Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Da, Luminel iar probleme cu sotul. Sau ca sa ma exprim mai corect.. din nou!
Si de aceasta data a venit cu propunerea de a ne desparti, justificand acelasi motiv, ca el s-a saturat. De ce anume s-a saturat, inca nu am reusit sa inteleg si nici nu mai incerc sa o fac. Cert este ca nu am mai stat la nici un fel de discutii, ci am luat legatura cu avocatul si saptamana viitoare urmeza sa ne intalnim sa ii dau actele sa deschida procesul. Totul e in functie de Bogdan, de cat de bine se reacomodeaza la gradi, sa il pot lasa la program lung, sa am timp sa ajung la avocat.

Am realizat ca totul poate fi "bine si frumos" atata timp cat nu trebuie sa ma ajute cu ceva, indiferent de domeniu. Daca fac mancare, curatenie, ma ocup de copil, de casa, iar el in timpul asta se poate uita linistit la tv, sau vb la telefon, sau poate dormi dupa bunul plac in fiecare zi a saptamanii.. totul poate fi ok.
Daca cumva "indraznesc" sa il solicit cu ceva... sare la scandal ca el munceste, ca el nu e menajera sa faca curat, nici femeie sa tina casa, si nici mama sa educe copilul sau sa aiba grija de el. Cu alte cuvinte el e "barbat" si asta e suficient, nu tb sa mai faca nimic! Decat sa-si plimbe ouale de colo colo!

Scuzati-mi exprimarea, dar sunt foarte nervoasa si suparata pe mine, pentru ca am permis sa se ajunga din nou la asta. Trebuia sa ii pun capat atunci in decembrie si sa nu o mai lungesc atat. Dar... fraiera si credula ca intotdeauna! E foarte clar ca firul unei relatii nu se poate innoda la nesfarsit.

In alta ordine de idei, Bogdan e tot cu muci. Nu inteleg de unde naiba are atatia. Cum zic si eu ca e mai bine, cum apar altii. Foarte greu accepta batista bebelusului; de fapt.. o accepta fortat.
Am inceput sa ii dau echinaceea. Cate 10 picaturi de 3ori/zi. Sper sa fie si aia buna la ceva. Macar de stresul asta sa scap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

fiindca maine plec in concediu, am intrat sa spun doua lucruri:
1. laurita, majorete fara numar!!!!!!!!!!!!!! sa ai nastere usoara si bebe sanatos si papacios si necolicos . te pup si abia astept s-o vad pe Ilinca!
2. crina, imi pare rau de necazuri. iti doresc sa se rezolve toate cu bine. de la mine

v-am pupat, ne citim peste 10 zile

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

fiindca maine plec in concediu, am intrat sa spun doua lucruri:
1. laurita, majorete fara numar!!!!!!!!!!!!!! sa ai nastere usoara si bebe sanatos si papacios si necolicos . te pup si abia astept s-o vad pe Ilinca!
2. crina, imi pare rau de necazuri. iti doresc sa se rezolve toate cu bine. de la mine

v-am pupat, ne citim peste 10 zile

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Concediu placut !

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Chinabulina, concediu placut si dixractie la maxim!

Alish, nu stiu de ce dar eram sigura inca de dimineata ca nu o sa te intorci acasa cu mana goala. Sa poarte sanatos camasuta Vladi!

Danicris, pe la noi azi a fost mai soare, mai cald....te-ai incumetat sa iesi cu piticii?

Crina, sa dea DD sa iei decizia corecta. Nu sunt in situatia ta, deci nu-ti pot da sfaturi. Insa un lucru stiu...stam acasa acum pentru ca suntem in concediu de crestere si ingrijire copil iar daca am face numai asta ce relaxate am fi. Nici noi nu suntem menajere sau bucatarese sau spalatorese sau calcatorese sau mai stiu eu ce. Sanatate multa piticului!

Mihaser, imi pare rau de noaptea alba nr. 2. Speram sa nu mai fie si nr.3.

