PRIETENE FARA TITLU (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA ma bucur tare ca aveti iar caldura Cred ca eu tampeam fara ...
Super la voi cu asa sistem,normal ca si mie mi-ar conveni,dar la noi pana ti se dau rezultatele trece boala plus ca platesti tu. Si mai ales la sugari e cumva normal si la pediatrii sa nu riste sa ajunga la complicatii.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Eu mi-am spalat parul, asa ca m-am lungit pana sa ajung la comp. Vroiam sa-i raspund Mirei, dar am ramas ca la dentist cu Bee si micutul. Auzi la voi, la spital cu laringita! Scapi de una, dai de alta! Bietul Razvan, urata boala. Cum sa te odihnesti, cand e mereu cineva bolnav? Apoi zic sa te duci la medic ca nu-i de gluma cu tusea ta. Si durerile din spate. Eu am avut o forma de, hai sa-i spun raceala, cat a fost Dia in spital. Tuseam de rupeam, cot la cot cu ea, dureri mari in plamani..tot tacamul. Am fost la medic, nu se auzea nimic. Noroc, na. Si totusi, a tinut vreo luna boala. Iar tu, slabita si nedormita cum esti, sa nu mergi...mai gandeste-te si la tine o secunda, poti?
Mira, iau Betaserc de 24 mg de 3x/zi. Mi-a marit de la 2x pentru ca nu avea efect. De condus, rar. Cum sa o fac cand se misca pamantul cu mine? Mi-e frica sa ma uit in jos cand merg. Brr.
Tensiune? N-am. E foarte mica, 90 cu 60. Creste la 110 dupa 4 cafele (am testat). Nu stiu, are legatura cu vestibularul cred. Adica sper. Ca daca e altceva, am pus-o.
In sfarsit e cald si la voi in casa. Aici iar ploua, am iesit pe balcon, zici ca vine iarna again. E asa un miros ciudat...de raceala.
Smechera Selin, vrea la tracancaneala cu sora-sa. Dar de ce nu merge si ea la gradinita? Nu-i bolnava, nu?
Moni, chiar asa, sa-si rupa fata dintii in colac. Se poate? N-am apucat sa ma uit la poze, o voi face maine de la servici. Si la Denisa la fel, habar nu aveam ca si-a schimbat iar contul pe drop. Am vazut poze pe care nu le stiam.
Legat de medicamente, eu prefer sa-i administrez Dianei ce mi se recomanda, cu exceptia homeopatelor, fireste. (fara suparare, gagici) Ma iau si dupa instinct, daca nu-i trece si nu-i trece, atunci inseamna ca s-a complicat si da, antibioticul e necesar. Daca face febra 3 zile si dupa aceea e in regula, fara tuse etc, nu ii dau. Ma rog, nu-s medic, insa imi cunosc deja copilul...de ex. Diana daca face febra mare, nu scapam fara antibiotic. Trec si 3 si 4 zile...ea la viroze nu are febra, doar la infectii bacteriene. Si otite, unde e obligatoriu antibiotic, avea dreptate medicul Mirei.
Astery, nu-mi aminteam pozele cu el legat, dar mai bine nu ma uitam. Ce mi-o fi trebuit, doar m-am enervat cat de dobitoci erau aia din spital. Doamneeee....
Ups, mi se descarca laptopul (eram in pat). Fug, daca nu revin, noapte buna si sanatate la toti copiii bolnavi!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mira, din pacate ce spui tu, stiu si eu cu antibioticele! Noi am facut analizele, fara exudat si antibiograma, ca la ce forme baga Razvi nu e chip sa mai asteptam!!! Deci au primit numai la chestii complicate si dovedit bacteriene. Numai ca din pacate s-au inseriat, nu ca nu ar fi primit ceea ce tb! Intai o raceala care a dat in bronsiolita la Ana si Tavi.La Razvan a trenat si a urmat o infectie respiratorie acta cu leucocite peste 20 mii. Imediat, Ana si Razvi au facut amigdalita cu febra 40, iar eu si Tavi o viroza cu tuse agasanta. Acum sa zicem ca au depasit si amigdalita dar R a facut viroza mea cu laringita cu tot. Acum, nu-i mai dau antibiotic, ca nu e inca cazul. Ce sa mai zic. Wow ce patanie cu centrala. Bine ca a venit caldura. Asta e si cosmarul meu, recunosc. Sa ma trezesc fara centrala.
Moni, eu te cred, dar imi mentin parerea. Ai mei, n-au facut niciodata otita de la bronsiolita. Otitele, ca au fost, le-au facut de la infectii respiratorii acute de cai superioare. Si tot nu pricep eu cum spune ea ca aude secretii in gat, dar nu in plamani si totusi e bronsiolita. Bronsiolita e cu secretii in plamani. Mucus pe bronsiole, inflamatia peretelui bronsic.....porcarii din astea. De fapt, tu zici ca haraie, deci e clara treaba.
Astery, . Mi-am adus aminte de baba aia agresiva. Brrr, ce urasc oamenii de genul ala! Si ce scump e baiatul tau mare!
Denisa, , bag ochii la poze. Anul asta mai skiaza Emma?
Ingrid, nasol ce povestesti tu! EU o am pe mama asa. De muuult! Dar tu esti prea tanara pentru simptome de genul asta.
Cu serviciul, la toamna, la liceu in comuna la noi. Ana si Razvi la gradi cat nu vor fi bolnavi. In rest acasa, cu ai mei. Daca mi-ar da mana as angaja o femeie la ei, dar nu cred ca anul asta! Si in plus voi fi cat de cat aproape de ei. Banii or fi ei mai putini la inceput, dar mai am eu si alte planuri pe care trebuie sa le urmaresc in timp. Macar sa fie copiii sanatosi si sa mai creasca si ei. Cu ei mici, e imposibil sa faci ceva daca sunt si bolnavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

