Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CARLA,e bine ca din start iti fac cezariana,si nu mai e nevoie sa soliciti tu,pt ca e riscant la tine,asta ziceam si eu ca la fel as prefera cezariana in cazul gemenilor.cred ca numai un tampit poate sa te intrebe de ce ai ales doi !!!! seamana cu tipa aia care m-.a intrebat "dar nu iti ajungeau doi?" ..ca de ce il fac pe al treilea.
nu stiu daca e invidioasa lumea care spune asa ceva,mie imi e greu sa cred in invidie,dar proasta e desigur !!!!!!

BAMBOLETTA bravoooo,felicitari pt David !!! mie imi palce David,si e mai comun oriunde ar pleca in lumea asta.
e super cu pereche !

CARLA eu nu stiu nici un cantec,dar le inventam cu versuri in care neaparat erau numele lor si cat ii iubesc,hahha cred ca mai am un pic si inventez manele
bine ca nu ma aude nimeni

ALINA a pus prea putin ulei,cred.asa imi iesea si mie la inceput pana prinde cat ulei sa puna.cam un pahar.maine iti spun exact.
si pune blenderul in fundul vasului(ai vas as aingust?) si nu misca,bazaie acolo pana se ridica maioneza si abia la final ridica de cateva ori.
a pus lamaie si sare?sau otet ca in video.
eu cred ca a fost ulei putin.
pana invata,maioneza aia se poate drege cu un galbenus fiert,cu lingura.freci galbenusul singur si pui peste el usor maioneza aia moale,eventual nu toata.

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

BUna dimineata

Ma pregatesc sa plec la munci...bine ca mai sunt 2 zile si vine weekendul, ca vreau doar sa doorrmmmm

Azi aveti cereale cu lapte, sa ne dea energie

nu mai stiu ce voiam sa va spun clar, am neuronii plecati

bamboletta, eu am 1.65

o zi minunata

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

am schimbat si semnatura

Bulina 28+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna dimineata!
in legatura cu cantecele pentru copii, va recomnd cu caldura Cutiutele muzicale. Copiii le adora si stiu ce vorbesc sunt educatoare de ani buni.
Carla versurile le poti invata odata o bebelusi tai, vei vedea

saptamana 25 Ducu

Mergi la inceput

mi-am adus aminte ca mai am o problema...nu prea am mai luat in greutate in ultima vreme

nu ma plang, dar de vreo 2-3 saptamani ma invart in jurul a 61 kg nu stiu daca are vreo legatura ca am avut o perioada cand retineam apa sau cu faptul ca sunt mai activa sau cu oboseala ca de mancat am mancat ca inainte, a fost si Pastele, am mancat si multe prajituri de casa...

sper ca bebe sa fie bine, nici nu stiu cand merg la eco dar nu mai am rabdare vreau sa il vad ca e bine si a crescut

aaa, si nici bebe nu mai e asa poznas ca inainte, misca mititelul, dar parca inainte era mai vioi

cred ca sunt mai sensibila zilele astea ca ma simt franta

Bulina 28+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Racusor, multumim de tratatie! Eu zic sa nu te mai ingrijorezi, ii ajunge lui bb oboseala ta de la munca, poate ai mai eliminat din apa, poate din cauza faptului ca ai fost stresata, ideea e ca bb oricucm creste, atata timp cat ai mancat nu-ti bate capul! Am o prietena care a pus 16 kg in primele 2 trimestre, si in ultimul numai 1 kg, si bb a fost de 3,7 kg, asadar, ai si tu perioade si perioade.

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata burtici, buna dimineata Maya!

racusor, multumim pentru micul dejun! Pe tine te satura laptele cu cereale? Eu le consider gustare, nu masa principala..

bamboletta, felicitari pentru cuculetz!

Carla eu am Cutiuta Muzicala volumele 1-6, ti le recomand cu incredere. Acolo gasesti toate cantecelele cunoscute. Daca nu poti face rost de ele, spune-mi si ti le trimit eu.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita
RODYCA faza cu scosul bebelului,spre final cand mai sunt doar piciorusele..cum a fost ...insistau rau hai hai nu vrei?hai sa il scoti tu si eu nu si nu ! ca nus tiu de ce imi era frica...cred...si asa au insistat ca DE RUSINEEEE am scos,sa scap de ei ca pt ei era ceva asa normal,sa colaboreze mama,ei erau asa entuziasmati,chiar ma gandeam cat bucurosi erau desi ar fi trebuit sa fie plictisiti si satui de atatea nasteri,dar se vedeau asa ca faceau cu asa drag,ca fiecare copil pt ei era o viata pe care parca o dadeau ei !!! si mi-am zis,bai sunt mai entuziasmati astia decat eu,si nu e posibil ,daca ei o iau asa natural,eu de ce ma comport ca si cand ar fi ceva aiurea???? pt ca asa suntem educati,aiurea ! sa nu vedem frumosul si naturalul,sa credem ca totul e urat ,ca asa am fost invatati...in familie nasterile erau descrise urat,femeia era "murdara" apoi,barbatii nu aveau voie sa vada ,se spunea ca raman impotenti saracutii de ei
Eu am intrebat si la cursuri si in spital,de curiozitate,daca lesina barbatii,si mi-au spus ca NU.ca ei nu au avut cazuri de lesinuri.
deci,daca or fi,sunt putini,si tot asa din cauza ca nu sunt pregatiti,ca nu se poate sa lesini din asa ceva,ca efectiv NU E MARE LUCRU !!
nu e nici ce se vede pe video,el nu vede chiar asa.ceea ce simtim noi ca mame,simt si ei in momentele alea,chiar si durerile,stresul,deci nu stau ei sa judece cum judecam noi acum daca vedem pe ecran o nastere !!! acolo se petrec asa repde si in vartej lucrurile ,si se amesteca atatea sentimente si ganduri ,ca e total diferit de cel care ar vedea pasiv la un ecran.
cunosc barbati care la primii copii nu au asistat,nascandu-se in Romania,si la urmatorii au asistat aici,si au spus ca e diferit totul !!! diferit sentimentul,ca simt ca si cand ar fi nascut si ei,ca la primul le ia ceva timp sa se obionsuiasca cu bebe,e cineva nou in viata lor.pe cand daca au asistat la nastere,au simtit in prima secunda de la prima respiratie,la fel ca mama.

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Vaaai Aaelita, asa de mult mi-as fi dorit ca sotul meu sa imi poata fi alaturi la nastere, dar nu se poate, in Bacau cel putin nu se poate decat la privat. Chiar daca am fi avut bani de nascut la privat, tot nu am fi putut opta decat pt cezariana!
Intr-adevar, mentalitatea la noi e diferita, dar na, noi preluam numai superficialitatile...

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Fetele, eu am bagat pe mailul comun cate ceva pt copii, daca ocupa prea mult, luati daca aveti nevoie si stergeti restul.

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Sa aveti o zi buna.
Si eu as vrea sa ii cant copilului meu, dar prefer sa ma abtin, nu am voce deloc. O sa apelam la CD...
Racusor, nici al meu nu misca la fel in fiecare zi. Are perioade si perioade... se joaca cu mine...in cate o zi il simt aproape mereu, si apoi tb sa stau f atenta sa ii simt vreo miscare, e stresant uneori.
Mie sanii nu mi s-au dezvoltat la fel...Stangul e mai mare, asta inseamna ca o sa am lapte doar la un san?

Paula, 25+ cu Andrei

Mergi la inceput