PRIETENE FARA TITLU (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara si de la mine si io p-aci cu prosopul in cap astept sa mi se usuce parul.
DENISA eu zic sa nu il bagi chiar la asa program intensiv pe Alex,in primul rand ca e tare micut ... O sa progreseze oricum pana la toamna,ai sa vezi
CRISTINA faina iesire ati avut azi.Deci si maine va destrabalati.Cu ce te echipezi? Io maine dimineata sunt programata la cosmetica , macar sa fiu pe faza daca vine brusc vreme de plaja O sa caut pe net versurile alea sa le memorez intai eu,ceva ceva stiam si eu, dar nu destul.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Hello lume.Se vede ca a venit vara ca v-ati dat la fund.
Mie mi s-au dat peste cap planurili ca m-am trezit cu obrazul umflat dupa ce am inceput antibioticul,asa ca am reprogramat cosmetica si l-am trimis pe Tudor pe-afara cu taica-meu.Si cu Diana desigur,ca ea ii era oricum in plan.Daca nu eram umflata ieseam cu prietena-mea cu fetele ca m-a si sunat.Altadata ...
N-am chef de nimic deci n-am facut mai nimic azi ... ba da am scos si coarda de prin camara si o folosesc la incalzire inainte de gantere.Numai ca trebuie sa o cam ascund ca si-asa a pus Diana ochii pe asa ceva si e prea mica de sarit coarda.La fel cu ganterele in prima zi cand a dat de ele mi-a si tras o tura de plans ca n-am lasat-o cu ele ca sustinea sus si tare ca si ea poate sa le ridice
Am uitat sa va zic de Tudor ca l-a cantarit si masurat pediatra si are doar 8 kg si 70 cm la aproape 9 luni.Nu cred ca pana la un an ajunge la 9 kg la cat mananca si mai ales la cat ... se misca Parca il vad si pe el aschimodie precum Diana E drept ca acum inca arata numai bine, dar si Diana era cu cute la picioruse cand era mica si-acum o bate vantul.
Io m-am cam dezumflat si cu ganterele dupa ce am citit ca te poti ingrasa asa intradevar,dar doar daca mananci 5 mese consistente pe zi plus gustari intre ele Si mie tot nu mi-a crescut pofta de mancare,nu mai zic ca daca n-am asa pofta de mancare n-am niciun chef de gatit Iar daca n-am in zona ceva bun care sa imi faca pofta nici nu-mi vine sa mananc (deci mananc cat sa nu ma doara stomacul de foame) si uite cercul vicios Sper sa fie doar astenia de primavara si sa imi treaca ...

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Wow, ce faza cu reducerea indemnizatiei de CIC... mare porcarie.

Noi suntem bine, ne pregatim de serbare, Razvan va fi fluturas, din care cauza ieri cand am mers sa-l iau de la gradi era super bosumflat. Fiin'ca el vrea sa fie BATMAN, ce fluturas .

Aici vine vara, si abia o astept .

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Cristina, am inteles ca se reduc si pensiile salariile profesorilor, medicilor........ ai mei sunt cu totii afectati. sora-mea si cumnatu-meu profesori, mama si tata pesionari, verisoara-mea medic rezident. E cutremurator. Nu am cuvinte.
Vad ca la voi e vara, sunteti disparuti mai mult sau mai putin cu totii. La noi nu e vara, suntem infrigurati. Nimic nou, nu? din 1 Mai ploua, si ploua si iar ploua. 7 zile nu am vazut o raza de soare sau vreun peticel de cer senin. Sambata trecuta a fost in sfarsit frumos. Acum ploua din nou si asta cel putin pana pe duminica, luni. Nu ma mai mir de ce jumatate din medicii din Elvetia sunt psihiatri
noi suntem bine asteptam vacata din-naitea vacantei de vara. De maine dupa-masa pana dupa Rusalii. Stam pe langa casa, eu nu am liber.
Vineri mi-am luat liber, am fost cu Daria in padure, odata la doua saptamani au zi de padure de la gradinita. De data asta au fost invitatii si parintii la ......o petrecere de vrajitoare, si vrajitori binenteles. am costruit mature de vrajitoare,dupa care s-a exersat intens zborul pe matura. Deocamdata fara succes, s-a preparat o supa albastra de vrajitoare cu toate ingredinetele de rigoare -broaste, serpide Haribo, frunze de tot felul comestibile, pe care la final am savurat-o cu totii. Mama zapacita a uitat aparatul de fotografiat acasa
Da cel mai cel asteptam vacanta de vara. Fetele sunt tare nerabdatoare si numara zilele sau mai degraba noptile care mai trebuiesc dormite pana plecam in Romania.