iar pe aici
curatai baia ca nu se mai putea, am gasit si un spray dezinfectant de pe vremea gripei porcine si dadui si cu ala peste tot.
Ingriddddddd, pai Seline abia in aug poate merge la gradi. TRebuei sa aiba 4 ani impliniti. si s-ar duce invartindu-se dar nu poate.
Mai am sa adun rufele sa le pun la loc, de calcat poate .........luna viitoare, daca nu mai i-a barbatu pe sus sa ma bag in pat.

Bee e bine daca ai post acolo in sat. Esti aproape si repede acasa. Ce o sa predai? sigur ai mai spus tu dar eu nu mai stiu

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.

Mergi la inceput

In sfarsit i-am pus si eu la orizontala,dar nu-s chiar adormiti de tot
BRANDUSA super ca ai gasit post in comuna Pana atunci fa bine si mai du-te si tu la doctor!
Legat de ce-a auzit sau ba pediatra,eu asa am inteles ca nu se aude nimic la plaman cu stetoscopul adica nu gen pneumonie.Nu ma pricep daca bronsiolita se aude sau ba si ea cu stetoscopul,dar cred ca da ca e clar ca horcaitul ala se aude si cu urechea libera .Totusi nu pot zice nici ca horcaie in permanenta cand respira,doar uneori.Stiu ca bronsiolita e inflamatia bronhiilor mici,dar cred ca el mai are si in gat ceva ramasite de secretii ca se aude tare cand mai tuseste,asa ca poate la alea s-o fi referit de-a zis si de gat.
Si pe DC am citit ca poate duce la otite,dar mai ales citeam undeva ca daca reapare febra e semn de supra infectie.Si Tudor initial la tuse+raguseala nu facuse deloc febra,pe urma a aparut si ea,asa ca mai bine ii dau antiobioticul, ce e sigur e sigur,a lalait-o destul o saptamana si mi-a ajuns chiar daca nu era asa grav,dar e destul ca o noapte doarme ok,una ba si acum nici sa nu mai manance ! Ca pana ieri a mancat cat de cat!
La voi tot n-am inteles in ce stadiu mai sunteti? Macar Tavi e ok acum? Mai,cat esti tu de anti-antibiotic dar acolo cred ca mai bine le bagai la toti o tura de antibiotic deodata sa eradicati toti dusmanii Si sa te inscri si tu ca vad ca nici tu nu esti mai bine . Gluma gluma ,dar altfel uite cum o tineti din lac in put

