PRIETENE FARA TITLU (64)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Aici Diana si noua ei cucerire Denis : http://www.dropshots.com/monica2010#date/2010-05-05/19:40:34
Tudor a facut un pic de febra si aseara si alaltaseara 37,4-38 ,cred ca mai are ceva secretii prin nas,dar tot l-am scos pe-afara ziua cand ea ok.Azi daca apucam mergem pana la pediatra.Si Diana e libera ca azi au la gradi consiliu profesoral.Ea inca doarme,dar Tudor s-a trezit la 6,30 si dupa ce a baut laptele a mai atipit dar doar pana la 8.Acum e la Baby Einstein CRISTINA mersi de el
ca mai sunt dati cand are chef sa stea si sa se uite,de exemplu acum se uita de vreo 10 minute
INGRID ce vesti mai ai?
DENISA sper ca e mai bine Alex! Voiam sa ii arat Dianei poze cu Emma la inot,atat am cautat si n-am dat de ele ,in ce drop sunt?
Mai revin daca mai are Tudor rabdare,desi e cam pe terminate ,a inceput sa strige deja
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Moni va si noi, pacat ca dvd-ul nr. 2 cu BE n-a mers sa-l scriu, o sa mai incerc in alta parte. Ma bucur ca lui Tudor in sfarsit ii place! Deci ai ajuns sa apreciezi 10 minute de liniste, asta da treaba.
Sper ca nu te-am virusat la PC, dar... am fost tepuita si eu, noroc de un prieten fff bun, care ma ajuta (de la distanta, cu ajutorul unui soft inteligent) si mi-a devirusat dragutul de calculator. Ca de obicei, al meu e plin de poze, dar n-am pierdut nimic. Si tampita de mine, nici antivirusul nu-l maia veam de ceva timp.
Cu inotul Diei - lasa asa, daca ea vrea, de ce nu? Profa respectiva sa se ocupe SI de ea, ca doar platesti, nu? Ca doar nu ti-o zice de la obraz sa n-o mai aduci. In fond e mititica, deci are nevoie de mai multa atentie. Si nu uita: Diana chiar are nevoie de inot, nu-i doar un moft al tau! Asa ca: tot inainte si mult succes!
Mai revin, mai plec la trebi.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO
![](images/user_woman.png)
Ana_m spune:
Hola ,
Moni daca crezi ca o incurca pe profa pe acolo , nu are rost sa o duci . Dar nu poti sa o duci doar pu si simplu asa sa stea in ap a, sa se mai joace , fara sa fie ea inscrisa la curs ? daca nu , uite ca acusi e vremea buna , peste o luna puteti merge pe strand la voi . Si o sa stea sa se balaceasca acolo si apa oricum o va si obosii si ii va face si pofta de mancare .
Pe mine m--au si¡unat de la spital , marti seara ma internez si miecuri ma opereaza
monica70 spune:
CRISTINA nu m-ai infectat ca mi-am dat seama din prima ca e virus ,nu aveai cum sa imi trimiti nus' ce link cu poze cand le ai in drop Dar inainte am mai primit de la cineva exact chestia asta si tot nu l-am deschis pentru ca imi era suspect sa imi trimita respectiva brusc poze
De inot e adevarat ca nu e un moft,doar ca teoretic acolo aia nu iau copii sub 5 ani si de-asta imi e ca o "incurca" pe tipa.O sa mai vad azi ...
ANAMARIA iti tin pumnii pe miercuri! Te si interneaza?
Nu am unde sa o duc acolo sa stea doar in apa, ca e bazin olimpic cu apa de 2 m adancime.Cand o fi vreme de strand om merge noi si la strand la balaceala evident.Ideea era sa invete sa inoate si as fi dat-o in continuare la inot "de performanta" (ma rog de intretinere o fi la ea,ca nu o vad io mare campioana ) ceea ce doar la bazinul asta se face.
Mai e in Arad asta http://www.activclub.ro/index.php?m=42 au o multime de tipuri de abonamente dar cu scoruri la fel de dragute si in plus e ceva mai departe si mai peste mana de mers,trebuie musai masina,pe cand dincoace in doi timpi si trei miscari suntem acolo chiar si cu tramvaiul,ca e statia alaturi.Au si acolo ceva cursuri de inot,dar e mai mult o joaca, am auzit ca nu prea ii invata sa inoate.Oricum ramane si-ala o varianta,eventual pe timp de iarna si dupa ce mai creste Tudor sa merg cu toti trei
.Deocamdata ne-am facut abonamente pe strandul din Arad pe tot sezonul deci de-acum numai sa vina canicula,sper sa fie anul asta ca daca nu drept ma impusc
,ca anul trecut pe canicula am stat la cotez
Ai mei s-au culcat amandoi Tudor pe la 13 (primul somn pe ziua de azi) ,Diana doar pe la 13,30 aa adormit. Tudor s-a trezit de vreo jumatate de ora si nicaieri nu ii e ok,maraie si tipa tot timpul,vrea musai sa o trezeasca si pe Diana nici pe jos nu ii mai convine,numai sa se ridice in picioare pe langa mobile . Evident ca nici in brate nu sta . Am fost si la pediatra si a zis ca are doar foarte putin rosu in gat,sa ii dau doar panadol dimineata si seara.In schimb m-a trimis cu el la ortopedie ca umbla cu picioarele in interior,eu nu prea m-am agitat ca asa a umblat si Diana o vreme.
