PRIETENE FARA TITLU (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA eu la 4-5 ani eram altfel,ma jucam ore in sir singurica cu jucariile/papusile tot aranjam pe ele ... Eram si zburdalnica cand si cand,dar nu asa obraznica Eu eram timida,iar Diana nu a fost defel si nici acum nu e decat rar.Mi-a mai zis cand nu saluta - ca i-a fost rusine Am observat ca de obicei de copii mai mari ii e asa "rusine", pana intra in atmosfera.Dar la gradinita si in general e guraliva,bagareata,ridica mana sa raspunda ,se ofera voluntara ... eu eram depaaaarte rau de asa ceva Si nici cu frate-meu nu eram asa repezita cum e ea cu Tudor,chiar a remarcat tati.Bine intre noi erau 5 ani ,nu doar 3 jumate,dar totusi ... Ce a mostenit insa rau e la mine e nerabdarea,aici nu stiu care pe care bate la puncte ca si eu am mare viteza la orice iar cand dau un ordin si nu se executa pe loc fac uraaat
Na sa o si laud,acum a sosit si l-a luat in primire pe Tudor,el e in premergator si ea arunca ceva cercuri de plastic si bate din gura,face pe educatoarea,cica dau copiii pe rand cu ele si e concurs .Iar Tudor rade in hohote .
A si inca o lauda: ieri vine acasa de la gradi si primul lucru vine sa ma intrebe ca ce are Tudor negru in gura Ma uit,nu vad nimic,m-am dus in baie la lumina puternica si ... avea in gura un elastic mic negru din cauciuc,rodea pe el,nici acum nu m-am prins de unde naiba l-o fi inhatat/demontat

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-eu te inteleg perfect, caci si eu vreau Emma sa nu raspunda deloc, sa fie MEREU politicoasa si sa asculte iarasi cam 90%-vrezi am folosit doar un procent:)))-deja pt ca i-a raspuns lui bunica-sa am avertizat-o ca diseara se culca fara povesti si mai nou imi zice ca il convinge ea pe tata si ca nu mai vrea ca eu sa ii citesc, eu oricum o fac cam rar ca e daddy's job
Rochitele sunt OK ca pret pt salariile de aici, avand in vedere calitatea si materialele f. fine.
Cris- mersi, sper ca nu vb de aceasi adidasi-stii tu care
M-am mai linistit putin in weekend ca am avut sedinte cu toate terapeutele si simt ca momentan suntem pe drumul cel bun,sper insa sa coopereze si A care de 2 nopti imi face figuri se scoala si sta treaz cate 2h,nu isi gaseste locul sa se culce,chiar dc sunt cu el, il tin in brate,etc-culmea ca e rezistent la lectii, cred ca ii va trebui un job de pompier sau politist sa lucreze in ture 12 cu 24h.

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Buna dimineata,la o cafea.
Sunt cu amandoi acasa,ca pe Diana n-am lasat-o la gradi,ca avea 37,4 aseara.Tuseste "incarcat" asa ca nici nu stiu ce sa ii dau ... i-am dat nurofen,i-am facut ceai ... A mancat cat de cat aseara,chiar si lapte a baut si acum dimineata a ciugulit cate ceva. Acum se joaca cu Tudor.Tudor a dormit bine si noaptea trecuta si azi-noapte.Doar ca nu sta locului ca de obicei - la ora asta iar scoate casetele audio din raft Alea ca alea,dar aseara devenise obsedat de bibliorafturile mele aflate in biblioteca,iar dupa ce a reusit sa extraga unul ... si nu se mai oprea,tot la ele evada De sertare nu mai zic.E dezastru cu ei doar in casa.
Acum astept sa apara taica-meu sa stea cu ei pana fug in oras,am de mers in atatea locuri ... sper sa nu prind cozi prea mari la depus declaratiile.
DENISA ce fain ca ii citeste Dragos Emmei,Ghita n-ar face-o sa il pici cu ceara
INGRID cum mai esti? Chiar ma intreba Ghita ieri daca veniti incoace in we asta ... acum na a trebuit sa se aranjee si Diana mea

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Moni, nu puteam veni oricum, avem o zi de nastere sambata si am fi fost prea obositi, amanam pe saptamana viitoare.
Pacat ca a inceput si Diana cu boala, de la gradinita i se trage oare? Pupici si sanatate!
Diana mea raspunde inapoi, mai este din cand in cand obraznica, dar nu fac din asta o tragedie greaca, deoarece se intampla rar. Si de regula isi cere scuze (daca o atentionez). Cred ca a ta e inca geloasa si vrea sa-ti capteze atentia, n-o intereseaza ca lucrezi, ce-i aia lucru?
Denisa, foarte rar o pedepsesc prin retragerea cartii de seara, asta nu e un privilegiu pe care sa si-l castige, in opinia mea, ci o necesitate de cultura/invatare, cum vrei s-o iei. Daca sunt suparata pe ea, sunt atatea lucruri care ii plac si care pot fi luate...dar nu cititul. E smechera gagica, deci la voi tati e cu lectura de seara?
Rochiile sunt potrivite ca pret la calitate (din ce am vazut) si model. Adica as da banii astia, merita, sunt culori foarte frumoase si material fain. O sa-i fac Dianei la croitoreasa, am gasit deja ceva super pentru ea. De gala, of course. Nu-i necesar sa-mi trimiti, m-am inspirat de la tine.
Astery, e usor: ma doare capul, ametesc si vomit. Simplu, nu? De cand iau Betaserc nu ma mai doare capul, dar ametesc la fel. Ei bine, nu chiar, dar tot e nasol.
Esti mare figura, cum sa-i iei la copil pantofi de numere diferite? Dar vanzatoarele ce-au pazit?
Azi merg la tomograf, tineti si voi degetele incrucisate pe la ora 19. Si maine aflu rezultatul.
Pauza, am treaba.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna.
Azi i-am povestit si lui Viorel patania cu adidasii. Imaginati-va, copilul i-a purtat anul trecut o gramada si, recunosc, uneori ma uitam cam stramb la picioarele lui , spunandu-mi in sinea mea: "mai, dar ce picior mare are copilul".
I-am cumparat din Deichmann si este NUMAI vina mea, trebuia sa verific atent ce am in cutie. Culmea ironiei, la Razvan piciorul stang este mai mare cu 0,5 cm, si eu ca tampita l-am probabt cu dreptul, uitand ca pe el intotdeauna va trebui sa-l probez cu stangul, la cumpararea de incaltaminte. In fine, acuma ii dau la gunoi adidasii, ce naiba sa fac cu ei ?

Razvan este cam cu nasul infundat, asa ca l-am trecut pe homeopate (Ingrid ) si Eferalgan pediatric (sirop), sper sa-si revina. cand e nasucul infundat - e destul de nasol, dar v-am mai zis asta. Ieri cand am mers sa-l iau de la gradi vorbea foarte pe nas, in concluzie am dus degeaba picaturi de nas acolo , se pare ca au disparut in neant.

Mai revin eu.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

www.dropshots.com/asteryaro6#date/2010-04-20/19:43:16" target="_blank">DE VIZIONAT SI ASCULTAT

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO

Mergi la inceput

CRISTINA am vizionat filmuletele,wow wow wow cate poezii stie si ce intonatii mai baga!!! Eu cred ca cea mai mare victorie de pana acum e faptul ca tipele de la gradi nu s-au prins ca ar fi Razvan oarecum diferit! Ca normal lor le-ar fi sarit prima oara in ochi ceva de era ce .Dar daca nu s-au prins inseamna ca totul e super ok acum !
INGRID tin pumnii,deci doar maine afli ce si cum?

Pe mine m-a pus michiduta sa o iau pe Diana cu mine,asa ca nu am rezolvat mare branza azi cu declaratiile,in schimb cand ne-am intors iar avea febra si inca 38 Totusi am rezolvat niste chestii pe la banca si platit facturi,pe urma am luat nr. de la finante - ca s-au modernizat astia - si pana am ajuns la rand am dus-o la MC Donald ,apoi la Alpha Bank de alaturi unde lucreaza fata unei foste colege de birou, o fosta colega de liceu si o fosta colega de liceu + prietena.Prima are o fetita deodata cu Diana si e gravida in 4 luni,a doua are un baiat mai mare cu vreo doi ani decat Diana,iar a treia si ea are o fetita cu cateva luni mai mica decat Diana.Deci am avut pe ce teme socializa Din pacate cu prietena asta de cand a nascut, nu ne mai vedem,ca e "maritata" cu banca si n-are timp de nimic . Acum insa cand a auzit ca merg la mare cu cealalta prietena - noi trei eram cam nedespartite in liceu si dupa,ba chiar am fost la mare impreuna - a devenit brusc interesata,cica ar veni si doar ea si fata,daca se merge in asa gasca Ca barbatus-o nu suporta marea - si bine ar si face de-ar ramane acasa si sa le lase doar pe ele.Acum ii trimit si ei linkul cu hotelul sa il studieze,asa ca poate cine stie,ne mai trezim cu o Alessia-Alexandra de varsta alor nostrii in zona ...

Mergi la inceput

Uite ca uitam DANIELOOO urcasi pe cantar zilele astea ??? Ca am auzit ca se slabeste la greu construind grajduri pentu vitei AVIZ AMATOARELOR !!! Ioaii bine ca nu ma bagai si io,asta imi mai lipsea sa slabesc mai mult decat am facut-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si un ceai african de la mine, expresso mai incolo
Ingrid-tinem pumnii azi la tomograf. Emma primeste o poveste din gurita, si i-am spus ca de acuma incolo vom renunta la cele 30 min de desene care le vede dimineata cand maninca si jocurile de la leapfrog cu cars, tinker bell si dora i le iau. Dar la noi mai tine faza cu lectura, am observat ca dupa o zi in care nu primeste se vad progrese imediat.
Cris- super e Razvan si cate stie, bravo lui si ca rezista o zi intreaga la gradi-sper si eu ca pina la sf. anului sa ajungem si noi la fel si sa se poata duca la M zi intreaga.Noi am schimbat putin tactica de a face programele si combinam la greu si sunete si incercam sa obtinem de la el cuvinte noi in orice mediu-sper sa si reusim, cu programele ABA sta bine, le face in diferite medii, pe majoritatea, se pare ca cu matematica si cele care implica comunicare mai putina, le executa super rapid si oricand.
Moni-sanatate Dianei, ce nasol e cu virozele astea,eu cred ca Alex nu scapa in vara asta fara scoaterea polipilor caci are si se cam chinuie cu nasul si nu l-as mai chinui inca o iarna dc e asa de simpla procedura.
Bee,Anam si Daniela-ceva vesti?

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salut

Ma chinui de vreo 3 zile sa mai bag si eu o postare si tot apare ceva. Nici acum nu m-as mira sa intervina..soarta:))
Noi suntem ok desi mai degraba asa sper decat ar fi. Ioana era bine luni si marti si asta gratie ciocolatei...CRED si SPER ca asta m-a scos din bucluc. pai sa tot tinem astfel de regim Oricum ieri a fost ziua cosmarului meu si a prietenei Ioanei(vecina Romina) unde Ioana a bagat tort si suc. Nu cred ca este grav dar....om vedea, sper sa scapam. In schimb muceste de vreo 2 zile si azi vad ca si tuseste in timpul somnului. Rares parea un pic infundat aseara, azi dimineata era ok dar pe la 12 il durea burta, capul...maraia , temperatura doar 37.8 rectal...Oricum i-am dat un pic de panadol(5ml). si-a revenit dupa aceea si a mancat s-a mai alergat/batut/certat/jucat cu sora lui si acum dorm amandoi.
Eu sper sa nu fie grav si sa scapam ieftin doar cu siropele si fara prea mari crize...etc. Si acum sa vad daca-mi mai amintesc ceva din ce am citit.
Acum ca mi-am amintit...Fructele pentru copii sunt bune in masura in care sunt de sezon si pe cat se poate din Romanica(tarani). Adica trebuie evitate fonfleurile din magazine ca sunt pline de nitriti(pepeni, capsuni, piersici, prune si multe altele)
Denisa, ce-am patit cu pozele tale... nici n-am mai apucat sa scriu vreun comentariu pe acolo. Dupa ce am admirat-o pe Emma si pe Alex, au inceput copii mei sa vrea si mai multe poze, si mai multe si asa trecuram in revista, statiunea de schi, hotelul si alte cele si ajunseram la piscina. jale nenica. S-au imbracat ai mei copii in costumele de baie si-au pus halatele si HAI!! Unde? La piscina!!! Si da-i scandal si incercam sa-i conving ca-i frig acum, ca nu avem piscina...bla bla bla vreo ora! Am zis ca nu ma mai uit in veci cu ei la poze! Adevarul ca arata super tare piscina aia. rares vroia in piscina albastra(adica aia mai adanca) si Ioana in cea verde(ala era jacuzzi?)
Ia auzi si Emma ce sa faca!!! Pitricica in ureche. se pare ca stfel de prostii fac frecvent copii. Deja este al treilea de care aud la noi aici.
gata cu prosteala...trebuie sa fug. s-au sculat amandoi si a venit si cumnata mea cu Eva. plecam la plimbare.
Bee fata draga nu mai dispar bolile de la voi! Vad ca si noi un pic pe urmele voastre.
Au dreptate fetele, ar trebui sa te cauti si tu un pic. parca o patisi si anul trecut la fel si ai ajuns cu pneumonie la spital...sau nu erai tu.?
Mira eu imi amintesc despre faza cu david bolnav si nu-ti dadea dr antibiotic! Cred ca ne-ai mai povestit si alta data.
Ati avut vecini bolnavi de gripa porcina??!!! Cred ca muream de frica si bagam copii in carantina!

Mergi la inceput