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mira, dezinfectant (contra gripei porcine)+ antipiatra am si eu ultima strigare, bine ca l-am terminat, ca guitza Tavi de la el. E am cam 4 optiuni pe studiile mele. Acum la fata locului, am dat peste directoarea care avea fix orele pe care le voiam eu. Si ea mi-a zis de altceva si am zis ca-i ok. Voiam industrie alimentara si m-am ales cu protectia mediului+ biochimie. Buuun si asa! Macar sa fie, ca la noi e haos general, anul asta si titularizarea e cam degeaba ca-s blocate mai toate posturile. Si in plus noi locuim in parc natural si as vrea sa caut ceva de lucru si pe langa parc, nu imediat, ci intr-un an doi, sa mai cunosc si eu lumea din imprejurimi. Plus ca avem un hectar de teren pe care se cere facuta o investitie productiva. Ca nu mai vindem nimic, ne-am strans de gat pana acum tocmai ca nu am mai vandut teren (cine sa cumpere?). Deh, vise diverse, mai incolo.
Moni, oi fi eu maniaca, dar nu inconstienta. Tocmai spuneam ca le-am dat 2 ture in ultimele 2 saptamani! Lui Razvi si Anei. Musai sa cat un homeopat bun, ca la Razvan am ramas fara idei. Si numai de scos polipii nu vreau sa aud! Cu febra revenita dupa raceala, da, ai dreptate. Depinde cum privesti problema. Caz concret, de paste: Tavi sub antibiotic o saptamana. Incetam, trec 2 zile si face febra 39 3 zile la rand. Apoi trece febra. Concluzie? O alta viroza. Si ni s-a spus si la doctor: pot sa treaca toata iarna dintr-o viroza in alta, fara a capata imunitate fiind virusuri diferite. Culca baiatul pe burta daca-i place sau pe o parte, daca sta! Pe al meu il pun bine intors pe o parte.
Fug langa Radu in pat, ca intre timp am alimentat si brotacul mic.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata! Haideti la a doua cafea!
Am stat cu ochelarii pe ochi sa ma uit la poze, iar acum ma dor din nou. Mi se pare ca vad mult mai bine fara ei. Ce chestie. O sa pun acasa poze cu aerul meu de intelectuala. Preferam aerul de pipita , dar cu boala nu te joci. Ma gadesc totusi sa ma interesez daca nu se poate opera, cel putin un ochi, la care am +1,25. E neplacut sa am mereu ceva pe nas.
Bee, cum descrii, iarna asta a fost una grea pentru voi, din punct de vedere al bolilor. Ati patit si voi ca si niste vecini: intai bunicii, apoi parintii, apoi copila....apoi iar cercul, bunicii si parintii. Logic urmeaza fata...dar poate scapa de virozele astea idioate.
Polipii se refac la varste mici. Pe la 7 ani e indicat sa-i scoti, mai ales daca dau infectii repetate. Am citit o groaza despre ei, sunt cazuri cand e mai bine fara. Dar musai sa te asiguri ca e asa.
N-o sa te mai intreb cum te simti.
Ce bine de tine ca ti-ai gasit aproape de lucru! Si meseria de mamica, vorba Anutei e frumoasa, dar te saturi de atata bine! Eu, daca nu mergea fata la gradinita, bolanzeam de plictiseala.
Moni, vazui ca iute te-ai pus pe cautat de bronsiolita. Traiasca netul, zau asa! Am scapat de temeri, nu mai studiez ce antibiotic ii da, ce sirop etc, daca nu-i homeopat (asta si pt ca nu e compensat si nu am chef sa platesc) e ok. Ma inteleg bine cu pediatra.
ce scumpa e Dia cu sepcuta, are un aer haios! Am vazut si filmuletul cu fratiorul, se ocupa bine de el sa-l distreze.
Denisa, ai pus niste poze placute mie, cele cu partia de schi, unde cerul e de aceeasi nuanta ca si in Egipt, la piramide. Am acasa niste poze, aceeasi nuanta de cer, doar pamantul difera, nisip acolo, alb de zapada la tine.
N-am observat-o pe amica tunsa, era dupa poarta si nu se vedea prea bine, oricat am marit poza, insa presupun ca e pana la umeri, nu? Si cum e creata, ii sede super, sunt convinsa. Deci a fost sedinta de tuns, acum i se vad si mai bine trasaturile lui Alex, adorabil, tu in varianta copil.
Dar suvitele tale? Hm? Mi-a placut cum te-ai imbracat si tu si Emma, mult bun-gust, bravo!
Astery, un cuminte baiatul tau. Sta la tuns ca un ingeras. Grozava e bluzita cu steagul SUA, ti-am si scris, cel mai bine arata in rosu. Ca o fetita.
Gata poliloghia...m-am lungit tare.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Nu am mai apucat ieri sa intru ca am fost sunata de la Montessori sa merg sa o iau pe E ca s-a jucat cu un baietel cu pietricele, si i-a ramas una mica blocata in ureche- ea nu se joaca cu asa ceva, nu stiu ce i-a venit domne, am fost la dr sa o scoata si sa ne asiguram ca e ok si apoi normal da-i din nou explicatii despre ochi,urechi,nas si sa puna mina sa asculte ca altfel va fi pedepsita.
Multumesc tuturor pt comentarii legate de poze, pe Emma am tuns-o pina la urechi putin mai lung in fata si nu prea mai are carlionti,doar pe la ceafa, dar o prinde mai bine asa freza si e mai usor la innot si patinaj.
Ingrid-rochitele le cumpar si nu sunt scumpe mai deloc,intre 20-30 cad maxim,ti-am zis ca dc vrei iti iau si le trimit prin mama pe 7 iunie,mersi de complimente.
Astery-vazut baiat smecher si scump in rosu,cum ti-am mai zis.
Moni-condoleante si sanatate lui Tudor cel miscacios si precoce in toate.
Bee-ce bine ca vei fi aproape de copiii in toamna, ce o sa predai la liceu?
Daniela-cand mai pui poze?Tu ai ceva planuri pt copiii cu gradi din septembrie sau mai stai pe acasa cu Rares?
Lili si Anamaria-mai dati si voi un semn de viata.
Va pup si sper sa mai intru zilele astea sa si scriu,de citit o fac

