Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Buna dimineata burtici, buna dimineata Maya!

racusor, multumim pentru micul dejun! Pe tine te satura laptele cu cereale? Eu le consider gustare, nu masa principala..

bamboletta, felicitari pentru cuculetz!

Carla eu am Cutiuta Muzicala volumele 1-6, ti le recomand cu incredere. Acolo gasesti toate cantecelele cunoscute. Daca nu poti face rost de ele, spune-mi si ti le trimit eu.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

mie imi ajunge ca mananc un bol de lapte cu muulte cereale (musli cu fructe amestecat cu fulgi de porumb)

dar unde se gasesc volumele din Cutiuta Muzicala

multumesc

Bulina 28+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata si de la noi!

declaram o noapte cam alba - bebelina miscareata d pel ala 4 la 6!

Anca +22s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Neata si de la noi

Sa aveti o zi cat mai frumoasa si sa treaca repede ca sa vina odata w/e ca simt ca nu mai pot. PArca sapt. asta a trecut asa de greeeeeu si totusi azi abia este JOI

Si al meu bebe de vreo sapt. nu mai este asa de vioi si energic in miscari, misca insa zici ca doar face balet...finut...incet...poate cum li se micsoreaza spatiul din burtica si ei cresc nu mai au loc sa faca fotbal si asa se rezuma la balet

De azi intram si noi in 29 sapt. imediat incepem AMR-ul...brrrr...dar in acelasi timp este frumos ca ne vom vedea comorile. Ce a trecut timpul...parca acum deschideam odiseea si acuuuum...vom incepe AMR.

Elena, 28+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neatza fetele, va doresc o zi minunata si felicitari fetelor care au fost la eco si totul a fost bine, mai ales bambolettei care va fi mamica de baietel.
Ieri nu prea am avut timp sa intru dar v-am urmarit cat de cat. Am fost la institutul de hematologie sa-mi fac analiza pt anticorpi, sper sa iasa bine, maine o sa vad rezultatul, abia astept.
Vroiam sa va mai zic ca mi-am facut program redus la serviciu (8ore la 6 ore), am facut rost de la medic de o adeverinta, dar am avut mare noroc ca am scos de pe net din legislatie acest drept al gravidelor ca bineinteles ca habar n-avea de el si se pregatea sa ma bage in medical.
Sefii mei nu prea au comentat, a fost ok.
va pup

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

coteasca..f bine draga..eu din pacate sapt asta am lucrat tot 8-9 ore...nu mai zic ca zilele trec extrem de greu cu durerile astea nonstop..ce sa fac..spat viit imi iau 2 zile de concediu, ca nu mai pot.

Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Salutari si de la noi
vremea asta mohorata imi da o stare rea!

Pana la 11 sunt si eu pe aici, dupa care fug cu treburi. Am gasit un centru pentru gravide, e cam departe de mine dar e ieftin - 150 lei/puericultura de 4 ore, 25 lei/ sedinta gimnastica; la masaj e mai scump e cam 60 lei. Am zis ca de saptamana viitoare sa incep si eu sa mai fac putina miscare ca am luat prea mult in greutate si as vrea sa ma mai opresc. Plus ca am reducere daca sunt clienta clinicii de gine la care merg eu.

pup

27+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Anca, si mie a inceput sa-mi dea trezirea, la 4, la 6. Am noroc ca pot adormi la loc, dar deja ma pune pe ganduri programul lui, de o saptamana ma trezeste la aceleasi ore, cand zic eu ca vrea sa fuga cu burta

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Ne-am intors de la eco e baietel 100% deci treceti in listaDavid

bebe e ok e mai mare cu 2 sapt si are 465gr..la masuratori a iesit de 22-23 sapt..a cascat de 2 ori..riposta la sonda..se tragea cu mana de cucisi punea mana pe fata,tati e f fericit si eu la fel,colul e lung si inchis..abia peste 6 sapt mai merg iar..fiind la a doua sarcina si nefiind probleme a zis ca nu e necesar sa vin asa des...
data nasterii dupa ecograf ar fi 15.08.2010..cred ca o sa fie Leu
am primit si cd cu filmulete dar cam scurte

Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

felicitari draga mea...sa va traiasca putzica!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Si pe mine ma cam doare spatele ca stau foarte mult pe scaun, mai am si eu 3 zile de CO care chiar nu stiu cand o sa mi le iau. Am vazut de dim la stiri ca daca iti iei medical e posibil sa te verifice la domiciliu si daca nu te gaseste iti taie medicalul si primesti si amenda. In cazul meu e cam nasol ca eu am domiciliul stabil in Arges, si cand o sa intru in CO o sa fie o problema.

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Vad ca de cateva nopti iar am inceput sa merg la baie, undeva spre 4 dimineata. Sper sa nu ma tina asa pana nasc. Eu sunt tare rea de somn; daca ma trezesc peste noapte a2a zi sunt ca batuta. In plus pe la 6 m-am pricopsit cu un carcel de toata frumusetea la gamba stanga de am sarit din pat.

27+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput