Ajutati-maaaaaa va rog
Buna.sper sa ma puteti ajuta in legatura cu ceva ce ma cam streseaza in ultima vreme..;)).Am fost la endocrinologie pt dureri mari de cap,unde miau dat un set de analize.Aklo mi-a iesit mare prolactina,ea find de 1172 mU/l.Mi-a dat tratament cu dostinex dar pe kre lam intrerupt.iar cand am fost a2a oara si am repetat analiza mi-a iesit prolactina de 1570.am facut un RMN cu substanta de contrast dar a iesit bn.nici doctorita nu isi da seama de la ce poate creste,va rog ajutatima..va pup
Raspunsuri
mvb spune:
Alex nu ma pricep deloc la analize, dar iti doresc din suflet multa-multa sanatate....Dumnezeu sa aiba grija de tine si in scurt timp sa devii mamica!...fii optimista si o sa fie bine.....poate e un puseu de tensiune... ce tensiune ai?.....sau poate de vina e astenia asta nenorocita de primavara

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, umple de bucurie si de veselie sufletele noastre!
gudinde spune:
Este bine ca ai exclus un posibil prolactinom.
Prolactina poate creste din mai multe cauze care trebuie excluse, una cate una, de medicul endocrinolog.
As vrea insa sa-ti mentionez o cauza pe cat de "banala" in ziua de astazi, pe atat de reala: stresul.
Si eu am avut prolactina de 1500, RMN curat si dr-ita care mi-a facut RMN-ul a fost prima care mi-a zis de stres.
Despre posibilele cauzele somatice este foarte greu sa ne pronuntam pt ca-s multe variabile de luat in calcul. Numai cu medicul endocrinolog care-ti cunoaste cazul poti face un plan de bataie pt gasirea sau infirmarea cauzelor somatice.
Multa sanatate!
ginamaria spune:
Alexutzaa prolactina poate fi mare din nenumarate cauze. Ce e clar ca scade fertilitatea, drastic,inhiband ovulatia, este un hormon f. crescut printre altele in endometrioza, de aceea fetele cu endometrioza nu pot face bebe......
Te pup si vb. cu un endocrinolog, asta in cazul in care nu ai facut-o deja. Tine-ne si pe noi la curent.
emilia.m spune:
Nu trebuia sa intrerupi tratamentul cu Dostinex. Doar la sfatul medicului se intrerupe acest tratament.
Poate fi totusi un adenom hipofizar de mici dimensiuni care sa nu fi aparut pe RMN... sau poate fi de la stress accentuat si oboseala....
Fa-ti periodic analizele de prolactina si nu mai intrerupe tratamentul decat daca medicul iti recomanda astfel.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Alexutzaa spune:
multumesc pentru cuvintele tale..ji vream sa zic k tensiunea tot timpu o am mica.. cam la 9 cu 6 ii tot timpu..:)..te pup..:*:*:...
tamaryllis spune:
Si mie mi-a iesit prolactina marita, parca o valoare tripla sau dubla fata de valoarea maxima. Mi-am dat seama ca luasem cu 2 zile inainte un metoclopramid si in ziua recoltarii eram f obosita(dormisem cateva ore in acea noapte). La o saptamana era in limite. Prolactina e f sensibila. Nu lua niciun medicament cu 7 zile inaintea recoltarii, sa fii sigura...
8+
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.