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Salutare si de la mine,in sfarsit pot baga nasul ca am reusit sa culc strumful - de-o ora ma chinui.Deja-s ko si eu.A fost mami si-a mai stat cu el si dupa ce am scos-o si cu Diana,timp in care am reusit sa dau gata niste declaratii urgente.Maine si merg cu ele , sper ca vine tati sa stea cu Tudor.Apropo taica-meu ieri a depistat ca ii e expirat permisul de conducere de vreo 8 ani Vorba lui mami,i-l mai reinoiesc astia in asa conditii? Stiti ceva? Pe Diana a luat-o mami de-aici.Nu stiu ce sa ma mai fac cu fata asta Rage p-aici ca tigrii,se miorlaie in ultimul hal,e capoasa,tropaie,sare,tranteste,pocneste,tzipa ,refuza sa salute sau sa vorbeasca cu persoane cu care ne intalnim pe strada ... zici ca a lovit-o strechea nu alta!!! Io inteleg si ca vrea permanenta atentie,dar chiar am de facut si actele astea si cand trebuie trebuie,e asa de greu de inteles la 4 ani sa nu ma intrerupa din minut in minut,cand o rog frumos si ii explic de n ori ???
Si colac peste pupaza aseara si azi-dimineata am auzit-o tusind si inca destul de harait,ea care nu tusea decat extrem de rar.Am intrebat-o cine tuseste tare la gradi si mi-a dat vreo doua nume,printre care fetita aia mai mare care ii tot face freza ,i-am zis sa incerce sa nu mai stea aproape de copiii care tusesc,dar va dati seama ce-o sa mai respecte ea asta Deocamdata i-am dat niste Humex si ei.Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea cu mancatul ca mananca groaznic de putin cu tot cu Pikovitul ala.In schimb toata ziua cerseste si negociaza pentru dulciuri Iar taica-su ieri vina acasa cu ea cu o bomboana pe batz Daca cu el om matur nu ma pot intelege nicicum sa nu ii mai dea dulciuri ,ce pretentii sa mai am de la ea ???
DENISA am vazut si eu pozele,nici nu mi-am dat seama ca ai tuns-o si pe Emma.Si mie imi place mult rochita aia,dar de scumpe-s scumpe si la voi,cel putin pentru noi ca 30 cad sunt aproape 100 lei deci un mil vechi Pret cam ca la C&A ca acolo am vazut rochii la asa scoruri,dar nici nu erau asa faine ca a Emmei.Din ce material e? Eu i-am luat Dianei o rochie de voal cu 30 lei,cealalta din bumbac cu 20.In We asta iar e ceva targ de data asta in pavilionul Expo si vor avea si gonflabile,deci clar o ducem.De cumparat insa nu prea mai am pe ce,doar daca gasesc ceva super extra deosebit ma bag.
INGRID mai lasa tromboanele si baga odata niscaiva poze !
BRANDUSA faine planuri ai,ai si resurse cu pamant si casa in asa zona.Cresc un pic copiii si scapati de atatea raceli si dupa aia cine o fi ca voi? Totusi ma asteptam ca nu mai racesc atat daca nu-s mai in Bucurestiul cel poluat si aglomerat,totusi sunteti mai izolati acolo,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara si de la noi.
Moni, esti prea pretentioasa, pe bune. Copil de 4 ani intelegator?? Haha, poate in visele tale.
Sigur ca vrea atentie permanenta, crezi c-o doare pe ea la basca de actele tale.

Eu am remarcat noua tunsoare a Emmei, dar ca o tuta, n-am zis nimic, m-am grabit si gata. Ii sade tare bine, si-n plus, parca e mai mare de varsta (am vrut sa scriu matura, dar se intelege ca naiba fara diacritice).

Ingrid, eu tot nu-s dumirita cu vertijurile tale, fata draga. Nu-i cam prea mult? Am avut si eu Betaserc atunci, dar... nu l-am inghitit.

Eu am reusit uriasa performanta sa-i cumpar lui Razvan anul trecut o pereche de adidasi de marime diferita, adica: dreptul 30, iar stangul 28. Si... am observat abia azi dimineata .
No comment .

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO

Mergi la inceput