Si c-am atat. v-am pupat.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola,
Nu pot sa cred inca ce mi se intampla . Acum trebuia sa fiu in operatie si sa va zic ce s-a intamplat . Moasa care imi facea reflexo , saptamana trecuta mi-a dat un test de sarcina sa il fac marti , inainte sa ma duc la spital . Desi a zis ca e inca curand totusi sa am eu constiinta curata . Da da zic eu [:D. Asa ca ieri l-am facut , am vazut ca a iesit o linie albastra , dci negativ zic eu si am plecat in continuare sa imi fac treaba , am si vrut sa il arunc la gunoi , dar nu stiu cea m-a oprit si l-am lasat acolo in baie . Dupa juma de ora intru cu Clara la baie, imi arunc ochii pe el si vad ca a mai aparut o linie roz . Ei na , zic oare de ce ? Stau si ma gandesc , zic sa o sun pe asta a mea sa o intreb sau nu ? o sa ma creada tampita ca nu stiu sa intrerpretez un test simplu . Zic , aiurea , nu am cum sa fiu insarcinata , da zic hai sa o sun . O sun ii zic ca am o linie albastra si una roz , o pun si pe ea in dubii , ca nu mai stie sa interpreteze , zice ca acum le-au schimbat testele in spital si nu mai stie care trebuie sa apara si care nu . Ma suna dupa juma de ora saraca femeie ca a ajuns la lucru si si-a facut si ea un test macar ea stie sigur ca nu e gravida si clar ei i-a iesit doar linia albastra si nu e, deci eu daca am si cea roza sunt insarcinata . Na aici io am ramas fara cuvinte , dar zic dar ce fac acum cu operatia ? Noroc ca ea lucrand acolo l a spital mi-a aranjat totul , s-a consultat cu o doctyorita gine si au anulat operatia , ramannad ca in caz ca nu e ok cu sarcina sau se intampla ceva , sa ma reprogrameze la operatie .
Dupa o ora m-a sunat ca daca vreau sa ma duc la spital era o prietena de garda si sa mai imi faca si aia un test . ma duc , ma cheama si doctorul in cabinet ca cica ce test mi.-am facut eu ca a lui iasa negativ . Noroc ca l-am avut la mine , i l-am aratat era identic cu cel de la spital (doar de acolo era ) si ramane asta cu gura cascata . mai face inca unul si dupa ceva vreeme incepe sa se vada si cealalta liniuta . Zice hai sa iti fac o eco , dar la eco nu s-a vazut inca nimic , e foarte mica , mie vineri trebuie sa imi vina ciclul , asa ca e foarte f devreeme . Si medicul m-a intrebat ca ce m-a apucat sa i mi fac un test asa devreme ? Pai zic maine intram la operatie si na voiam s afiu sigura . Ce sa zic ca de fapt mie nici prin minte nu imi trecea ca dupa un an jumate deja de incercari imi luasem gandul .
Asa ca eu nici acum nu realizez , tot cred ca e o greseala desi am 3 teste pozitive . Si uite asa am scapat de operatie

Mergi la inceput

ANAMARIAAAA felicitari !!! Sigur e bebe Deci de-asta erai tu online aseara cand trebuia teoretic sa fi deja la spital,chiar ma intrebam oare de ce ,dar n-am apucat sa te iau la intrebari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

ANAMARIA
Ce bucurie! FELICITARI!
tare frumos ai povestit, aproape ca ti-am simtit emotia, si parca te si vedeam .
Sarcina buna si usoara !

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Anamaria, Felicitari!! Ce veste extraordinara!!
Ma mai uitam din cand in cand sa vad ce veste ai, cum e cu operatia, uite ca sunt alte planuri acum, super!
Moni, bine ca nu mai duci fata, daca era vanata de la frig, mai rau faceai. De era si ea mai grasuta, dar e stilul fiicei mele, piele si os, normal ca tremura intr-un bazin cu apa calduta. Eu voi merge la Gyula des si acolo o invat sa inoate. Si la mare. Ca am o cunostinta ce si-a dus fata la bazin (scump domule, scump, dincolo era mai ieftin) si dupa fro' 10 ore habar nu are sa inoate. Bani aruncati.
Sta bine Tudor cu kg, ce te plangi? de ar fi avut si Diana mea greutate la 9 luni, ehe..
Cum se simte Ghita, mai bine?
Denisa, toate cele bune tie, cum e noul serviciu? Ce fain de voi ca iesiti la cabana in weekend, eu am promis ca nu mai stau acasa, ma car la parcuri dendrologice, la Gyula, la dracu'n praznic, dar nu mai pierd zilele de sambata si duminica facand smotru ca inainte.
Ma bucur nespus cand aud ca Alex face noi achizitii, tu vrei sa inceapa un program intensiv de ABA? si lui si Emmei!
Astery, io tot pe aici, citesc si citesc, o sa ma uit si la cantecelul pus de tine, vreau s-o invat pe Diana versurile, le tin minte de mult, de mult. Cred ca e mortal Razvi cu poeziile. Noi iesim zilnic afara cu bicicleta, la toamna ii cumpar una mai mare, direct fara roti ajutatoare. Mai avem o fetita in zona cu care face concurs pe strada, aia are deja o bici cu roti mai mari (plus ajutatoare) si e inegal iti dai seama, fiica-mea tot pierde indiferent cat ar pedala de iute...apoi vine la mine si se smiorcaie, haha.
Deci, si tu cu trici/bici, super, aer curat si sport pentru copii.
Mira, suna bestial programul vostru de distractie, vrajitoare, supe etc, pacat de vreme, aici e cald, insa ploua, habar nu am cum sa-mi imbrac fata dimineata, parca-s in padurea tropicala: dimineata ploua, dupa-masa soare si cald.
Asa e cu reducerile astea, eu am bugetari in familie, pensionari, un amalgam de probleme, ce drac sa faci, iei kalasnikovul si bum-bum ca un guvern mai idiot si incapabil nu se exista pe Terra.
Moni, tu ai pus-o cu idiotii, 85% din parti. Cand am luat eu 600, indemnizatia era rezon, adica tot mai traiai, preturi cat de cat, inflatie mai cu masura. Amu...mori de foame.
Mah, va pe toate, azi e zi de salar, merg la KFC cu fata (o data pe luna) si apoi in Parcul Botanic cu bicicleta, daca nu mai ploua.
A invatat sa joace septica americana, turbeaza la propriu cand o bat. E asa distractiv sa joc cu ea carti...

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Nu stiam de ce m-am trezit de dimi cand afara ploua si diseara abia la 9.20 ajung acasa ca avem curs de logopedie..cand colo o veste super..
ANAMARIA-felicitari din inima si sa fie cu noroc si un bebe sanatos- e super cum le aranjeaza D-zeu pe toate
Ingrid-ma bucur ca ai scris, si noi va pupam si da, am decis ca pe timp de vara Alex va face intensiv ABA,asta dupa ce m-am consultat cu toti terapistii care lucreaza cu el si cu coordinatoarea de la gradi- pe vara acolo nu fac mare lucru cognitiv,asa ca el e mai castigat acasa cu terapie dimineata si dupa-amiaza cu copiii in parcuri si ce mai fac eu prin joaca..
Cris-voi cum sunteti,astept detaliile si mai arata-ne filme de la logopedie
Moni-voi ce mai ziceti?
BEE,LILI,MARCH-unde ati disparut?
Va pup si o zi buna,fug la job si astept sa vina si la noi vara im weekend 19C,ca acuma nu sunt mai mult de 10-11 si ploua.

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Wow Ana, felicitari! Sa fii sanatoasa! Si tu si bebita cu noroc. Asa apar copiii, in momente mai delicate poate. Dar vin cu bucurie. M-ai facut sa plang, ca-s mai emotiva asa cand vad o graviduta sau un bebic mic. Offf si la voi sunt dificile lucrurile....Ai vazut cum ai pierdut tu serviciul ala de care te plangeai si ca-l aveai si ca nu-l mai ai, cum vine bebele.
Noi ocupati unii cu casa, altii cu serviciul. Io cam necajita c Tavi momentan. Nu a luat in greutate de 3 luni, e luuung si slab, 8 kg, ca la 6 luni, rahitic cat incape, de asta nici nu sta in fund. Am mereu senzatia ca-l neglijez. Au fost bolnavi continuu 3 luni, acum sunt ceva mai bine si m-a luat ameteala si groaza definitiv din cauza copilului. Tb sa-l duc la doctor, bani, bani, bani. LA doctor e evident ca o sa trebuiasca sa-l duc la kineto si n-am cu ce....benzina, bani de dat la kinetoterapeut si la doctor....Fac eu cu el acasa, una alta si sa zicem ca se vede. E clar rahitism, ca de asta e moale, am zis sa-l intarc de tot si sa-l biberonez, dar ia biberonul? NUUUU! Nu suporta, nu vrea si nu vrea. EL se atarna de mine si atat. Io cu grasimea mea cu tot si nu am lapte cum tb cred ca de mult deja, ca deh painea nu face lapte dar de ingrashat si prostit cu siguranta! Ma rog, o sa vad. Noi ne-am fact-o noi tragem.

Mergi la inceput