Na va las ca nu se mai poate cu el
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
asteryaro spune:
Buna dimineata.
Moni, ma bucur ca macar nu te-am infestat. La mine a fost necesara o devirusare serioasa.
Ce se mai distreaza Dia la piscina, ce-mi place.
Iar Tudor... mortal, ca de obicei.
Denisa, fa-ti timp si mai baga si aici 2-3 vorbe, pai? Ce mai fac copiii?
Ana, tinem pumnii la operatie, Doamne ajuta!
Ingrid? Voi cum mai sunteti?
Noi suntem bine, dar Razvan inca tuseste. Azi merge la party, la 17.00, deci adio somn pe ziua de azi.
Aici a plouat in zori, cu bubuieli, tunete si fulgere, ca m-am trezit din somn. Si tocmai visasem RAZBOI ceva cu iugoslavi, talibani, naiba sa-i ia, dar tare tulburata m-am trezit...
Gata, plec, mai vin eu.
Azi avem pizza la meniu.
O zi frumoasa tuturor.
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
monica70 spune:
Buna dimineata.Intru si eu sa va zic cu inotul.Am hotarat totusi ca o inscriu din nou din septembrie.Tipa a zis ca acum a fost ceva mai bine Diana,doar ca tremura tare rau de frig si asta m-a facut sa aman.De doua ori a venit de la bazin la baie , ii clantaneau dintii cu tot cu halatul de pe ea ... mai veneau si alti copilasi dar nu tremurau asa.In primul rand aia se miscau mai mult in apa nu ca ea,in al doilea rand mai aveau ceva clisa pe ei nu ca Diana piele si os Si cand a iesit era efectiv vanata la buze E cald inauntru dar apa aia e mai rece ,special pentru inot,deci trebuie sa te misti in ea nu sa stai locului cum face ea jumate din timp ... Ieri le-a bagat si plutele si i-a plimbat pe rand cu ele.Din 15 copii cu care a inceput am mai numarat doar 11.
Diana mea s-a cam indragostit de baietelul ala de la inot,ieri era efectiv disperata ca se facuse aproape ora de intrat la bazin si el nu venise inca ... si cand a venit sa fi vazut fericire pe ea Iar Denis de cum a venit si-a vazut-o a apelat-o cu "maimutzica" La intoarcere iar s-au distrat de minune. Am si facut schimb de telefoane cu maica-sa ,poate ne mai intalnim pe strand (mai are si ea un baietel de 1 an) ,ca la locurile de joaca din zona sigur ne-om mai intalni.Inca nu mi-am revenit cand am vazut ce bagareata si lipicioasa fu Diana cu el
Cred ca ati vazut si in poze ...
Revin ca Tudor imi devasteaza cosul de gunoi de langa birou si in plus cam pute
monica70 spune:
Am revenit ... tare as mai bea o cafea dar deja am epuizat cele doua cafele zilnice.
CRISTINA cred ca sunteti la party acum,sper sa va distrati bine.Io m-am distrat de ultimul filmulet ce l-ai pus,neaparat trebuie sa o invat si pe Diana cantecelul ala cred ca i-ar placea.Ce faceai cu mini-butelia aia la fereastra ,nu ati avut gaz?
DENISA cum e Alex? Si chiar asa mai baga un rand si aici nu doar in dropuri! Valabil si pentru LILIANA
INGRID ti-au mai trecut nervii? Poti sa il anunti pe Genu ca Ghita e solitar cu el ... si el zace azi Il dor rinichii,de cateva zile azi si capul,plus ca a si vomitat ... tot tacamul deci
Sper ca lui Genu i-a trecut si ca Diana s-a refacut complet.
ANAMARIA cum stai cu moralul? Cum mai e vremea la voi? Frate-meu a muscat-o cu Barcelona ca a plecat de-aici vara si a ajuns acolo ... iarna ca ningea efectiv Dupa aia am inteles ca s-a mai inmuiat vremea.Parca maine zicea ca se intoarce.
Azi nu am trimis-o pe Diana la gradi ca a zis dimineata ca vrea sa doarma si-am lasat dupa ea ca oricum Ghita era cam indisponibil,io la fel ca Tudor s-a trezit pe la 4,30 a adormit abia dupa o ora si la 7 iar era sus Si cum eu is rea de somn ...
Pe la amiaza l-am lasat pe Tudor cu mami si am mers cu Diana in oras cu ceva treaba,printre care si pe strand sa ridicam abonamentele.Era pustiu ca a plouat azinoapte,dar macar verdeata si liniste ne-am mai dat in balansoare ...
