Fulgusori Nov-Dec2009(61)
Raspunsuri - Pagina 18
many_bani spune:
Prin mesajul anterior vroiam sa va mai bine dispun si a iesit un kk, insa nu am nervi sa scot toate semnele
Asa........
Lorelix eu nu inteleg nici ce ai, nici ce vrei.......
Fetelor multumesc mult ptr. comentarii
Noi abia acum am terminat de mancat marul, dureaza o ora, incerc sa-l adorm putin, sa nu fie foarte marait la doctor.
O sa incerc sa intr dupa ce ne intoarcem de la dr.
LMA sarbatoritilor zilei
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
na_bo spune:
acum cate ceva si despre noi
Avem 6 kg..iiieeeeeeeee
am inceput sa papam suculet de morcov, cred ca mai mult iese din gurita...pana invata si mami sa mi dea
nu ne intoarcem inca de pe spate pe burta, numa intr -o parte
dar suntem vesele, chiuim de numa si cel mai important sanatoase
Lyly, Adriana, strumphy- mersi de comenturi
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxyaly Neata fetele Raluci ce papa Bubu dragul de el!!!!!!!!! Ce bunatati ii dadeai acolo? si apropo dimineata nu merg covrigeii cu rozmarin langa cafeluta lui Lavi si tigara lui Simina? mami Matei Constantin roxyaly-poze |
mar cu banana papa, trebe si cereale dar inca nu am luat
covrigeii merg mai la o bere, dimineata mai bine croisantele cu unt
natalia, cistinica, bine ati venit la topicul proaspat animat
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Cand am inceput cititul era dimineata, poate pana trimit meajul nu se face seara Hranesc fata si scriu cu stanga.
La multi ani sarbatoritilor de azi
Felicitari Laurairina ai talent
Lavi nu gasesc pozele de la parada, am pierdut tocmai defilarea?
pt gaza cu ochelari
Am si eu o nelamurire... e musai sa fie ligurite de plastic?De ce nu pot fi de inox? Si de ce trebui razatoare de sticla, in loc de storcator?
Mai era ceva de zis dar nush ce, citesc din urma sa-mi aduc aminte
Va pe toate!
Mami fericita de strumfita
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Prin mesajul anterior vroiam sa va mai bine dispun si a iesit un kk, insa nu am nervi sa scot toate semnele Asa........ Lorelix eu nu inteleg nici ce ai, nici ce vrei....... Fetelor multumesc mult ptr. comentarii Noi abia acum am terminat de mancat marul, dureaza o ora, incerc sa-l adorm putin, sa nu fie foarte marait la doctor. O sa incerc sa intr dupa ce ne intoarcem de la dr. LMA sarbatoritilor zilei |
s-a inteles sufieciient de bine, m-am amuzat
somnic usor
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
na_bo spune:
strumfy- din ce stiu eu se poate si la storcator , numa pt cantitati mici se foloseste razatoarea si tifon. eu am folosit , in lunga mea experienta de 2 zile razatoare de metal
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
many_bani spune:
Strumfy, eu folosesc razatoarea de sticla ptr. cantitati mici, cand o sa creasca cererea o sa trec la storcator. Lingurita de inox nu o folosesc ptr. ca imi este frica sa nu-i ranesc gingia. Cum acum il dor gingiile, Vlad mai si clantane lingurita si cea cu cupa de silicon ii satisface poftele
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
lorelix spune:
MA RETRAG VICTORIOASA SI N-AM SA MAI INTRU SA VA CITESC DIVERSELE LAUDE(ce a mancat sotul, ce amenajari am facut prin casa, vila...cine cu cine s-a mai impuns)..PREFER SA-MI DEDIC TOT TIMPUL COPILULUI MEU....si NU sa-mi fac nervi cerandu-va ATENTIE!
EU AM INTELES DE CE SCRIETI AICI!
SPER S-O FACA SI ALTELE!
LorelixDaniel-Matei
Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!
laviniablaga spune:
Ramonik...parca tu ma intrebai de inaltime...am 1.54...is piticanie!
Hai ca la noi in loc sa vina soarele a inceput o ploaue nasoala...ma imbrac acum cu rochita si incerc sa ma pozez...sper sa pot singura!
Ramonika spune:
eu stiu ca nu se foloseste razatoarea din inox pt. ca oxideaza alimentele. si lingurita de metal poate rani gingiile.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz