Fulgusori Nov-Dec2009(61)
Raspunsuri - Pagina 6
laviniablaga spune:
Noapte buna all! Noi ne delectam privindu-l pe cupchil care vorbeste cu piciorusele!
raluci_b spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laviniablaga
azi am luat de la milupa cereale cu orez si porumb de la 4 luni! |
combinaciun am gasit, dar simplu cu orez....caut maine

Raluca, mamica de Remus Andrei
(8 nov '09)
Poze BUBUasa creste Bubu
ionelamaria spune:
seara buna pe bancuta vesela!
Tare-mi place de voi.... pai cum sa refuz eu inghetata de pepene???? (Andre) ca eu pentru asta fac .... aproape orice... dupa miros m-am infiintat
Noi il asteptam pe tati... cu emotie.... AMR 4 ore!!!!!!
Nu spun nimic de faptul ca nu am pregatit nik... eu nu m-am spalat... dar am spalat copchilul... ar trebui sa ajunga... nu????
Pup toate fetele mele dragi... probabil ca vreo 2 zile mai greu voi aparea pe aici.... dar... daca ma mai primiti... ( ca si eu am o gura cat o sura....) revin cu drag "acasa". Eu asa ma simt aici cu voi... si nu va laud , chiar simt asta...
Mami fericita de
Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga Noapte buna all! Noi ne delectam privindu-l pe cupchil care vorbeste cu piciorusele! |
hai ca am vazut rochia si nu am zis nimik, fumusica cam sexy mami unde pleci tu asa,
o sa fii o scumpa 
mama madame K acusi, dupa ce cazuram pe sub bancutza, pune la rece si luam maine din ele

(8 nov '09)
Poze BUBUasa creste Bubu
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria Noi il asteptam pe tati... cu emotie.... AMR 4 ore!!!!!! |
yuhuuuuuuuuuuu

(8 nov '09)
Poze BUBUasa creste Bubu
Alinus25 spune:
Buna seara
Am culcat si eu copiii, am fost plecati in vizita spre bucuria Rianei ca a avut cu cine sa se joace...
Lavi sa porti cu placere noile achizitii! Nu se prea vede in poza...
| citat din mesajul lui miany75 mi-am amintit... stiti cumva daca e k sa mergi cu bb asa mic la salina?... |
Buna intrebare....
A_driana poate David o sa fie cuminte in noapte asta si o lasa pe mami sa doarma. Pupam baiatu

Io vreau o inghetata de la strumfy, cu toping de capsuni si cioco

dymomo77 spune:
Ionela draga lipsesti tu doua zile dar cand vii o sa fii cea mai zambitoare de aici(
). Distractie placuta!
Ma scurg deja spre patut ca nu mai poci. Va pupic.
mami fericit de
Dan Mihail
ralu_seby spune:
Lili, am mancat azi capsuni..va spun maine dc a aparut ceva pe Matei.
Lavi, la cele 48kg ale tale, o sa arati suuper
Rgagapie, frumoasa roza cu basmaluta
, vb lu Raluci, intoarce bre pozelee
Bina dna doctooor, dar nu servesti nika nika?
Krelia, avem di toatiiii
open bar
Ionela, treci si parfumeaza-te ca mai e putiiin, sa-i cada lui tati bagaju din mana cand te vede
![]()
Dymomo, sper sa aveti o noapte linistita, sa fii in forms maine dimi
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
strumfy_12 spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria seara buna pe bancuta vesela! Tare-mi place de voi.... pai cum sa refuz eu inghetata de pepene???? (Andre) ca eu pentru asta fac .... aproape orice... dupa miros m-am infiintat Noi il asteptam pe tati... cu emotie.... AMR 4 ore!!!!!! Nu spun nimic de faptul ca nu am pregatit nik... eu nu m-am spalat... dar am spalat copchilul... ar trebui sa ajunga... nu???? Pup toate fetele mele dragi... probabil ca vreo 2 zile mai greu voi aparea pe aici.... dar... daca ma mai primiti... ( ca si eu am o gura cat o sura....) revin cu drag "acasa". Eu asa ma simt aici cu voi... si nu va laud , chiar simt asta... ![]() Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
si o sa iti simtim lipsa dar ne bucuram pt voi.Mami fericita de strumfita
ionelamaria spune:
Ranjita Siminei va fi minciuna pe langa mine![]()

Mami fericita de
Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE