. Adica argument de genul curaj gaina ca te tai.
ruxij spune:
Ramona, am impresia ca tu te gandesti/te temi de sindromul cuibului gol. Si eu m-am gandit destul la asta si am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne facem o viata in afara copiilor. Dc. traiesti doar prin/pentru copii, dupa ce zboara, te trezesti ca nu mai sti ce face cu tine.
AB_AC spune:
Mda asta-i clar cu viata noastra ... si nu uitati poate scad preturile la castelele frantuzesti ca vreau companie adulta:)
Al meu cica sa creasca nepoti :))ca vis de pensie.
Io vreau intai sa cetesc o duzina de carti neintrerupta:).
Ruxij nu vii la vreo conferinta in Europe la vara? Promit sa-l duc pe Bogdan la castele si nu-n jungla murdarel pana peste poate:)
Si la scoala au de ales SUNY sau Columbia, io nu inebunesc cu ei pe nu stiu unde. Cand or termina sa plece si pe luna, pana atunci ... Brr college stories ma cam streseza, ca-i am sub nas toata ziua. In Franta nu mai zic. Noroc ca am mai imbatranit ca nu ma mai confunda c-o studenta si asa pot trai in nestiinta mea fericita.
----------------------
OspitalitateaGaiei
cenia spune:
Eu acum cu 3 urlatori abia astept sa creasca si Ramona e trista ca ai ei cresc prea repede! cam rar urla toti 3 odata dar 2 pe diferite voci am mereu!
nici eu nu vreau sa plece la alte universitati!! chiar vorbeam cu sotu si m zis ca noi nu suntem de acord! si noi am facut scolile in orasul natal ca am avut opurtunitatea asta, deci, de ce sa nu faca si ei?
Corinadana: fii happy ca ti-a fost linistita pe avion, pe prietena mea a capiat-o si are numai 11 luni!
si nici noi nu cred ca am fost selectati la charter school....
nu am primit nici un mail, nik ori ba ori da! au zis ca ne dau email pina in martie! sunt dezamagita. mergem la public. ca nu avem de unde alege. charterul asta e exact linga Honeywell, cred ca au destui elevi si pe alese! oare sa mai insist?
ruxij spune:
ABule, ma duc in Finlanda in Septembrie, da' nu il car pe fi-miu:) Da' ma bate gandul sa fac sabatical in Europa, ca cica e bine sa faci in strainatate sabatical ca pregatire pt. promovare la full prof. si atunci il iau sigur. Da' peste doi ani am voie. Mai bine, ca atunci poate intelege si mai multe.
cenia spune:
My baby, Sophia, are crampe, sau gaze, nu-s colici! dar tare se mai screme, mai tot timpul. in afara de celebrul Mylicon, ce ati mai folosit cu suscces? Am gripe water, ii dau de zor, doar sa le alternez, ca alta idee nu am.
lai spune:
Hai mey fetelor voi chiar vorbiti serios ca nu va lasati cupiii sa plece in alta parte la univ.?
Eu am plecat peste sapte mari si sapte tari la uni si sunt convinsa ca pt. mama a fost foarte greu, dar pt. mine a fost foarte bine. Din colegii mei de uni marea majoritate erau veniti de prin alte parti, si chiar si cei mai de pe aproape locuiau cam toti in campus si isi vedeau parintii aproape la fel de rar. Am avut si o colega care din anul trei, cand n-a mai fost obligata sa stea in campus, s-a mutat inapoi la parinti acasa si facea naveta - experienta ei de uni a fost total diferita de a celorlalti, si fizic si psihic ea nu a avut cum sa se integreze la fel, sa participe in acelasi fel la diverse activitati.
Si ce daca mai fac si mici nebunii - apai cand sa le faca daca nu in faculta?
Am cunoscut zilele trecute un cuplu academic de rusi care urmeaza sa se mute de la Chicago la Houston si o obliga pe fiica lor sa se transfere de la University of Illinois - Chicago la University of Houston ca sa fie cu ei.. in cazul asta nici macar nu primeste vreun incentive financiar sau de alta natura daca studiaza la uni unde lucreaza tatal ei, dar parintii tin neaparat s-o aiba cu ei. Iar University of Houston nici nu e cine stie ce universitate mareata, oricum nu se compara cu Purdue, UCLA sau Columbia. Mie sincer mi se pare un pic bizar.
Da' stiu, o sa vad io cand o sa am cupii
Lai