Simonix, felicitari lui Robertix pentru reacomodare!
Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Crina, special ptr tine un maaaaareee E greu... imi imaginez... Si mare pacat ca nu vrea sa se implice chiar deloc. Te pup si sa iti dea Dumnezeu putere. Imi pare rau si de muci, lasa ca or sa treaca cu tratament. Si cu rabdare.
Mihaser foarte frumoasa bluzita!
Alysh bravo ptr idee Lasa ca o data face Vlady 2 ani, sa poarte sanatos camasa!
Simonix, asa este, o gramada de farmacii in tara asta. Si banci
Pupici la toata lumea.
Eu am gatit ptr weekend ciorba de vacutza si mazare, desigur ca va trebui sa mai gatesc una-alta ptr al meu sot, care nu va manca decat maine ciorba, mai mult ca sigur. Of si tare greu mai imi e sa fac bunatati si sa nu ma ating de ele... Dar stiti ce va spuneam de dimineata, ei bine, azi m-am cantarit la salon (cu acelasi cantar cu care m-am cantarit la inceputul curei) si aveam 59,7 kg!!!! Deci nu e greu, imi trebuie doar ambitie sa pastrez directia.
Astept cupilul si barbatul, cumintica, mi-am pus o masca pe fatza, parca sunt bau-bau

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mihaser, f dragutza bluzita fetei. Cu o fusta alba, pe plaja la vara...va fi grozava!Iar pretul a fost chiar bun.
ALysh, sa poarte Vlady sanatos bluzita, las ca banii oricum se duc...
China, concediu placut. Ce bine de voi! Sa petreceti frumos si sa veniti cu pozici
Simonix, bine ca ati ajuns. Nasol cu norul asta vulcanic. Si cica astfel de nori ramin mult timp in atmosfera si nu permit patrunderea soarelui, vremea se raceste, viscole, furtuni, inundatii...Ce poate fi mai nasol??? Si eu preferam incalzirea aia globala...Desi nici una nici alta nu-s bune.Sanatate multa!
Crina, sa dea Dumnezeu sa va fie bine tie si lui Bogdan si sa iei decizia inteleapta. Ce pot sa-ti spun e ca parerea mea ca omul tau nu e deloc responsabil, nu e in stare sa conduca o familie, e inca baiatul mamei...Cand s-o maturiza putin poate va fi capabil si va merita si o familie...
Ylari, bravo bravo!!!!!!...cind ajungi la greutatea dorita sa ne pui pozici. Tb sa ma reapuc si eu. Ajunsesem la 55,6 si am mai pus un kil...a fost si Pastele. Acum tb sa-mi revin...la regim

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Luminel, voiam sa iti zic ceva dar uitai ce. Bine ca e nasucul bine... cred ca despre serviciu - la fel stiam si io, 6 luni sunt obligati sa te primeasca si sa nu te dea afara. Sau pot sa nu te primeasca deloc si sa iti dea banii pe 6 luni

CrinaAndreea, imi pare rau ca s-a ajuns iar in situatia asta. A cata oara? crezi ca mai e vreo shansa sa ajungeti sa tragetzi la aceeashi carutza? Daca da - aveti un drum comun. Daca nu - fara certuri: unul in dreapta si altul in stanga. Un divortz cu acordul ambelor partzi - se termina in 1 luna.
Nu esti singura mamica single aici. Si te vom sprijini si noi - moral, si cu o rugaciune la Doamne Doamne.

mihaser, da link pe mess si mie cu ce ai cumparat. Am ratat mesajul.

Ylari, sa mor si io de invidie cand ai zis cat ai slabit! pai normal ca te invidiaza toti - pt ambitie. Bine, de urata si grasa de colega ta - a fo urat ca ti-a intors spatele cand ai zis cum ai reusit sa slabesti... stii ce e bine? ca o sa fii slaba la munca, unde vei putea sa te tzii in continuare de ispite si de un program strans de alimentatie. Desi io as muri de foame cu ce tzii tu acolo

Desiree, stii ce remarc la voi acolo:ca chiar daca ai 16 ani si ramai insarcinata...nu e o rushine, si sfarshitul vietii, si vai repede sa fac avort ca nu se poate asha nenorocire mai mare. Ci e ceva natural, normal.
Eu vin in contact cu verisoara mea- profesoara in Tulcea, care face si educatie sexuala la liceene. Si a cunoscut multe cazuri, ca la 16 ani fertilitatea e de cateva ori mai mare ca la 30, cateva au facut avort si la 4-5 luni de sarcina - ca la ro se poate- banii....

edit: vazut bluza alb cu dungi bleumarin la Eliana. Suuperba!
Eu am intrat intr-un magazin TCM. Am luat 2body cu maneca lunga, ca tot nu gaseam in Cora, pantaloni de trening, tricou. Nici nu m-am uitat la lucruri de woame ca mine.

