Culegeri mate gimnaziu

Culegeri mate gimnaziu | Autor: cl

Link direct la acest mesaj

Sincer, nu stiu daca am pus bine subiectul aici... Dar cum are legatura cu scoala...

Am si eu o intrebare: ce culegeri bune de matematica pentru gimnaziu stiti? Pentru clasele I-IV era cea de Calugarita. Are cumva o culegere si pentru gimnaziu? Am cautat pe internet si nu am gazit nimic. Daca aveti vreo informatie, ajutati-ma si pe mine, va rog! Alte culegeri (bune!), alti autori cunoasteti?

Va multumesc frumos !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Seria de la Mate 2000.

Si din cele vechi dar inca bune merge Gheba si Schneider.Astea 2 au avantajul in a fi bine structurate si poti alege exact ce fac in momentul respectiv la clasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

pentru clasa Mate 2000 e completa. Pentru performanta...la cerere.

Mergi la inceput

Grati nu ma lasa cu ochii in soare si zi-mi si cu "cererea "
Ca sa stiu ce caut.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

pentru performanta recomand cu caldura viitoriolimpici.ro unde au si articole grozave.

cu culegerile:
1. este fb si recomand sa fie parcursa in vacanta mare Probleme de aritmetica (metode de rezolvare, teste si subiecte de concurs) Paralela 45 - este pt clasele III-IV dar este excelenta acum, la terminarea clasei a IV-a.
2. cu mult drag recomand Matematica la minut http://www.piata-cartii.ro/detalii/21983/ROKA-SANDOR-Matematica-la-minut-probleme-pt.-tineri-de-10-14-ani Ozi a parcurs-o de placere!
3. Olimpiade si concursuri scolare clasele IV-VI paralela 45

4. pentru antrenament Arhimede sunt ok si cartile recomandate de ei.

Cred ca e suficient!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Baiatul meu lucreaza la cls a 5-a dupa Artur Balauca "Olimpiade, concursuri si centre de excelenta" sau ma rog: olimpiade si concursuri cls a V-a, scrie pe cotor.
Succes,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Merci Grati.
Din prima a lucrat si al meu multisor.
O sa le caut si pe celelalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Va multumesc frumos pentru recomandari .

Seria de la mate 2000 o are deja, plus inca ceva (lucreaza la clasa din ele, ca manualul e jaaaaaaaaleeeeeeeeee!). Dar vrem sa lucram, pe langa rutina, si ceva ca sa ne tina mintea treaza, sa nu "rugineasca". O sa comand Roka-Sandor si o sa caut prin librarii Artur Balauca (vreau sa frunzaresc cartea, sa vad ce e de capul ei) si o sa ma mai uit si dupa Gheba, sper s-o si gasesc.

Multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am fetita clasa a VI-a si de anul asta au inceput geometria. Desi pana acum ii placea sa lucreze la mate si o facea cu placere, de cand cu geometria nu-i prea mai place si o vad eu ca nu mai "straluceste", desi s-a calificat la etapa judeteana a Olimpiadei.
Acum au programa foarte incarcata, o stim cu totii, dar in vacanta de vara as vrea sa lucrez cu ea geometrie, in general, dar nu numai. Imi puteti recomanda o culegere? La clasa lucreaza dupa Mate 2000 si culegerea aceea ptr concursuri de care s-a pomenit, dar altceva? Spuneati de Gheba, se mai gaseste pe undeva? Si Arhimede parca tot culegere era pe vremea noastra, acum despre ce-i vorba?

Mergi la inceput

Gheba se mai gaseste numai la anticariate daca ai noroc, nu s-a reeditat.
Pentru geometrie tot de pe vremea noastra ( tot la anticariat) eu am pastrat Schneider ce are 2 volume dedicate unul de algebra si unul de geometrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LILIMAR spune:

Grati, poti sa-mi dai si mie mai multe amanunte despre matematica la minut. Ce contine si cam pt. ce nivel este. Ai gasit-o in librarie sau ai comandat-o pe net.
Multumnesc anticipat.

Mergi la inceput