America (199)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Da, la asta ma si gindeam, la situatiile in care sintem bine cu totii dar dintr-un motiv sau altul locuim la distanta.
N-o mai am decit pe mama. Are cetatenie, dar locuieste de mai multi ani in RO. E foarte bine cu sanatatea, iar la o adica va veni la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu sunt cam geloasa(in sensul bun) pe unitatea din familia sotului, ei au un clan mare in TX, un clan urias in north east, altul in SC.
Eu nu sunt lovey dovey dupa neamuri dar salivez cand vad cum se ajuta intre ei si cum la orice ora ai o babysitter sau ajutor de orice alta natura. Aia mi-ar place.
Citeam in Time ca sunt studii facute pe familiile unite si reiese ca traiesc mai mult decat cele raspandite care pe unde.Era o familie numeroasa de frati si surori unde cea mai mica avea 79 de ani si toti in puteri, fara bastoane fara case de batrani.

Adriana 19+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

DA si mie imi plac familiile mari. avem fiecare dar peste ocean. la mama degeaba aveam fiecare in treaba lui. la sot super uniti, se ajuta mi-au fost exemplu si mi-au deschis ochii.

mai vroiam sa va intreb de gelul cu arnica. oare nu o mai gasi si a alte storuri? wholefoods e departe. am gogalit ceva si era la target unul cu arnica. o fi bun si ala?
http://www.target.com/dp/B0011DKN3Y/ref=gp_se_search-results-asin-redirect

la 3 copii fiti sigure ca imi trebuie. chiar acum Naomi are ceva vinataie la ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu am mixed feelings pt familiile mari. Pe de o parte e frumos, pe de alta parte multe obligatii si multa lume care potential isi baga nasul in treaba ta Cum eu sunt cam controlling, nu ma omor dupa nasul altora in treburile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu tanjesc dupa famili mari....Eu am crescut intr-o familie mare in care eu am fost mezina. Fratii mamei nu au copii, si nici jumate din surorile bunicii (7 la numar) iar celalata jumate care au avut copii, nu au mai avut nepoti....Si nu exista sarbatoare sau pomana sa nu se stranga toata lumea in casa bunicii mele (cea mai mare dintre surori) la masa....Si acum e tot cam asa....Se mai cearta intre ei, dar la sarbatori trebuie sa faca prezenta la cozonacii bunicii.
Iar David e pentru toti atractia principala!!!
Imi lipseste asta mult aici....dar apuc sa prind o asemenea masa macar o data pe an....
Sper ca si David sa ramana cu acelasi amintiri pe care le am si eu despre o familie numeroasa, galagioasa si unita!!!

Si vb si pt Crismir, care are o familie la fel de numeroasa si galagioasa....mereu vorbim cu drag de ei!!!!!

Am fugit...ma asteapta Kell, Duffy, Lewis si MNS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Salutari si de la noi fetele!!! ne am intors dintr o vacanta minunata, totul a fost atat de frumos si ca tot ce i frumos trece mult prea repede.
Ne am simtit f bine acasa, Francesca i a cucerit pe toti de la stewardese incepand. A fost ff cuminte in toata calatoria. Ne am intors cu 2 dinti care au fost atat de draguti si au asteptat sa iasa in tara.
As fi vrut sa nu se mai termine niciodata vacanta asta dar asta este; inapoi la realitate. Ralu nu a prins loteria la scoala de care va ziceam...

Imi zice si mie cineva, a nascut Oana? inca mi vajaie capul si am cam mult de recuperat.
Va pupam!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Welcome back Corina! Ce noroc ai tu cu fete si frumoase si cuminti!
Imi pare rau ca a iesit asa cu scoala, acum ce faceti?

Cred ca n-am explicat bine. Eu nu ziceam daca-i frumos sa ai familie mare sau mai mica. Sigur ca si eu as vrea s-o am pe mama aici, dar uite ca fiecare avem treburi in colturi diferite ale lumii.
Eu ma intreb daca-i drept sa tin copiii pe linga mine, in loc sa zboare si sa-si vada de ale lor. Sau daca o dezamagesc pe mama ca nu stau scai de fusta ei. Ma rog, cam asta este ideea. La noi nu-i cazul, ne-am invatat sa fim apropiati si cind exista distanta fizica. Vad ca exista un sentiment de vinovatie la unele persoane care au emigrat, iar printre cei din Romania au fost multi care spuneau ca n-ar pleca pentru ca nu vor sa fie departe de parinti/rude. Ca parinte m-as simti ciudat daca ai mei copii ar simti ca trebuie sa stea linga mine si atunci cind sint adulti. Sigur ca m-as bucura sa fie asa, dar cel putin alor mei le va fi cam greu sa ne localizeze, ca vorbii cu al meu sot sa ne luam un RV cind o veni vremea si s-o pornim teleleu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Corina doi dinti? Record:)). E tare bine cu ei cand sunt mici pe avion .Pe la 2-4 anisori ii cam obositor. Super ca v-ati simtit bine si cand iti revii desarta sacul.

Ramona cand sunt grav bolnavi e aiurea rau. Si eu o am doar pe mama si sper sa o aduc la noi, dar ma simt neputincioasa cand o vad luptandu-se cu diverse prin .ro Mi-as dori sa o pot proteja. Si incerc cat pot mai bine. Daca eram in .ro . Ea la Arad si eu la Bucuresti tat un drac.

Cu familiile mari ... no cred ca de la un numar in sus e greu de coordonat si depinde mult de noroc sa fie toate ok. Dar asa medim sized imi pare si haios, mereu se-ntampla ceva si sanatos in sensul ca nu se considera nici buricul pamantului vreunul, nici mocofanul lui. Si-mi plac copiii, imi place sa ma joc adica:)) Lectii mai pûtin desi ma stradui. Si mai e ceva pe care-l descoper acum. Isi pastreaza mai usor ce-i inveti cand vad ca nu-s singuri. Dorinta de imitatie a altora e mai mica. Am eu oful meu cu mancatul prostiilor la Marc. Cu mine argumenteaza ca-i in sandwich-ul lui. Cu Anne care manca alaturi nici pas nu mai zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, pai ce spui tu ca ii tii de fusta ta??? Ca eu nu inteleg???
Eu, de exemplu, imi ador bunica....as sta de fusta ei toata ziua...si ma ia cu ameteala cand ma gandesc cati ani are si cati ani ma mai pot bucura de compania ea...Sufar ca nu sunt langa ea, si o sorb din priviri cand o vad pe webcam sau cand o aud....
Restu'....pot si fara...dupa cum am spus...o mare intrunire o data pe an, si imi "incarc bateriile"....
Pe de alta parte, mi-ar place sa am multi copii si sa ii strang pe toti la masa in juru meu....sa am eu familia mea mare!!!
Si, nu, nu mi-ar place ca ai mei copii (copil, ma rog) sa fie dependenti de mine...Dar vreau sa fie suficienti de apropiati sa putem fi buni prieteni toata viata....
Si asa imi vad si eu familia...ne mai certam, ne impacam, dar imi place sa ii stiu acolo, sa fie....sa ii aud din cand in cand si sa povestim....
Da...imi place sa am o familie mare...chiar si asa...la distanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Corina bine ai revenit!!! Asteptam poze cu cei 2 dintisori made in Ro

Mergi la inceput