edit: mai cetii o data povestea lui CrinaAndreea. De aici am invatzat un lucru: cupilul de mic trebuie implicat si facut sa inteleaga sa respecte munca. Si a femeii de serviciu ce spala scarile, si a sotiei - ca gospodina, si a angajatului la munca. Evident, el nu te iubeshte. Nu e in stare sa te ajute - ca e obosit? dar macar cu o vorba buna- ca de vorbit nu e atat de obosit si poate sa vorbeasca.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Crina, imi pare tare rau...dar, cum iti spuneam si in decembrie, "boala lunga, moarte sigura"...n-are rost sa prelungesti agonia, nu te merita si de fapt nu merita o familie. Ai fost bestiala in exprimare (stai linistita, ca nu se supara nimeni): baiatul asta, ca "barbat" nu e, nu stie decat sa-si mute ouale de la sv acasa si atat. Nu te cunosc, dar sunt sigura ca meriti mai mult de atat.multi

Chinabulina, concediu placut!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna,
multumim fetelor care ne-au felicitat pentru acomodarea cu gradi. Sa stiti ca nu a fost chiar asa rapida, adica mie mi s-a parut ca a durat ceva. La inceput am dus-o eu 2 saptamani si stateam pe acolo destul de mult, plecam cand nu era ea atenta, apoi am incercat varianta sa o duca Stefan, de el se desparte mult mai usor decat de mine, tot 2 saptamani, dar saptamna asta am fost nevoita sa o duc eu si a fost un succes, nici macar un nu-nu, nimic... Eu zic ca e bine, suntem pe drumul cel bun.
Asa ca recomand mamicilor care sunt in perioada de adaptare cu gradi sa ii puna pe tatici sa duca copii dimineata.

Alysh, da ma, m-am dat cu parasuta, a fost super tare. Si eu fac la fel cu etichetele ci mai ascund din ce ii iau si scot asa pe furis, ca nu se prinde el ce lucruri avem noi Nu ca mi-ar zice ceva, dar imi e mie rusine de cat cheltui

Mi-bebelina, eu mi-am luat role dintr-o ambitie (mi-a zis un baiat ca nu ma vede mergand pe role) si am mers imediat pe ele, merg asa incetisor dar nu am cazut pana acum grav. Bine ca mi-ai adus aminte sa ne scoatem si noi role de la naftalina.

Crina, eu zic sa stai sa te gandesti linistita si sa iei cea mai buna decizie pentru tine si Bogdan. o viata ai si asta trece asa repede, ca nu merita nimeni sa te faca nefericita.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Salutare si de la noi; deci, fiica-mea vitrega are 18 ani, face 19 in sept. Si chiar si aici e (un pic) rushinos sa fie gravi, desi, da, sunt muuuuuulte cazuri. Daddy a sarit cat casa cand i-am spus, initial a tacut vreo ora, apoi i-am spus ca vb. dupa ce adoarme Victoria. A spus ca pot sa vin afara cu el, dar el nu vb. despre subiect. Cand am iesit i-am spus ca nu trebuie sa vb. cu mine, dar pot sa-i spun eu ce si cum? I-am explicat ca sarcina nu a fost planuita, ca s-a intamplat, desi ea lua pastile, ca e speriata si ca are nevoie de sprijin. I-am spus sa se gandeasca la faptul ca maica-sa (a fetei mama) o sa urle si o sa faca urat, asa ca fata are nevoie macar unul dintre parinti sa o inteleaga. A promis ca o sa o sprijine, ca daca ea vrea sa mearga daddy cu ea maine dimi sa-i dea vestea maica-sii el o sa mearga cu ea, sa o sprijine, nu sa se 'alieze' cu maica-sa. Daddy e... ok, ma rog, intelege ca situatia e cum e, nu se poate schimba si nu are rost sa o certe sau sa-i arate cat e dezamagit de ea. Asta e, cu ajutorul nostru si (sper) al maica-sii, o sa se descurce. Baiatul (tatal cpilului) e un baiat responsabil si chiar decent, ei locuiesc impreuna de la inceputul anului, el isi asuma responsabilitatea, nu fuge niciunde, nu-i intoarce spatele, el vrea sa se si casatoreasca si sa-si creasca impreuna copilul. Pe daddy l-am convins ca NU e sfarsitul lumii si ca acest copilas poate fi "sora" sau "fratele" Victoriei, cineva care sa-i fie aproape cand noi nu vom mai fi, ca sunt constienta ca (,) cu sora-sa nu va fi niciodata relatie de 'surori', ca nah, sunt 17 ani diferenta intre ele... dar asa, macar cu nepotica ei sunt doar 2 ani...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput