Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
aelita spune:
BUMBLEBEE-imi pare rau ca nu poti sa alegi sa asiste sotul si in spitalele de stat,chiar nu inteleg de ce,ca aici nu e vorba de vreo aparatura sau de bani in pluc,chiar nu stiu de ce la stat nu se poate,daca la particular da.
diferentele intre stat si particular ar trebui sa fie doar de confort,aparatura,deci de bani.Si nu de practica.
pt cine nu vrea sa asiste e ok,dar pt voi care ati vrea,nu vad normal sa fie nevoiti sa mearga la particular pt asta...Ma gandesc,cei de la particular tot o echipa medicala sunt..la ei de ce s-o putea..
ELADEA ma bucur ca ai gasit aparatoare din aia !
ALINA 350 ml era in video ala??? si eu credeam ca e mai putin,m-am uitat doar la tehnica ..
incerc azi neaparat sa iti filmez.
NASTEREA PREMATURA ,GENETIC..eu ma gandesc ca,daca e ceva genetic,are mama ,nu copilul,nu? adica gravida naste prematur din cauze sa zicem "ale ei",nu ale copilului.deci daca ar fi ceva genetic ma gandesc ca s-ar mosteni din familia mamei,nu a tatalui..
desi nu am auzit ca s-ar transmite,dar daca ar fi ceva,cred eu ca ar fi pe linie materna.
dar de cele mai multe ori,factorii sunt externi in cazul nasterilor premature.
22+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
anca_vlad spune:
La mine cauza a fost, la Vlad, uter nedezvoltat si cand s-a ingreunat sarcina nu a mai putut tine si au inceput contractiile-iar uterul a facut ce stia mai bine!
Dar sunt si cazuri de malformatii la bb si se declanseaza travaliu prematur si ff prematur!
Sper ca acum sa fie altfel si sa ma mai lase cu contractiile!
Anca +22s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
anca_vlad spune:
eu am cumparat de la mica publicitate hainute pt vlad-la carucioare m-am uitat si la patuturi dar multe dintre anunturi nu mai sunt valabile!
Anca +22s
POZE VLADUT
matusa77 spune:
Si eu voi merge sa fac dozarea de anticorpi in saptamana 27, apoi o sa fac vacinul pentru Rh negativ in saptamana 28 asta daca nu apar anticorpi.
Mai este cineva in situtia aceasta?
saptamana 25
Ducu
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m M-am uitat pe Mica Publicitate, la carucioare. Sunt oferte f bune.Imi si place un carucior de acolo f mult. Ati luat careva ceva din anunturile de la mica publicitate? Paula, 25+ cu Andrei |
da paula...si eu am cumparat diverse de la mica publicitate...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bumblebee spune:
Paula, eu mi-am luat carutul de pe mica publicitate, sunt f multumita. Cred ca depinde si de seriozitatea celor care pun anunturi
.
Alina
24+ cu 
gargarita
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matusa77 Si eu voi merge sa fac dozarea de anticorpi in saptamana 27, apoi o sa fac vacinul pentru Rh negativ in saptamana 28 asta daca nu apar anticorpi. Mai este cineva in situtia aceasta? saptamana 25 Ducu |
Intru si eu in club.
Eu stiam ca vaccinul se face imediat dupa nastere, in functie de rh lui bebe.
Cris
26+ cu
paula_m spune:
Am vb cu posesoarea caruciorului ,doar ca tb sa fac un drum la Bucuresti, ca vrea sa mi-l predea personal. Dar merita, caruciorul e mult mai ieftin decat in magazin, si mai salvez niste banuti. Sper doar sa fie in stare buna, in poze asa arata.
Paula,
25+ cu
Andrei
anca_vlad spune:
paula, pune un link cu caruciorul sa il vedem!
Anca +22s
POZE VLADUT

20+