Diana a fost tare figura aseara ,am intrebat-o daca Denis e gagiul ei acum avand in vedere ca i-a placut atat de el.La care mi-a raspuns nici mai mult nici mai putin ca or sa faca impreuna un bebe Trebuie sa o avertizez si pe viitoarea scocrosenie ce i se pregateste
Acum e la mami,macar pe ea a luat-o din zona ca si asa si eu sunt cam nedormita si cu probleme la dinti pe baza de curent/vant
Dentista imi zice sa imi pun vata in urechi ca am deschiderea larga si nu stiu cum,da' interesant ca pana nu am avut dinti pusi n-am avut abcese,cu atat mai putin de la vant/curent.Ma intreb ce naiba m-oi face la mare?
Am fost pana jos la farmacie si am intrat la magazinul de alatur sa imi ridic moralul si mi l-am ridicat cu o pereche de blugi mulati trei sferturi si doua seturi short + maieu pentru sezonul ce vine
Unul turcoaz altul vernil ... Mi-am facut si poze cu ele,mai putin moaca ca parca-s din filme e groaza
sa le am de comparatie ca peste doua luni sper sa arat cu totul altfel adica bronzata si cu ceva urme macar de muschi
Apropo de aratat ca muma ploii ... de cand m-am vopsit chiar si semi-permanent imi sta parul ca matura,nu imi place deloc,mult mai bine statea nevopsit chiar si cu fire albe printre.Adevarul e si ca acum e in curs de re-incretire dupa sarcina.Trebuie sa gasesc ceva sampoane mai de efect.Voi ce folositi?
Si-acum fug 5 minute la ganterele alea ca azi n-am apucat
Daca nu se trezeste Tudor intre timp,mai revin.Daca se trezeste cred ca plecam pe-afara ca a iesit soarele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Salutare,
Moni- ma bcuur de decizia care ai luat-o cu innotul.
Chris-sa aveti fun la party si Alex e la fel ca Razvan cu ceva resturi de muci si tuse.
Multumim de intrebare, Alex e in continuare cu terapie, ma gandesc serios sa ii cresc nr de ore pe la jumatatea lui iunie si pt iulie si august sa faca intensiv ABA si sa progreseze mai mult-sa reia apoi gradi din septembrie si sper eu sa ii fie mai bine dc avanseaza mai repede asa-CRIS-tu ce zici,ca stii mai bine ca mine
Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Revin ca am scris mesajul de 4 ori
Moni- am uitat sa iti urez spor la gantere si weekend fain.
AnaM-cum te simti, a decurs totul OK si esti acasa bine sper
Lili si Ingrid-toata lumea e bine, scrieti 2 randuri
Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani
asteryaro spune:
Salut la ceas de seara.
AM fost la party, ne-am distrat, de fapt copiii, ca mamele, nah... mai timide, noroc ca eu nu prea am tacut, chit ca am vorbit despre mine, despre vreme etc.
Moni, ma bucur ca va place cantecul , vezi ca noi am sarit un vers: COPILUL O DADACA... DADACA UN MOTAN... e fain, eu il stiu de cand eram de varsta lui Razvan, doar ca a trebuit sa mi-l reaminteasca Alina
.
Asa... deci dupa party am urcat in casa, ne-am bagat in haine "de lucru" (joaca) ne-am luat Loganu' si-am plecat in parculet la Prefectura, unde a venit si Alina cu Sorin si mama ei. Are, de ieri, si Sorin o trici identica cu a lui Razvan, doar ca e cu galben.
Am stat o vreme in parc, pana au aparut taticule niste nori amenintatori si "inficoshatori" astfel incat am plecat. Am mers cu totii la mine, unde copiii s-au jucat pe rupte, noi am sporovait ca fetele
, intrun cuvant mi-am mai limpezit si eu creierii
si tare bine fuse.
Maine va fi "o zi lunga" (citez din Razvan, evident ): dimineata parc, masa de pranz apoi pe la 16.30 cel mai tarziu 17.00 plecam la Bucuresti, la cununia religioasa ce va avea loc de la 19.00. Sper sa doarma putin in masina Razvan pe drum pana la Bucuresti, fiindca nici azi n-a avut parte de somn. Sanatosi sa fim.
Deci eu maine ma fac bella . Nasa este doctorita mea cu care am nascut
, si abia astept sa-l vada pe Razvan
.
Denisa, nu stiu ce sa zic cu privire la cresterea nr. de ore de terapie... mai trebuie si sa faca fata, sa reziste, nu-ti imaginezi cat este de solicitant. Pe mine ma storceau la propriu orele, pe Razvan nici nu ma pot gandi cat il solicitau... e imposibil de imaginat. Vezi ce sfat iti dau tutorii (terapeutele). Stai si tu sa faca macar 3 ani, sa vezi ce salt va avea, am eu un feeling .
Mai revin, ca sigur am uitat cate ceva.
(1),(2),(3),(4),(5),(6)